- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мразени ли са Курвиите
МАЙ НЕ СА МНОГО ТИЯ ДЕТО ИМ СТИСКА ДА КАЖАТ "НЕ"
АЗ ОБИЧАМ КУРВИТЕ(ЖЕНИТЕ), НО МРАЗЯ НОМЕРАТА ИМ !
Мразя ги!!!Винаги момчетат предпочитат някоя курва...Много момчета съм губуила заради тези курвета...Просто момчетата им се кефят и като почнат да се зарибяват и аз просто отписвам момчето от списака си ...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
taka eПървоначално написано от Awazate Ippon
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
pfff....nqmam kakvo da kaja tezi "momi4eta"....ae ^^kotenceto^^ go kaza to4no i qsno![]()
![]()
![]()
И аз не ги понасям.Просто от такива ме е срам,че принадлежа към женското съсловие.То бива,бива утрепки,ама по-големи от тях едва ли имаДори най-големия к***ар ходи,ходи с тези"същества"и накрая ,когато след време се почувства готов за връзка,винаги се спира на някое обикновенно момиче,което не си служи с к***енски номера.Ама гледам да не им обръщам много внимание.Всеки да си праи,квото иска стига да не ми пречи и да стои далеч от моето момче
![]()
Засега може да се каже,че обичам курвите,но мразя курвенските им номера.Видя ли,че някое момиче започне да ми прави такива номера и аз отвръщам със същото.
Amm mislq 4e vsi4ki mom4eta primerno obi4at kurvite 6toto sa super lesni i tova im haresva osobeno ako mom4eto e mn zagorqlo i nikoq ne mu e puskala skoro..ina4e sam zabelqzala 4e dosta mom4eta gi odumvat bili takiva onakiva presmivat im se gavrqt se s tqh no nakraq to4no te se sabirat s tqh....![]()
ne moga da gi ponasqm /i v sa6toto vreme ne moga da gi razbera/ NAI VE4E DARJANIETO IM
nqkak ne mi dopada da spa s nqkoq i posle da ne se povtori ... as da ne sum plu6ena igra4ka da me gu6va 4ovek kogat si iska ....![]()
eto vi edno kyrve6ko mnenie:
Стеснителната:
Патко патко ама такива като мене ше ти крадат гаджетата цял живот докат се не усетиш . Мъжете не ги кефат лигли кат тебе, тва ти го казвам съвсем сериозно.
ZA KVO SI GOVORIM PROSTO
![]()
eto vi edno kyrve6ko mnenie:
Стеснителната:
Патко патко ама такива като мене ше ти крадат гаджетата цял живот докат се не усетиш . Мъжете не ги кефат лигли кат тебе, тва ти го казвам съвсем сериозно.
ti si golqma tapandja mari.Da ti kaja 4estno mene nikoga ni moi6 ma vzeme ot gadjeto mi.Tupa kurva.Zarad ei takiva kato tebe sa pravqt brakorazvodnite dela.umri ot 4esun.
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Първоначално написано от Alex4enceto
Напълно съм съгласна.Отвратителни са![]()
![]()
![]()
Да си правят, каквото искат. Не ме интересува. Ако някое гадже ме остави заради такава, по-добре, че съм се отървала от него.
Първоначално написано от kimi_raikonen
phahaha
vreme be6e nqkoi da q prosveti vapreki 4e ne vliza ve4e v toq forym /pone taka si mislq de/ i bez tva nikoi nema da pla4e za neq.......
А да сте се замисляли, че тя точно това цели - да я мразите и да ви гледа сеира как говорите за нея и мислите за нея?
ne vqrvam nqkoi da iska da bade mrazen ama ako tq iskaПървоначално написано от `Death`Whore`
NIKVI QDOVE NQMA
Излагате се.
6to da se izlagame?6toto si davame mnenieto li?Първоначално написано от `Death`Whore`
mnogo dobre i to4no kazanoПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Vseki gi mrazi vseki iska da gi 4uka
Койт ебе зло не мисли,коит го ебът да му мисли!?!