- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Problem
Imam seriozen problem. Glavichkata na penisa mi e 2 pati po-golqma ot tqloto mu. Sashto se poqvi i okosmenie po neq. Predlojete re6eniq.![]()
Решение:земи се гръмни щото не си интересен ок ?
Боже опази..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Prismivai mi se kato vsi4ki ostanali...
pi4 ako tva e seriozno ......
prosto ne znam ideq si nqmam
neshto si bugav ako jivesh blizko do kozlodui e napulno vyzmojno !
Jiveq v lulin
abe mnogo vajno kude jiveesh otidi na lejkar i neka toi ti kaje koi znae kvo moje da ti kaje nqkoi v toq forum i da te izluje i da si izpatish otidi na lekar
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
имаш Гъба вместо кур![]()
то в люлин е нормално (касмата глава) бате тва не е правилно нещо не е у ред а да не прилича на путка бе бате
OTIDI NA LEKAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
begai na the doctor of vale rossi 46 -pirogov
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
Това не е ли като да имаш косми по клитора?
e normalno e glavata ti e po golema ma 4ak i kosmi da ima ti si nekva maimuna
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
и все пак косми на главатаПървоначално написано от CuST0M1z3
![]()
![]()
![]()
![]()
da be mani sigurno 6te kae i 4e otvytre imaПървоначално написано от street_force
))
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
нали
то в люлин е нормално (касмата глава) бате тва не е правилно нещо не е у ред а да не прилича на путка бе батеПървоначално написано от NSрi4
НЕее това не е истина хаха
Премести се от Люлин ,отиди на лекар , спри да пускаш такива теми.Това не е възможно освен ако някой от вашата рода не е китеник или родопско одеало
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Ще му предам ...
ходи ан фризйор в блока на розите има готин
abe tva ne e ured vzemi otidi na lekar da ti kajat.no vnimavai da ne te obarkat s manky.....no e vajno zatova 4e tragvai za lekarq
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
ахахаха човек ти си голем просто ..Първоначално написано от thEClown
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Бате земи я резни...
zemi go e toia _!_
Аз имам един елементарен въпрос?!?!Модераторите в тоя форум за какво са?!?!Като видите такива теми триите ги де.....нали затова сте модератори
Баси обръсни го с обък камък.Или почни да си го подстригваш.Какво гъделичкаш ли мацките отдолу като го вкарваш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
ходи на лекар бате![]()