- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пърдите ли пред гаджето си?
Пърдите ли пред гаджето си....хм..звучи като ебавка,но ако се замислите не е ли именно този момента,в който вие сте достатъчно сигурни в човека с/у себе си за да го направите?
Защото аз съм убедена,че ако ходите с някого месец,да кажем,ще бъдете супер засрамени от това.
Но ако сте с този човек достатъчно време ( примерно 1 год.) вече ще се чувствате достатъчно свободен за
подобно нещо. Не ви говоря за някви адските простащини ами за чиста случайност или нужда.
Ако имате някви интересни истории разкажете..или поне на тези,който им стиска ххаха
Не пърдя звучно, но съм пърдяла пред него. И той адски много се кефи, защото се отпускам. Веднъж криехме от родителите му, че съм у тях и той влезе с мен в тоалетната да пишкам...и се изпишках и пръднах няколко пъти...какво да се прави...отворени крака, няма как да се сдържи човек...и той се изкефи.![]()
пхахаха колкото и да ми е яко да си пръцкам на воля тфа нещо го прая само когато съм си сам щото е супер гадно примерно докато се мляскаш с гаджето си или в още по лошия случай докато се е*ете да пръдне ..
Бляяаак хора модератори спите ли бе
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
НЕ, АЗ И ГАДЖЕ НЯМАМ, АМА И ДА ИМАХ ПАК НЯМАШЕ ДА ПЪРДЯ
Ako си прочел внимателно това,което съм написала и по-точно тази част :Първоначално написано от [CSKA
"Не ви говоря за някви АДСКИТЕ ПРОСТАЩИНИ ами за чиста случайност или нужда"...нямаше да го кажеш така.Не съм говорила да пърдиш докато се целувате или нещо такова,а просто няква ситуацийка .
Айде "[CSKA]f0r3v3r чети вече преди да пишеш,пък и чак да се оплакваш на модераторите.Смешно е,при положение,че си недочел.Верно че е 3.АМ,ама...![]()
na men ne mi se e slu4valo,no tova si e normalno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами не бих се пробвала по простата причина,че ако някой го направи и на мен не бих се почувствала особено приятно.Не ми се е и случвало!
Вредно е да се задържат тези газове. Не е казано да пръднете като първия простак и да се размирише адски гадно...
не ми се е случвало
da we predstavqm si pravi6 svirki na nqkoi ili nqkoi te lije i izvedna6: trrrrrrrrrrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми да бе то докато се целуваме може да ми се досре дайте да се изакам някъде докат се мляскаме а деат_уоре то нормално ама ти можеш ли да контролираш миризмата си скъпа сорка ама е малко тъпо за тфа ПЪРДЕТЕ САМО КОГАТО СТЕ САМИ !!!!
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Моето почти никога не мирише.
А вие можете ли да сдържате винаги газовете си?
HE
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
hahahaha egati temataemi kat sus momi4e ... nikoga ako 6te da sum s neq 10 godini .... no kat se sabereme klasa rano sutrin seki pil po nqkolko kafeta i si4ki po4vat da se rejat i stava super debilen smqh i kat se rasmurdi i si4ki bqgat v drugiq krai na staqta
![]()
![]()
nqma takava druga kreteniq
![]()
Първоначално написано от ragi
Непрексънато, то аз друго не правя !
xa xa xa xa xa xa!!!AWE HORA KVI SA TEZI TEMI!!!4ESTNO DA VI KAJA NE MI SE E SLU4VALO!!!AMA AKO MI SE SLU4I HI4 NQMA DA MI E QKO!!!XA XA XA XA XA XA!!!NE E LO6O DA PARDITE AMA....AWE PROSTO PRAVETE GO KOGATO STE SAMI!!!XA XA XA XA
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
абе кво значи не ми се е случвало ,просто не сте усетили кога пърдите(не винаги се чува или мирише бе)
а попринцип като спиш как ще усетиш а,докато спи човек отделя 2 пъти повече газове но няма как да усети освен ако не е няква къртечница..Нормално е човек да пърди често..да ви имам и темата :P :P
Първоначално написано от sheherezada
In dreams there are no rules...
Imam doverie na 4oveka s men,no pak ne bih pradnala pred nego dori i toi da ne obarne vnimanie da tova!
Ne sam
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ми да ве точно тфа исках да кажа.. кат пръднеш пред нея/него се едно му казваш "пръдни и се завий през глава"..Първоначално написано от X4eto_f
А вашите родители да не би да не пърдят? Пърдят си яко звучно, защото не се притесняват.
:~( Започвам да те съжелявам ти сигурно за тфа се кефиш когато приятеля ти пърди когато не си у вас.. припомняш си доброто старо време.. бих казал само ПАЗИ БОЖЕ..(без да се обиждаш)Първоначално написано от `Death`Whore`
и все пак ПАЗИ БОЖЕ ДА ПРЪДНЕ ДОКАТО СЕ ...