.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

МразяКурвии_20
    Guest

Мразени ли са Курвиите

МАЙ НЕ СА МНОГО ТИЯ ДЕТО ИМ СТИСКА ДА КАЖАТ "НЕ"

zawisi na kolko 4a6ki si ili pyk kolko zagorql si

АЗ ОБИЧАМ КУРВИТЕ(ЖЕНИТЕ), НО МРАЗЯ НОМЕРАТА ИМ !

Мразя ги!!!Винаги момчетат предпочитат някоя курва...Много момчета съм губуила заради тези курвета...Просто момчетата им се кефят и като почнат да се зарибяват и аз просто отписвам момчето от списака си ...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    Цитирай Първоначално написано от Awazate Ippon
    zawisi na kolko 4a6ki si ili pyk kolko zagorql si
    taka e
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

I az mnogo gi mrazq!!!Ne sum gubila mom4e zaradi kurve vse o6te ama nikoga ne e kusno.Prosto podoben tip momi4eta/jeni napravo me otvry6tavat.I mom4etata ne gi obi4at mnogo mnogo, s tqh sa samo zaradi sex-a.Nishto pove4e ne moje da se iska ot edna kurvi4ka

pfff....nqmam kakvo da kaja tezi "momi4eta"....ae ^^kotenceto^^ go kaza to4no i qsno

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    И аз не ги понасям.Просто от такива ме е срам,че принадлежа към женското съсловие.То бива,бива утрепки,ама по-големи от тях едва ли има Дори най-големия к***ар ходи,ходи с тези"същества"и накрая ,когато след време се почувства готов за връзка,винаги се спира на някое обикновенно момиче,което не си служи с к***енски номера.Ама гледам да не им обръщам много внимание.Всеки да си праи,квото иска стига да не ми пречи и да стои далеч от моето момче

Guest
    Засега може да се каже,че обичам курвите,но мразя курвенските им номера.Видя ли,че някое момиче започне да ми прави такива номера и аз отвръщам със същото.

Amm mislq 4e vsi4ki mom4eta primerno obi4at kurvite 6toto sa super lesni i tova im haresva osobeno ako mom4eto e mn zagorqlo i nikoq ne mu e puskala skoro..ina4e sam zabelqzala 4e dosta mom4eta gi odumvat bili takiva onakiva presmivat im se gavrqt se s tqh no nakraq to4no te se sabirat s tqh....

Фен
    Град
    Pazardjik
    ne moga da gi ponasqm /i v sa6toto vreme ne moga da gi razbera / NAI VE4E DARJANIETO IM

Супер фен
    nqkak ne mi dopada da spa s nqkoq i posle da ne se povtori ... as da ne sum plu6ena igra4ka da me gu6va 4ovek kogat si iska ....

Фен
    Град
    Pazardjik
    eto vi edno kyrve6ko mnenie:

Стеснителната:
    Патко патко ама такива като мене ше ти крадат гаджетата цял живот докат се не усетиш . Мъжете не ги кефат лигли кат тебе, тва ти го казвам съвсем сериозно.

ZA KVO SI GOVORIM PROSTO

Фен
    Град
    stara zagora

Стеснителната:
    Патко патко ама такива като мене ше ти крадат гаджетата цял живот докат се не усетиш . Мъжете не ги кефат лигли кат тебе, тва ти го казвам съвсем сериозно.

ti si golqma tapandja mari.Da ti kaja 4estno mene nikoga ni moi6 ma vzeme ot gadjeto mi.Tupa kurva.Zarad ei takiva kato tebe sa pravqt brakorazvodnite dela.umri ot 4esun.
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Цитирай Първоначално написано от Alex4enceto
    I az mnogo gi mrazq!!!Ne sum gubila mom4e zaradi kurve vse o6te ama nikoga ne e kusno.Prosto podoben tip momi4eta/jeni napravo me otvry6tavat.I mom4etata ne gi obi4at mnogo mnogo, s tqh sa samo zaradi sex-a.Nishto pove4e ne moje da se iska ot edna kurvi4ka

Напълно съм съгласна.Отвратителни са

Мега фен
    Да си правят, каквото искат. Не ме интересува. Ако някое гадже ме остави заради такава, по-добре, че съм се отървала от него.

Фен
    Град
    Pazardjik
    Цитирай Първоначално написано от kimi_raikonen

Стеснителната:

ti si golqma tapandja mari.Da ti kaja 4estno mene nikoga ni moi6 ma vzeme ot gadjeto mi.Tupa k***a.Zarad ei takiva kato tebe sa pravqt brakorazvodnite dela.umri ot 4esun.
    phahaha vreme be6e nqkoi da q prosveti vapreki 4e ne vliza ve4e v toq forym /pone taka si mislq de/ i bez tva nikoi nema da pla4e za neq.......

Мега фен
    А да сте се замисляли, че тя точно това цели - да я мразите и да ви гледа сеира как говорите за нея и мислите за нея?

Фен
    Град
    Pazardjik
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А да сте се замисляли, че тя точно това цели - да я мразите и да ви гледа сеира как говорите за нея и мислите за нея?
    ne vqrvam nqkoi da iska da bade mrazen ama ako tq iska NIKVI QDOVE NQMA

Мега фен
    Излагате се.

Фен
    Град
    Pazardjik
    Излагате се.
    6to da se izlagame?6toto si davame mnenieto li?

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Защо ги мразите ? Какво са ви напрайли горките момиченца Аз пък много ги обичам

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Супер фен
    Да си правят, каквото искат. Не ме интересува. Ако някое гадже ме остави заради такава, по-добре, че съм се отървала от него.
    mnogo dobre i to4no kazano

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Цитирай Първоначално написано от Sineoka dardorka
    Не бих се нарекла така, но когато ми казват, че съм кучка или мръсница се възбуждам...
    Кучко, мръсницо, курво !!!!!
    Свърши ли ?

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Vseki gi mrazi vseki iska da gi 4uka
    Койт ебе зло не мисли,коит го ебът да му мисли!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си