.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Moderated: Според вас има ли значение цвета на очите?

spored vas ima li zna4enie cveta na o4ite?vie koi predpo4itate?smqtate li 4e "sinite o4i" sa neverni?znaete li ne6to interesno za cveta na o4ite?(pichove govorq za gornite o4i)

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Супер фен
    Ami az sum sus sini o4i...i liubimite mi o4i sa sini ili zeleni
    Vsu6nost 4uvala sum, 4e sinite o4i mogat da uro4asvat, no ne vqrvam :P

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Не,не мисля,че цвета на очите има кой знае какво значение за отношението ми към дадения човек.Аз например си падам по тъмни очи.Ей тва материалче намерих за това какво говорят очите ти,ама честно да ви кажа не ми се вярва това са важи за всички хора да кажем със кефеви или сини очи
    Кафяви очи: Принадлежат на деловите хора, изпълнени с енергия и темперамент. Хората с кафяви очи обичат да се преструват на по- плахи, отколкото са в действителност. Ценят истината, но едновременно с това търсят начини да я извъртят в своя полза. В любовта са привързани и верни.
    Сини очи : Това са чувствителни хора, които крият душевните си колебания зад привидна студенина. Непостоянни по характер, те често си менят настроенията. Понякога са дори вятърничави. В любовта спящите красавици трябва да се будят внимателно и ..... много нежно.
    Зелени очи : Те хипнотизират, но не са толкова опасни, колкото изглеждат. Все пак не забравяйте за тяхното коварство. Дори когато са намерили вече един партньор, зелените очи, проблясквайки търсят следващия.
    Сиви очи : Те са притежание на възторжени и чувствени натури, които живеят с удоволствие далеч от реалността. Верността не им приляга. Сивооките твърде много се интересуват от себе си. Тежко им е да вървят по житейските коловози

очите са последното нещо на което лично аз, а и повечето мъже обръщаме внимание )
    094 lindeman_
    бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
    84.252.51.238

Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!
    a za smeskata m/u sinio i zeleno ? (pustrite o4i) ?
    mamka mu kazvali sa mi 4e sutrin o4ite sa mi sini a vecher/sledobqd - zeleni ...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

Цитирай Първоначално написано от SyLZaTa
    mamka mu kazvali sa mi 4e sutrin o4ite sa mi sini a vecher/sledobqd - zeleni ...
    хахаха и като се напушиш стават червени ) луда раута
    094 lindeman_
    бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
    84.252.51.238

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    За мен няма значение цвета на очите а красотата на лицето когато се слеят с една хубава усмивка - в тоя момент трепвам
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Фен
    Град
    София
    Ми и аз имам сини очи и много ги харесвам,но пък за момчетата обичам да са със тъмни очи и коса-изглеждат ми някакси поо-мъжествени..
    Иначе зелените очи са супер!

ami az imam kafqvo-zeleni o4i i mnogo si gi haresvam!hahahaha oba4e se raztapqm pred sini ili zeleni o4i napravo gi obojavam vaobshte vlubena sum vuv svetlite o4i!
    Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.

Фен
    Град
    Pazardjik
    i az sam po sa6tiq na4in samo 4e kafqvo i zeleno

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    a vie pi4ove 6tom ne gledate o4ite kakvo gledate?

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Аз съм с кафеви очи
    Иначе са кефя на женки със светли сини очи

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Град
    Sofiq
    Знам за зелените очи,че притежателите им са доста перверзни хора ...но не знам...то си зависи до характера..тва са някви глупости...

Според мен, очите са първото нещо, на което човек обръща внимание, когато се запознава с момиче.Може и да ви звучи клише, но си е така.Ако те привличат е хубаво...
    За цвят не знам, но е хубаво да са изразителни и "дълбоки" смисъл красиви!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Супер фен
    Град
    sofia
    vseki cvqt na o4ite si ima svoi 4ar,
    kafqvite o4i sa topli,(kat moite )
    sinite nqkvi malko studeni, na nqkoi puk milovidni
    a zelenite palavi i sexy

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    dobre de ama vie kato se zapoznavate s nqkoi gledate li mu o4ite?naskoro izpadnah v edna ujasna situacia!okaza se 4e ne znam kakvi sa o4ite na horata koito misleh 4e poznavam!vse pak 7 godini ne sa malko!awe be6e stra6no tapo!!!mislih si 4e haresvam o4ite na horata pak to kakvo se okaza....vie li4no obra6tate li vnimanie na o4ite?mejdu drugoto blagodarq za otgovorite!!!

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Тука ще си замълча,защото преди годинa някъде бях писал точно една тема за синиоките момичета и стана голяма разправия.

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Ami az sum sus sini o4i...i liubimite mi o4i sa sini ili zeleni
    Vsu6nost 4uvala sum, 4e sinite o4i mogat da uro4asvat, no ne vqrvam :P
    Zna4i az sum tvoq 4ovek :P
    Ina4e po-temata u4ite nqmat osobeno golqmo zna4enie za men.
    In dreams there are no rules...

Фен
    Град
    nqkade tam...
    hah i moite.Samo 4e moite ve4e zemat da stavat predimno zeleni.a kogato mi ima ne6to stavat sivi...E kakvo 6te kajete za haraktera mi?
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Повече от фен
    Град
    (:
    nqmat mnogo golqmo zna4enie no obi4am kafqvi o4i
    The pain is temporary!

lindeman_ kato ne gleda6 o4ite kvo togava...zadnika busta?ne se i symnqvam....sega po temata az sym sys sini o4i i te sa mi lubimite nqkak si nejni ii 4ovekyt koito GLEDA o4ite:P se vlubva v tqh za mom4e sy6toto bih kazala mom4e sys sini o4i dava 100% garanciq 4e ve4e sym si go haresala, a o6te pove4e ako e s tymna kosa(4erna) na budli4ki))

Guest
    Ami to v dne6no vreme mom4etata ne gledame mn mn o4ite,a ako 6te si govorim za o4i moite sa smeska ot
    1.Zeleno,2.Kafqvo i 3.Zlatno Ne6to da kajete,a?Az specialno strashno mn gledam o4ite na momi4eta s koeto sum ili iskam da sum,za6toto tova mn 4esto moje da ti otgovori na mn vuprosi osven ako ne si nqkoi hiper zagubenqk kato hora ot toq forum za koito ve4e sum izgradil mega otricatelno mnenie...A we ob6to vzeto o4ite sa mn vajni,a i plus tova cveta na o4ite se opredelq ot 4uvstvata,nastroeniqta i adrenalina...nai-ve4e ot adrenalina...

Tova gornoto az sum go post-nal no bqh zabravil da se logna...

Guest
    emmmi to moite o4i sa tymno sini,haresvam si gi!ama za momi4e me kefqt i kafqvi i zeleni nz,a opredeleno mnoooogo mi haresvat mom4eta sys sini ili zeleni o4i

Фен
    Град
    на футболния терен
    kato moite o4i edva li ima 2ri sinio-zeleni s kafqvi petynca vytre ; ina4e za momi4e mnogo mi haresvat sini ili zeleni o4i :P
    Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
    Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си