- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пърдите ли пред гаджето си?
Не се обиждам.![]()
Слава богу щото като ти гледам интересите ше земеш да ме прокълнеш..Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Не съм сатанистка.
Boje gospodi dokade stigna i foruma. :P ....no wse pak ne pardq pred nego....6te e ebahti farsa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗАЩО НЯМА ПОВЕЧЕ EMOTICONS я СЛОЖЕТЕ ВЕ!!!
Моля те от сърце...издай ни тайната как регулираш миризмата?Първоначално написано от `Death`Whore`
По темата: дано никога не ми се налага, по дяволите![]()
Не я регулирам.![]()
ne pardq pred gajeto si daje ne sam pardqla pred hora![]()
from
hot_sexy_lady
Хора отвръщавате ме беКак може да пърдите пред гаджето си
![]()
Да...жените не пърдят и не акат. Те не отделят такива неща.Първоначално написано от hot_sexy_lady
До са никога не съм го правил но ако тя го направи ще е много весело смисал щото едно е момче да се испърди пред момиче щото секи знае момичетата колко са бляк (гнусливи)а друго е е не сички момчета но повечето да го чуят това от едно момиче смисал става смешно не срамно и може после да си говориш и да се шегувате по тая тема доста дълго време!Е се пак не съм го правил досега и незнам какво е !
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
А ако има тема "Хъркате ли, докато спите с гаджето си?", всички ще отговорите, че не хъркате, нали? Да, бееееееееееееееееееее!
Никога не е ставало и се надявам никога да не стане (абе дай да си чукна на дърво...)Иначе не си представям къф срам и позор ще бъдеИмаше еидн случай дето един се е изсрал на корема на момичето и тя си е помислила , че тва е главичката и го размазала и като видяла....
Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO
Аз спа и не мога да кажа дали Хъркам или не само тя може да го кажеПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Малее тфа да си метъл не е хубо.. щом и момичетата на 15 почват да хъркат.. мани маниПървоначално написано от `Death`Whore`
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
EBALO SI E MIGA4ITE A SERETE LI REDKO DA VI PITAM
1. Аз съм почти на 20 години.
2. ХЪркането не зависи от възрастта.
3. Това, че някой е метъл, има ли връзка с хъркането?
До 8 годишна възраст така си мислехПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Първоначално написано от NSрi4
май нещо ми се струва че има либса на биология...някой непознава анатомията на женското тяло....![]()
Admin-Coki:
Първоначално написано от `Death`Whore`
Ми не се обиждай ма мисля че има щото вий го обръщате на няква религия с тея извратените.. ауу гадно е ве хора..
да така е някак си...може да имаш нужда и да та е насецало ама си трай....Първоначално написано от [CSKA
Admin-Coki:
Извратено е нещо, което е гнусно за теб, а друг възбужда. Нещата, за които говорим, не ме възбуждат, но и не се гнуся чак толкова от тях.
И какво беше онова за годините? Уж не искаш да ме обиждаш, а изказваш крайни мнения за неща, с които не си наясно. Казах ти - не съм 8-ми клас, голям човек съм. Май ти си малкия.
RESPECT! ama se pak ne mi se e slu4valo pred gadjeto da prudna :PПървоначално написано от `Death`Whore`
PP Daite verno o6te emotions we.