- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- praznene
kade obichate da se praznite pri chikia![]()
По личицето на жената...В устата...
:P
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Къде падне ! По монитора мажа !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na tavana i po stenite..........ve4e nemam tapeti sichko e u bqlo ;PPpPp
Don`t Ride Faster Than Your Angel Can Fly
жената го лапа
И през балкона мятам, а някой път и по джоина на балкона за протеинки, да напушва повече !![]()
бе у бурканче и на саседа по дражките на вратата
А щом жената е до вас, защо си биете чикии и само празненето е в някоя нейна дупка?
Щото да я е яд !!!Аз да си направя кефа а тя само да ме гледа и да и се ебе и да я ко възбудена, ама аз само да я дразня като си трескам чикия и накрая дане е съвсем капо и давам едно прясно мялко !![]()
Ясно. Благодаря.
нема защо
Ahhahahah no comment
Даи ми един от ония партийни куфари да купя на пет путки мини купари ...портмонето ми да е претъпкано вместо кухо дошъл съм за нещо сухо!!!
Phah che ste Ligi Ama :P~ Az malkite gadni beli izrodi gi mqtam v WC-to :P~ Phlq
What`s Up Baby ????{P}
Попринцип в банята.
Първоначално написано от дрЕБОсъчко
q golemiq "otvorko"se obadi.....abe ti 4ikiq ne moje6 da si napravi6 a pak v gaz 6e se prazni6....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
az obi4am ako si bie 4ikiq to az parvo da sam mu pravila svirki i posle ako iska moje da si napravi 4ikiq(makar 4e az obi4am nikoi da ne pipa moite"igra4ki"dokato az si igraq)i posle da mi se izprazni v ustata a ne na leglo ili nqkade drugade vse pak e vajno kade 6e svar6i mom4eto...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
po o4ite...
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
Първоначално написано от Foxi_v6
hahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tva be6e brotalno
a az pak 4e si pod 18 godishen laska4 ...4ikidjiq takav umirai bratle ...Първоначално написано от дрЕБОсъчко
![]()
А тя иска само в устата да И се празниш...нямате ли разногласия?
Първоначално написано от dj_tigrica
znam ...nali sam takav mnoo iskam da se izpraznq ot rastoqnie v o4ite i v nosa na onq deto napisa 4e si 14 ili 15 neshto si tam na onova laino iskam e taka da gledam kak mu lepnat miglite ot bqloto e ....x..aa..a...
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
macka znam 4e i na foxi mu e qko kato mi svar6va v ustata.a toi za o4ite si obqsni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()