.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Не не съм. Но иначе ако ми се прави, ще го направя. Ние сме хора, това е нормално, какво е смешното толкова ?
    2т. забрана за ползване на профил

Фен
    Град
    вкъщи :)
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от hot_sexy_lady
    ne pardq pred gajeto si daje ne sam pardqla pred hora
    Да...жените не пърдят и не акат. Те не отделят такива неща.
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Пърдя Навсякаде и по всако време! И Хич НЕ ме е срам!
    Дори пред Директорката пърдя!
    (и след тва се чудя що неам гадже )
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. Аз съм почти на 20 години.
    2. ХЪркането не зависи от възрастта.
    3. Това, че някой е метъл, има ли връзка с хъркането?

Ми не се обиждай ма мисля че има щото вий го обръщате на няква религия с тея извратените.. ауу гадно е ве хора..
    глупава раута маина ... хуаво слушаш рап (поне с такова впечатление остават хората) .... ама тря ли да лафиш такива шитове ?!
    само искам да те питам каде е разликата м/у рапарите и металите ... физически -абсолютно никаква ... както рапърите така и метълите и най-странното и чалгарите серат .... извинявам се за групото изказване ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    ...

аз съм от 3 години с моя приятел и от около година жижеем заедно и си пръцкам понякога,но не както някой от по предните страници писаха,докато правим секс или там други подобни работи,не че ако ми се наложи няма да го направя...
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от МразяКурвии_20
    НЕ, АЗ И ГАДЖЕ НЯМАМ, АМА И ДА ИМАХ ПАК НЯМАШЕ ДА ПЪРДЯ
    и аз съм така,и съм съгласна с теб
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

...

Определено не пърдя пред гаджето си...
    SY

аве вий наред ли сте ????
    то верно е човешко .... ама е ебати кретенията
    тва само некой кретен би го направил....
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Ne pardia samo 4e edin pat pu6ixme treva i se skusaxme da se xulime i az bukvalno non stop i vikax popularnoto "wazzzaaaaaaa"
    Дъ бест аватар от галерията

Мега фен Аватара на koalka
    Сори,ама темата е доста тъпа.Ами има ли значение дали съм го правила?Важното е че не срамувам за нищо от него и мога преспокойно да го направя.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Абе, хора, това е адската простотия... не знам как може да има човек, който да се кефи на факта, че гаджето му е пръднало пред него Не е до това дали си сигурен в човека до себе си, а до това дали имаш елементарно възпитание...
    До това дали човек може винаги да задържа газовете си - може да не може винаги, но тогава пак може да го направи без другия да забележи, защото не е приятно да ти пърдят ... поне на мен не би ми било, камо ли да ме накефи...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Зависи от настроението ми...ако ми е някво лигаво, ще се разсмея. Ако ми е сдухано, ще се отвратя.

Голям фен
    Ми..........Никога не бих го направила, а ако се случи по неволя, в което се съмнявам, ще потъна в земята........

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Абе да ви имам темите аз ... Не смятам, че въпроса опира толкова до отпускането ..ами до уважението към човека, който трябва да ти търпи простащините. Все едно да се оригнеш в ухото на гаджето си Не, не..твърдо против съм!

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Ем аз пред гаджето не съм го правил а ако ми дойде тоя момент се отдръпвам на страни като уж колтурен човек и го правя. А ако тя го направи пред мене няма да ми е гнусно или нещо такова то си е човешко даже ще се изкефя че се е отпуснала.

8 клас когато бях преди години се оригвахме нарочно пред момичетата и простяхме много здраво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си