- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Според вас има ли значение цвета на очите?
Mi kakto pro4etoh na 1-vata stranica , kadeto go be6e napisala LP_girl_14 naistina si e vqrno , pone za moite ochi - zeleni sa..Naistina imam nqkva sklonnost da izneverqvam ama ne e mnogo golqma...
Az mislq che zelenite i kafevi ochi sa po izrazitelni,chuvsvteni i razbirashti,za razlika ot sinite i sivi ochi,koito sa kovarni,izmamni i studeni.Ne sluchaino vinagi se vliubvam v hora s tamni ochi.A shto se otnasq do chernite ochi-te sa plenitelni.Rqdko se sreshtat,zatova horata s takiva ochi sa obekt na vnimanie.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
аз съм с черни очи. много ми харесват момичета с тъмно кафяви или черни очи. някакси имат блясък, де дазнам, трудно се описва. ма очите мога да са красиви какъвто и цвят да са.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
povqrvai mi i da si go mislish az treva Ne pusha ...Първоначално написано от lindeman_
ako iskash dori moga da ti kaja zashto mi stavat cherveni ochite ... LZ diskotekata znaesh li q ?
vijdam 4e si ot pld ...
zna4i q znaesh ...
ta okolo 15-20 4ovek-a me prebiha sled kato bqh tam ... i dokato ne platq 6000 leva za operaciq na ochite -shte sa mi zacherveni ...
vtrysnalo mi e veche da go obesnqvam no NE SYM NARKOMAN be mama mu stara iiiiiiiii ....!![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
според мен не е толкова цвета, колкото това което виждаш в тях. А в повечето случай не е много удачно да се втренчиш в очите на някое момиче и да гледаш и търсиш... затова ако е със светли очи, по-лесно се вижда каквото търсиш. По-осветени са![]()
Don't hate me, I'm just blind.
miiiii az sam s nqkvi zeleno-pastri)Obi4am zeleni o4i,am kat se zamislq vsi4ki mom4eta ili pone pove4eto,koito sa mi haresvali ili sam hodila ili ne6to takova sa sineoki...
ma to majete si4ki sa lajci ,ta dali s kafqvi lilavi ili sini o4i......
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
a btw. nqat zna4enie ama se zaglejdam v cveta im
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Мойте очички са зелени и много им се кефяХаресвам момичета със сякакви очи....но те не са най важното за мене в отношенията ми с едно момиче
![]()
![]()
аз имам турбо-станен цвят на очите - изумрудено зелени![]()
Първоначално написано от няма значение
аз съм виждал бембено-суросинкяви и беше покъртителна гледа....се 1 някой му се беше испърдял в устатаИмаше дъх на прехапани дървета..
пхахахахаххахаха ти си голям баче ..Първоначално написано от ziky
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
очите не са най важната част.те са просто един цвят
ммм мойте са мн тъмно кафяви...дори понякога са ми казвали че са черни...но хубаво е да се гледат очите защото те винаги говорят истината...![]()
Но не винаги може да се види истинатаПървоначално написано от lp_krasi
![]()
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
Но са огледало на душата. НО! Всеки интерпретира видяното в огледалото, както му изнася.Първоначално написано от svetla_88
Да, има доза истина, аз съм със сини очи, но в никакъв случай не определям партньора си по очите. Определям го по характер, външност и стил, не и по очи.Първоначално написано от LP_girl_14
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Ми мойте очи сутрин са нефритено зелени (имама предвид, че са супер зелени). Когато съм весела са мн яко сини, когато съм нервна/притеснена са сиви, а когато съм разстроена пак стават зелени. Доста често обаче цветовете се 'редуват' и въобще не знач къв цвят са ;р.. Най-общо имам 3 цвята ;д
Иначе за момчета обожавам кафевички очи, а ако има и кафява косичкаЗа мен очите са много важни, може би не толкова цвета... Но например, можех да се разтопя в очите на бившия ;д просто е важна емоцията, с която гледат.
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Моите очи са зелени :P .. За мен очите нямат значение. Аз оценявам едно момче по други много по-важни критерии
Хоря,я вижте датата на темата....![]()
>>DjBelev<<
^ 2006![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
темата е от 2006 ма аз ще направя коментар:моите очи са зелено-кафяви тва кво значи?Когато е лято са ярко зелени а когато е зима и е тъмно са тъмно кафявииначе през цялото време се сменят един ден кафяви друг зелени
![]()
Имат значение очите, поне аз обожавам хора със сини очи, но моите са кефяви.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
грр. какво като темата е на латиница, и вие ли трябва да пишете като селяни?!
според мен няма, но естествено си имам фаворити ;д
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
DOESN'T MATTER!..![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)