.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Фен
    Град
    Шумен

Нормално ли е?

Абе хора кво ще кажете ако някое момиче ви каже,че си е загубило девствеността не чрез секс,а примерно с някакъв предмет.Не питам за мен,а за една моя приятелка тя каза че си загубила девстевеността без да е правила секс.Просто много ме изненада и се питам нормално ли е?

Еми много е ракобуйствала и си е завирал най-различни предмети от домашния инвентар е нормално !

mda,az imam priqtelka koqto se e otvorila s 4etka i drugi s nai razli4ni ne6ta,ponqkoga ne e ot rukobuistvane a ot lubopitstvo

`Fallen`AngeL`
    Guest
    Tupo e

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    Цитирай Първоначално написано от `Fallen`AngeL`
    Tupo e
    takova e
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Фен
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от `Fallen`AngeL`
    Tupo e
    ОК де наистина е тъпо.Просто не ми се вижда да е нормално.Пак да повторя НЕ ПИТАМ ЗА МЕН.

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    И аз смятам че е тъпо щот тогава закффо са момчетата? Кфа е тръпката като се е отфорила сама... Аз мисля че е мн мн тъпо, но не е ненормално се пак секи си има свое разбиране за нещата

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Да ти кажа честно...Самозадоволяванет и загубата на девственосттa са различни неща.Да, момичето може да се е отворило само, но за мен едно момиче си остава девствено, до момента, в който не го направи с реален партньор.
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от dataworm
    Да ти кажа честно...Самозадоволяванет и загубата на девственосттa са различни неща.Да, момичето може да се е отворило само, но за мен едно момиче си остава девствено, до момента, в който не го направи с реален партньор.
    i as sym na tva mnenie !

i spored men e tupo nqma smisal za kakvo burza ?!?!?
    ima vreme
    nqkoe mom4e shte q otvori ma kato burza da si burza be spored men taq tema nqma smisal !

Град
    ..::In ThE CrAzY wOrLd::..
    Бахти тъпото е,
    ама щом така е решила-
    нейна воля
    I'm a nightmare,a disaster
    That's what they always say
    I'm a lost cause,not a hero
    But I'll make it on my own
    I've gotta prove them wrong
    Me against the world
    It's me against the world

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    4uval sam za razni momi4eta (obiknoveno na 12-13) koito umi6leno si razkusvat himena kato si zavirat nqkvi predmeti. tova e naistina maloumno i ne vijdam kakvo pe4elqt

Pepi 'The eye
    Guest
    Да нормално е с краставица, морков или друг зарзават!

Цитирай Първоначално написано от dataworm
    mda i az sum na tva mnenie,poznavam edin tip za koito devstvenostta e super vajna i ne se zaema s momi4e koeto ne e devstveno koeto spored men e malko tupo,6toto ako iska6 da si s nqkoi zabtavq6 za minaloto i gleda6 v ob6toto bude6te

Тъпо е разбира се , но по въпроса може да намерите и отговора в темата "правили ли сте го с девственик/ца"Много хора са казали не не бих.Просто ако се е психирала че докато е девствена ,никой няма да прави секс с нея (с девственица никога, аз не спя с дървета и дъски за гладене) може да е стигнала до заключението че решението е дефлорация с някакъв предмет.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Град
    Лом,България
    Цитирай Първоначално написано от thEClown
    Тъпо е разбира се , но по въпроса може да намерите и отговора в темата "правили ли сте го с девственик/ца"Много хора са казали не не бих.Просто ако се е психирала че докато е девствена ,никой няма да прави секс с нея (с девственица никога, аз не спя с дървета и дъски за гладене) може да е стигнала до заключението че решението е дефлорация с някакъв предмет.
    И аз съм на същото мнение.Дори бях на ръба да го направя,за да съм на гребена на вълната и всички да ми се кефят.Тъпо е,само че,когато го прави,момичето мисли само и единствено за "имиджа" и "репутацията"си. Наистина е жалко,но е факт.
    Който ме мрази,под кубинки да лази!Само ЦСКА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си