.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!

Nekadyrnite greshki na moderatorite ni.

puskaite tuk zlobnite moderatorski greshki v pravopisa
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...26346&start=15
    mnenie - posleno ... Модератор "По малко от всичко" ...
    nick Tiffany
    citat :
    11 тачка от правилника!
    moje da ne e dovolna za vas temata (govorq za moderatorite i adminite) ama shte q pusna - dori da q iztriete i da si opravite greshkite tova vse pak e kritika kym vas
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

Guest
    тачка ххххххххх

Guest
    пък на мен като ти цъкна линка ми пише че съм изгонена от форума ххххххх
    пък си пиша
    ибах маа му

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Lola Bunny
    пък на мен като ти цъкна линка ми пише че съм изгонена от форума ххххххх
    пък си пиша
    ибах маа му
    moje da sum hapnal nqkoi drug bann/kick a-kick ip-bann ili t.n. za tova che obicham da vdigam foruma na bunt ama da si priznaq - haresva mi zashtoto vse pak tova trqbva da stane forum ne boza ot gosti.
    Shte pomolq moderatorite da mahat tupite mneniq ot tuk - temata iskam da e seriozna ...
    pi6ete po temata plz
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.

Повече от фен
    Град
    Oshteeeee

Tema :
    Сложете своята снимка ТУК
    Stranica :132
    Mnenie - 1-vo
    Moderator
    Nick - machoka
    Citat :
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от Lola Bunny
    на никой не съм казала плъх
    Този красив епитет го лепна Корни на мадамата

След малко ще изтрия и тези постове. Да не би само при мен да се появява едно бутонче, дето пише на него ЛС?
    Ne bi li trqbvalo da pishe " залепи " ? za moderator dosta selski laf ...
    Admin-Coki:

Повече от фен
    Безобразие, и това пред малки деца !?

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

Re: Nekadyrnite greshki na moderatorite ni.

SyLZaTa,поне да беше безгрешен и да имаше правилен правопис,та да пускаш тази тема
    Аз примерно отскоро пиша на БГ и често като си прочета поста си откривам грешки какво да правя.. айде може да ме линчувате по този случай
    Само мога да ти кажа,че в тази тема, в първия ти пост има изпусната запетая(ако не греша е една,но няма да се учудя,ако са повечко... )
    Много ми стана смешно,че пускаш такава тема(яко безсмислена и супер тъпа),а имаш подобна грешка

Цитирай Първоначално написано от SyLZaTa
    mnenie - posleno ... Модератор "По малко от всичко" ...

Кажи ми,не те ли е срам,че си изпуснал цяла една буква?!

До къде стига човешката злоба .. нямате ли си други по-смислени неща за вършете!?
    Тедо,а те мислех за пич...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    Rali da te svetna dushice ... sled kato super mnogo hora me qdosaha mislq da si im go vyrna ... vse pak tova e forum - Vie ste moderatori ... NIE trqbva da se uchim ot vas ... v smisal che Vie popravqte NASHITE greshki ... Nemoga da ti kaja dali sa edna ili dve greshki no eto ti oshte malko

Tema : kak da si sloja pic v podpisa
    Stranica : 1
    Mnenie - posledno
    Moderator "По малко от всичко"
    Nick - Tiffany
    Citat :
    Има още много такива теми.Само трябва да потърсеш малко.

Tema : Най-важна тема"и"Най-голям флуудър"?
    Stranica :6
    Mnenie - 11
    Moderator "По малко от всичко"
    Nick - Tiffany
    Citat :
    Смятал,че предложенията са доста интересни и нека да ги караме по ред
    hem 4e ne se znae koi kakvo e "Смятал" a i 4e ne slaga raztoqnie m/u zapetaika i duma
    Смятале

moga da potursq oshte no ne mi se zanimava ... prosto tova e KRITIKA ...a razdelyt ne sluchaino se kazva
    [b]Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни[b]Nemoje li da pisha po temite ? sega kakvo nemoga da Vi kritikuvam li ? E to tova kato cheli e golqm forum ... prosto kritikuvam za da vidite greshkite si ...
    kato 4eli trqbva da pisha samo po fluudyrskite temi i tozi razdel da si ostane prazen - posle kakvo ? gotiniq forum - dryjki shte e gotin dokato ne se opravi vsi4ko ...
    a i za tova za IP adres-a koito beshe kazala che si vidqla ... izvinqvai no si ima PRAVILA NA FORUMA ... chel sym gi za razlika ot povecheto potrebiteli a tam pishe :
    II.Задължения на потребителите
    3.Да не се месят в работата и решенията на модераторите, освен при
    основателна причина(нарушения на модераторските задължения), при което са длъжни да уведомят администраторите.

e togava kazah na Coki ... vse pak tova sa pravila - nali UJ trqbva da se spazvat ...
    sega ako mi kaje nqkoi che ne sym prav ... shte zahapq klaviaturata ot smqh
    Admin-Coki:

Повече от фен
    Град

Re: Nekadyrnite greshki na moderatorite ni.

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Кажи мие те ли е сраме си изпуснал цяла една буква?!

До къде стига човешката злоба .. нямате ли си други по-смислени неща за вършете!?
    Тедо те мислех за пич...
    i teb te spipah ... v temata za greshkite napravi 5 ... ocvetil sym ti gi.
    zna4i sled zapetaika se ostavq mqsto ...
    drugo ... "До къде" ne e li edna duma ? ili se byrkam ?
    Admin-Coki:

Мега фен Аватара на machoka
    Ти нямаш ли си друга работа?

