.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: seks-az otgore!

клепето
    Guest
    А ти и приятели ти на колко сте???Иначе по темата предполагам той ще ти каже кога да слезеш!!!

Голям фен
    Град
    SF
    be kogato sleze6 ot klona 6e e nai-dobre

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlatenceto_f
    Pink_Baby,dosta si izobretatelna! Samo taka!
    Dobre de,ti kazva6 primerno 4e e po-golqmo udovolstvieto za momi4eto,a na mom4eto ne mu li e kef da gleda priqtelkata mu otgore kak se vihri nad nego i kak i se klatqt...?
    Mai na nego mu e po-qko
    Много ясно, че се кефим да гледаме как се клатят А мен лично най-много ме кефи когато приятелката ми е отгоре, но не е наведена напред, а е изправена почти перпендикулярно на моето тяло, така че да й виждам гърдите и цялото тяло и си е заровила ръцете в косата и се движи бавно. Така може да се вижда всяко движение и извиване на тялото и е страшно възбуждащо. Pink_Baby не е права, че само бързия секс носи удоволствие. От бързия секс само свършваш бързо, а бавния ти носи наслада... А за това кога да слезеш отгоре - щом не си го правила досега в тая поза бързо ще се умориш, а ако не се умориш - яздиш докато не ти каже да се смените Хайде успех

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Pink_Baby,dosta si izobretatelna! Samo taka!
    Dobre de,ti kazva6 primerno 4e e po-golqmo udovolstvieto za momi4eto,a na mom4eto ne mu li e kef da gleda priqtelkata mu otgore kak se vihri nad nego i kak i se klatqt...?
    Mai na nego mu e po-qko
    Много ясно, че се кефим да гледаме как се клатят А мен лично най-много ме кефи когато приятелката ми е отгоре, но не е наведена напред, а е изправена почти перпендикулярно на моето тяло, така че да й виждам гърдите и цялото тяло и си е заровила ръцете в косата и се движи бавно. Така може да се вижда всяко движение и извиване на тялото и е страшно възбуждащо. Pink_Baby не е права, че само бързия секс носи удоволствие. От бързия секс само свършваш бързо, а бавния ти носи наслада... А за това кога да слезеш отгоре - щом не си го правила досега в тая поза бързо ще се умориш, а ако не се умориш - яздиш докато не ти каже да се смените Хайде успех

Аз имам предвид не за удоволствието от това да гледаш гаджето си...То много ясно,че това е яко Имам предвид за самото физическо удоволствие...А не възбудата от това да я гледаш как се движи Това според мен е по-скоро на психическа основа отколкото на физическа...Поне по мое лично мнение..Ама колко хляб имам да изям още докато достигна перфектния секс... Иначе все пак на който както му е яко Важното е да има любов!

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Фен
    Град
    lulin
    Цитирай Първоначално написано от Napushen_Buhal
    Цитирай Първоначално написано от street_force
    ооооооооо тогава напрафо мъ скчаи и тва е
    aBE NeGRo... TvA dA Ne sA noViNiTE NA TurSki eZik... aRE PisHi i zA nAS BuLgaRiTe dA sE raZBIraME VSE pAk... naLI ? kAK sHTe VlezEm v EVRoPa s taKIVA kaTO Tebe oT sKUpaTA bOq eI... sVEtULka .

P.S. MnoGo POzdRAvi nA `NosHTnatA BrIgAdA zA JIcA` Ot fiLipoVCi
    ГО НАБИЯ НА МАИКАТИ В СИРЕНЯСАЛАТА ПУТКА ТВА РАЗБРА ЛИ ГО

Или ТАкА е ПО ДобРЕ Го НАбия НА маИкА тИ В сИрЕНЯСаЛАта
    ПуТКА

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако си девствена, ще се качиш отгоре, той ще натисне малко, ти ще подскочиш и ще избягаш.

Ти наистина не си правила секс. Усеща се. Когато мъжът свършва:
    1. Си личи по изражението му или пъшкането.
    2. Пенисът му пулсира няколко пъти.
    ммм верно е ама не много..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен
    Кое от двете?

Цитирай Първоначално написано от Napushen_Buhal
    ооооооооо тогава напрафо мъ скчаи и тва е
    aBE NeGRo... TvA dA Ne sA noViNiTE NA TurSki eZik... aRE PisHi i zA nAS BuLgaRiTe dA sE raZBIraME VSE pAk... naLI ? kAK sHTe VlezEm v EVRoPa s taKIVA kaTO Tebe oT sKUpaTA bOq eI... sVEtULka .

