- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- praznene
Първоначално написано от `Death`Whore`
ti smeni neshto avatara i po4na da prikazvash pak po nash adress..a>??kvo te boli kakvo imame i kakvo ne kvoto az kaja tova trqbva da stava (v sexa) qsno ////taka 4e ne se obajdai gledai si tebe i badi takava kakva to si ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
Аз оповестих ли смяната на твоя аватар? Спокойно, не мисля, че така няма да забележиш, че съм аз.
И защо мислиш, че не съм такава? Мешаща се?
abe ne znam kva si ama ne si go klatena mai
![]()
Разкри ме. Велик психолог!
Първоначално написано от Foxi_v6
foxi kefi me snimkata....(avrara)a tva za mackata mai verno e taka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
ne me oblivai s laski molq ti se ...ne sam golqm filosov ili psixolog no sam golqm otvorengqz.....
![]()
А вие защо коментирате дали съм задоволена сексуално или не? Щом искате аз да не коментирам връзката ви, вие не коментирайте мен.
e da ama ti go pravish po stoqno a pak az samo kogato ti se obadish kakto v slu4aq ima history ako iskash da vidish koi prav zapo4na
![]()
некой не разбират
Първоначално написано от Foxi_v6
saglasna sam s teb..no aide da sprem do tuk..i mackata spira s malkite komentar4eta i nie 6e mlaknem...4e ne6o po4vam da se narva na nqkoi ot foruma.se6a6 li se foxi...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
не я оточни мацка
kvo staaa bee dr. racer 46 aaaa koga shte mi dadesh malko pc web the camera da si napravq malko novi pic 4eta 4e sam .....are stiga sa
![]()
Приличаш на Оги на тази снимка. Даже си сладък - с червени бузки.
estestveno 4ee sladak i e umen tova e foxi vse pak....
Би било забавно всеки да си сложи снимка за аватар за известно време.![]()
demek..kakvo kazva6....
Уатевър.
стига реклами ми кога'т се сетиш да я земеш от колата
sega iska6 da vidi6 i moqta snimka li....
ne sam sladak nito umen ...moje malko no ne sam i na snimkite e brat mi poneje sme bliznaci malko si prili4ame i tigar4eto ne moje da ni razli4i ...da milo ne sam ti kazval za moq brad bliznak koito po4ina ot bi tuin sigmentatelna glavnoispukvatelna westgeitova boowolf na bolest na debeloto 4ervo seriozno sled malko kato doida shte ti razkaja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
през терасата щото тука не ми са маца..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
и един самолет ми падна в двора
Имах предвид целия форум.
e sa idvam imam pat kam geo milev kam tigricata i shte mina samo da zareda.....vzex neshto bez da pitram sled malko shte razberesh koe...Първоначално написано от street_force
![]()
па ли си с мерджана бе капут