- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ANALEN SEX.....polzvate li KREM4ETA?
Temata e SAMO ZA TEZI, koito pravqt analen sex (i e po-skoro za jeni)...molq tezi, koito ne praktikuvat tozi vid sex, da ne pi6at![]()
Ta...polzvate li nqkakvi krem4eta za po-lesno pronikvane, za da ne se prejuli dupeto, za6toto go nqma tova estestveno ovlajnqvane kakto pri vaginalniq sex![]()
Ako ne polzvate takiva krem4eta, za6to? A prezervativ slagate li?
Ako izpolzvate, kakvi sa te...nqkakvi lubrikanti na vodna osnova li sa? Razkajete pls![]()
mi pravila sym analen seks i polzvahme prezervativ,nqmashe krem4eta
no az li4no te preduprejdavam mn da vnimavash,zashtoto sa mi kazvali 4e ako se prekali moje da stane nqkoi fal(svyrzan s otdelqneto na razni neshta...ako se seshtash)predpolagam 4e shte go pravite s prezervativ,zashtoto vse pak tova si e zadnika,ta zadyljitelno kato svyrshite "tam" smenete prezervativa
ммда... по цял ден плюща анален..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
na skoro opitax i izpolzvax nqkakv krem za analen sex ....beshe prozra4en i miresheshe na kivi ili neshto takova mnoo qko........
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
hyh, leleei...ti li izpolzva krema breПървоначално написано от Foxi_v6
ili mai zabrai da sloji6 profila na dj_tigricata
![]()
![]()
i kak se kazva6e i po-qko li be6e otkolkoto bez nego
![]()
ooo ne se seshtam .glaide for you ili neshto takova ot kade da znam i kakvo da ti kaja po qko e s gel shtoto ina4e nqma vlizane....a taka e nekvo mazni4ko i xlazgavo ..
![]()
naistina e po qko s gel.za6oto ina4e e nqkvo ne priqtno./no moga da kaja foxi e super....![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Едно бебешко олио ти върши перфектна работа!
В секс шоповете си се продават специални лубриканти за анален секс, така че ако искаш можеш да си купиш от там. Презервативът също върши работа, но за мен специално най-добрият вариант е да ползваш бебешко олио. Хем е евтино, хем върши същата работа както лубрикантите от секс шоповете, само че те са доста по-скъпи!
a pod raka mi se mqrka sa edin krem za race toi dali stava ...AVON e i e mnoooo kak da kaja mazni4ak i priqtenПървоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
![]()
Тегля една жълта храчка на гъзо и ебам !
да ама бебешкото олио е на маслена основа и може да увреди презерватива!Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
тва че е анален секс не означава,че презерватива не трябва да е здрав...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
има си глаид гелен за тая работа
Значи трябва да нЬ запознайш да пием по Бира пък може и да имам други общи нещаПървоначално написано от Sineoka dardorka
МОЖЕ МОЖЕ и аз мога да докарам некоя маймуна от КВ да не си единствената мацка !!!И аз съм от там !Че то ако нема групово ебане нема да е яко !!!Първоначално написано от Sineoka dardorka
4e zakfo trqq da ima kaputПървоначално написано от California
pri polojenie 4e tui e analen sex i nqma opasnost ot zabremenqvane![]()
Абе всички разбирачи ли се събрахте. Значи Глайд Гелен е за овлажняване на вагината, не е за анален секс. Видях в едно мнение момиче беше написала, че става с бебешко олио. Да това е най-подходящо, но ако се прави без презарватив. А фокси стига вече си сменял акунтите, няма да ти дадат медал за това. Това, което предлагаш с кремче на Avon ?!Първоначално написано от street_force
Ама ти гола жена виждал ли си, или си играеш по форумите. Е пробвай анален секс с кремче, първо че ще попие бързо и второ, че момичето ще се гърчи ...
2т. забрана за ползване на профил
Момичето е право. Да няма опастност от забременяване, но има опасност от болести. Там отзад е най-мръсната част от човешкото тяло, лесно може да пипнеш нещо на пенисътПървоначално написано от Анонимко
![]()
2т. забрана за ползване на профил
samo 6te dobavq 4e prezervativ se slaga za da se predpazi ot spin 4ovek ... ako ne znaete jenata moje da ima malki naranqvaniq na kojata i kat si mu6ne 4ovek tam .... spin si se hva6ta bez problem za tva se slaga i prezervativ za da e si4ko spokoinoПървоначално написано от LoRinSeR
![]()
analen sex sux![]()
ти за болести случайно да си чувал/а???Първоначално написано от Анонимко
то коментара ми е излишен де!те другите вече го написаха достатъчно изчерпателно!
аман от неграмотни,малолетни разбирачи!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Vsu6nost az ne sum predi6niq gost,no vse pak ako sum sigorna v partniora si (t.e. mu vqrvam, 4e ne e bolen ot ne6to, znam, 4e ne moga 100% da sum sigorna, ama vse pak), ta ako e taka - ima li nujda ot prezervativ ili po-dobre bezПървоначално написано от California
![]()
![]()
![]()
еми за тва вече не знам...но дори и двамата да нямате венерически болести,както писаха по-горе на това място има страшно много бактерии и предполагам е възможно да се получи някоя инфекция за момчето...![]()
VINAGI S PREZERVATIV !!!!!!!!Първоначално написано от sineoka_kukla
6toto ako si lepnete ne6to ,nema se opraite lesno posle......
mi bez prezervativ i izpolzame nqkav krem ama nz kav e
добре щом казваш мене не ме ебат в газа т ми е се тая важното е като го бутнеш да е мазен иначе момичето само си пуска мазга та не не се праи на остроумен/остроумнаПървоначално написано от LoRinSeR