P.S. MnoGo POzdRAvi nA `NosHTnatA BrIgAdA zA JIcA` Ot fiLipoVCi
    ГО НАБИЯ НА МАИКАТИ В СИРЕНЯСАЛАТА ПУТКА ТВА РАЗБРА ЛИ ГО

Или ТАкА е ПО ДобРЕ Го НАбия НА маИкА тИ В сИрЕНЯСаЛАта
    ПуТКА
    HiTUr kaTO GusHTEra dIMiTur... i uMen kaTO GuzA nA RuMen...

qVno Ne razBIrAm cHEREn huMor.. NeGRo
    2т.системно.

Град
    Sofia , Bulgaria

Re: seks-az otgore!

Zdraveite!S priqtelq mi vse o6te ne sme go napravili za6toto az vse otlagah,no sega iskam da go iznenadam i az da napravq purvata kra4ka bez toi da o4akva,i kakto nikoga da se prestra6a i az da sam otgore kogato go0 pravim,no neznam,moje da vi se stori glupav vyprosa mi,no kolko vreme trqbva da stoq kato sum otgore,v smisal kak da razbera koga trqbva da spra...i da si slqza...taka de i kakvi dvijeniq da pravq?????abe izob6to kakvoto znaete za tazi poza,kakvo trqbva da pravq,za da mu stane na nego po-hubavo,da se izkefi maksimalno,i vinagi da go pomni tova i dori da nadmina i nai-smelite mu o4akvaniq..Molq vi..davaite saveti-i mom4eta i momi4eta.Mnogo 6te sam vi blagodarna!!Iskam vsi4ko da e OK ,daje pove4e!
    Mersi!!!
    Значи не може да ти се отрече,че си доста опитна щом питаш това ами значи като си отгоре стойш 10 мин и нито секунда повече!!! След това отиваш отдолу...там стойш около 15-20 мин максимум след това заставаш настрани за около 10 мин и след това приятеля ти вече трябва да свърши.Това става за около 1 мин

Град
    sofia
    Виж сега така като гледам не си много опитна май и ако се пробваш да бъдеш отгоре трябва да вземеш предпазни мерки за сигурност.Пържо си сложи каска че може да паднеш и второ не подскачай много дълго време да не одрайфаш партниора...и внимавай после като свършва да не се задавиш:П
    zemi go e toia _!_

Re: seks-az otgore!

Цитирай Първоначално написано от if_cho
    Zdraveite!S priqtelq mi vse o6te ne sme go napravili za6toto az vse otlagah,no sega iskam da go iznenadam i az da napravq purvata kra4ka bez toi da o4akva,i kakto nikoga da se prestra6a i az da sam otgore kogato go0 pravim,no neznam,moje da vi se stori glupav vyprosa mi,no kolko vreme trqbva da stoq kato sum otgore,v smisal kak da razbera koga trqbva da spra...i da si slqza...taka de i kakvi dvijeniq da pravq?????abe izob6to kakvoto znaete za tazi poza,kakvo trqbva da pravq,za da mu stane na nego po-hubavo,da se izkefi maksimalno,i vinagi da go pomni tova i dori da nadmina i nai-smelite mu o4akvaniq..Molq vi..davaite saveti-i mom4eta i momi4eta.Mnogo 6te sam vi blagodarna!!Iskam vsi4ko da e OK ,daje pove4e!
    Mersi!!!
    Значи не може да ти се отрече,че си доста опитна щом питаш това ами значи като си отгоре стойш 10 мин и нито секунда повече!!! След това отиваш отдолу...там стойш около 15-20 мин максимум след това заставаш настрани за около 10 мин и след това приятеля ти вече трябва да свърши.Това става за около 1 мин
    ХАаха ако приятеля ти свършва 1 минута явно трябва даси е инсталирал бойлер отдолу за тази цел си вземи кислородна маска акваланг шнорхел и подобни пособия защото ще те наводни.
    А иначе не искай съвети за как да го направиш.При всеки е различно.Затова по добре направи каквото тялото ти подсказва.Отдай се на чувството

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

еми на мен като ще ми е за първи път и аз ли да съм отдолу?

Цитирай Първоначално написано от Девствен на 19
    еми на мен като ще ми е за първи път и аз ли да съм отдолу?
    Ма значи хора.Никой няма да ти даде такъв савет нито ти трябва да го приемаш.Направи така както ти е приятно има маса пози първия път ако искаш ги испробвай всичките.Но никои от нас не знае дали ше ти е приятно.+ Почти всички първи пъти имат издънки.Но не се коси важното е да ти е кеф.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си