Ей, злобно човече.. Гледай си в своята паница, стига надничал в другите..

Хайде сега ми направи забелАжка за точките

EdiT:

Вдигал той форума на бунт.. Я се осъзнай малко кой си и от къде си и стига си се правил сам за смях.
    Има кой да те направи

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Автора на темата е пълен смях (и това "пълен смях" е силно меко казано).
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    тедо...
    смешно е това...

има разлика м/у техническа грешка и неграмотност...

поне да пишеше перфектно ти... на кирилица...
    мога да пиша на кирилица с удоволствие но когато влизам във форума не влизам от нас - в нас си нямам РС ... а тук в залата когато едно РС е заето (на което има кирилизация) ... а седна на такова което няма ... какво да правя? немога да си направя езика защото админите не са го направили ...
    а и да им кажа - немогат да го оправят защото тъпия шеф не разрешава на всички РС-та да има кирилица ...
    с удоволствие бих писал на кирлица ама като няма кажи ми какво да правя ... да влизам в и-мейл-ът ми и да си превеждам писмата там ли? е сори ама няма да го правя - давам си парите да седна и да се почовъркам в нет-а а и имам супер много друга работа ... и нямам време да превеждам писма от латиница на кирлица.
    Това си е вид критика - към правописа във сайт-а на модераторите ... ама като не му пука на никой ...
    Admin-Coki:

Мега фен Аватара на machoka
    ama shte si sedq tuk che mi e mnogo veselo ...
    С подобно отношение само ще си мечтаеш да седиш тук и да въртиш жалките си интриги, на които вече много малко хора се връзват
    И в бгтийн ще те разберат що за стока си -> вълкът козината си мени, ала нрава не.
    Ето пак гледаш не където трябва -> аз квот' съм, това съм.. теб не те засяга.

Какво общо имат правилата с нискокачествената ти настояща тема? Нищо. Може да ти се вижда хубава манджата ти, ама горчи.. не струва. С кофи продукти си я забъркал, за жалост още не знаеш как да си я сготвиш.

На тези 80%, които не ги знаят правилата, ще им ги обясня най-любезно. Ти не подбираш.

Смей ни се, смей се.. ако продължаваш в този дух, няма да е за дълго.
    Усмирявай се, 'щото да не го правя аз, няма да ти хареса.

И умната.

Повече от фен
    Град
    добре ... трий темата и т'ва е повече няма да се занимавам нито ще критикувам нито нищо ... оправяйте се Вие ... ще флуудя като останалите - така форума няма да прилича на нищо ... мачок ... навярно не си бил тук - преди ... когато форумът беше супер готин - без такива безсмислени мнения,постове и теми ... преди 2 години това беше супер готин форум ... имаше с кой за какво да си полафиш а сега - само флууд се вижда ...
    Наистина ти съчувствам - като гледам колко работа има за модераторите ...
    Пийз
    Admin-Coki:

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    SyLZaTa,не знам как си ме хванал
    Ако искам ще оставям място
    Аз поне слагам запетайките .. казвам ти,вземи се научи да пишеш като хората,пък тогава ходи да правиш забележки на другите
    Просто съм повече от 100% сигурна,че ако дадем лист и химикал на теб,и на Tiffany,и някой ви продиктува по-сложен текст,пълен с трудни думи и с много запетайки, просто ще ти се *** майката отвсякъде.. в листа ти ще има грешка до грешка за разлика от листа на Tiffany
    А и смешното е,че ти не даваш примери някой да прави правописни грешки,а даваш примери,където е повече от ясно,че просто е натиснат грешен клавиш
    Така и така си тръгнал да се правиш на грамотен поне уважавай българската азбука и пиши на кирилица,а не на латиница
    Чудя се да ми е смешно ли сега .. да ми е тъжно ли ..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    SyLZaTa,не знам как си ме хванал
    Ако искам ще оставям място
    Аз поне слагам запетайките .. казвам ти,вземи се научи да пишеш като хората,пък тогава ходи да правиш забележки на другите
    Просто съм повече от 100% сигурна,че ако дадем лист и химикал на теб,и на Tiffany,и някой ви продиктува по-сложен текст,пълен с трудни думи и с много запетайки, просто ще ти се *** майката отвсякъде.. в листа ти ще има грешка до грешка за разлика от листа на Tiffany
    А и смешното е,че ти не даваш примери някой да прави правописни грешки,а даваш примери,където е повече от ясно,че просто е натиснат грешен клавиш
    Така и така си тръгнал да се правиш на грамотен поне уважавай българската азбука и пиши на кирилица,а не на латиница
    Чудя се да ми е смешно ли сега .. да ми е тъжно ли ..
    А ТИ вземи прочети горният пост.
    КАТИНАРААААА!
    Admin-Coki:

Цитирай Първоначално написано от SyLZaTa
    добре ... трий темата и т'ва е повече няма да се занимавам нито ще критикувам нито нищо ... оправяйте се Вие ... ще флуудя като останалите - така форума няма да прилича на нищо ... мачок ... навярно не си бил тук - преди ... когато форумът беше супер готин - без такива безсмислени мнения,постове и теми ... преди 2 години това беше супер готин форум ... имаше с кой за какво да си полафиш а сега - само флууд се вижда ...
    Наистина ти съчувствам - като гледам колко работа има за модераторите ...
    Пийз
    Благодаря за съчувствието, считам темата за приключена!
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си