- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- seks-az otgore!
А ти и приятели ти на колко сте???Иначе по темата предполагам той ще ти каже кога да слезеш!!!
be kogato sleze6 ot klona 6e e nai-dobre
Много ясно, че се кефим да гледаме как се клатятПървоначално написано от Zlatenceto_f
А мен лично най-много ме кефи когато приятелката ми е отгоре, но не е наведена напред, а е изправена почти перпендикулярно на моето тяло, така че да й виждам гърдите и цялото тяло и си е заровила ръцете в косата и се движи бавно. Така може да се вижда всяко движение и извиване на тялото и е страшно възбуждащо. Pink_Baby не е права, че само бързия секс носи удоволствие. От бързия секс само свършваш бързо, а бавния ти носи наслада... А за това кога да слезеш отгоре - щом не си го правила досега в тая поза бързо ще се умориш, а ако не се умориш - яздиш докато не ти каже да се смените
Хайде успех
Първоначално написано от WaKo
Аз имам предвид не за удоволствието от това да гледаш гаджето си...То много ясно,че това е якоИмам предвид за самото физическо удоволствие...А не възбудата от това да я гледаш как се движи
Това според мен е по-скоро на психическа основа отколкото на физическа...Поне по мое лично мнение..Ама колко хляб имам да изям още докато достигна перфектния секс...
Иначе все пак на който както му е яко
Важното е да има любов!
*ThE~WorLd~Is~MinE*
ГО НАБИЯ НА МАИКАТИ В СИРЕНЯСАЛАТА ПУТКА ТВА РАЗБРА ЛИ ГОПървоначално написано от Napushen_Buhal
Или ТАкА е ПО ДобРЕ Го НАбия НА маИкА тИ В сИрЕНЯСаЛАта
ПуТКА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ммм верно е ама не много..Първоначално написано от `Death`Whore`
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Кое от двете?
HiTUr kaTO GusHTEra dIMiTur... i uMen kaTO GuzA nA RuMen...Първоначално написано от street_force
![]()
qVno Ne razBIrAm cHEREn huMor.. NeGRo
2т.системно.
Значи не може да ти се отрече,че си доста опитна щом питаш товаПървоначално написано от Zlatenceto_f
ами значи като си отгоре стойш 10 мин и нито секунда повече!!! След това отиваш отдолу...там стойш около 15-20 мин максимум след това заставаш настрани за около 10 мин и след това приятеля ти вече трябва да свърши.Това става за около 1 мин
Виж сега така като гледам не си много опитна май и ако се пробваш да бъдеш отгоре трябва да вземеш предпазни мерки за сигурност.Пържо си сложи каска че може да паднеш и второ не подскачай много дълго време да не одрайфаш партниора...и внимавай после като свършва да не се задавиш:П
zemi go e toia _!_
ХАаха ако приятеля ти свършва 1 минута явно трябва даси е инсталирал бойлер отдолу за тази цел си вземи кислородна маска акваланг шнорхел и подобни пособия защото ще те наводни.Първоначално написано от if_cho
А иначе не искай съвети за как да го направиш.При всеки е различно.Затова по добре направи каквото тялото ти подсказва.Отдай се на чувството![]()
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
еми на мен като ще ми е за първи път и аз ли да съм отдолу?
Ма значи хора.Никой няма да ти даде такъв савет нито ти трябва да го приемаш.Направи така както ти е приятно има маса пози първия път ако искаш ги испробвай всичките.Но никои от нас не знае дали ше ти е приятно.+ Почти всички първи пъти имат издънки.Но не се коси важното е да ти е кеф.Първоначално написано от Девствен на 19
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®