- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв тип коса ви харесва?
Светло руса, къдрава...
Тъмно руса, къдрава...
Светло руса, права...
Тъмно руса, права...
Светло кестенява, къдрава...
Тъмно кестенява, къдрава...
Светло кестенява, права...
Тъмно кестенява, права...
Светло червена, къдрава...
Тъмно червена, къдрава...
Светло червена, права...
Тъмно червена, права...
Черна, къдрава...
Черна, права...
Какъв тип коса ви харесва? Говорим за момиче! Нека да видим дали найстина момчетата са луди по русото или не е така?
За мъж ми харесва русото или тъмно русото. За жена - черно. Всичко право!
moita e dulga rusa prava![]()
a kva mi haresva zavisi kva i otiva na momi4eto
za mom4e me kefi tumna dulga moje i kusa![]()
Светло кестенява, права
In dreams there are no rules...
Moqta e rusa prava....,a me kefi mom4eto da e...neznam-tymna,moje da se e boqdisalzavisi si ot mom4eto,nqmam to4no opr
haide
na men li4no mnogo mi haresva kosata na Nataliq Simeonova /vode6tata na More ot liubov/ osobeno kogato si q e nakadrila. mmmmmmmmmmmm......super :P jalko 4e moita ne e takava
ахаха тя секи път май е с различна косаПървоначално написано от ZAZZZI
бтв.. мисля че темата не е за тук
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
mi za mom4e tymno ili svetlorusa kydrava, a za momi4e mi e se taqharesvam samo mom4eta
)))
Харесвам руси къдрави коси.Може и прави.Тук вече според мен няма значение!![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
кестенявото ми е любимо...и съм вманиечена на тема права коса...много ми харесва цвета на Ciara.косата и е много яка в клипа lose control където е със синия анцук.шоколадовия цвят също е много як..иначе и черното не е лошо ама вече много такива се навъдиха.а пък за русото много е изтъркано вече...
Еми на мен най-много ми харесват момичетата с тъмни и чупливи коси , в смисъл къдравото не ми харесва както и изцяло правото значи нещо по средата на стъпалца![]()
за момиче- малко под раменете,чуплива,тъмна черна
за момче-предпочитам тъмна къса
Моята е светлокестенява,права и дълга,затова и гласувах за нея,но иначе ми харесва и черната коса.
ami az sym s svetlo kestenqva prava kosa(dylga) i kato se zamislq za momi4e to4no takava mi haresva,a za mom4e 4erna kosa ,za da e o6te po-sladyk ako e sys sini o4i i taka 6te se pod4ertavat)xahxhahxh![]()
![]()
Mi az vinagi sym izkala rusa dylga i prava kosa... i hodih malko vreme rusa , ama mi omryzna i sega neznaq i az za6to sym s kestenqva kosa , pak dylga i v pove4eto slu4ai mi e na4upena (s pqna) xaxa:]~
Всяква, само да има коса !Щото момиче без коса е ужас и кошмар !
mnogo obi4am 4erna dulga kosa prava no i 4ervena leko kudrava mi burka v o4ite i v zdraveto :P
Tumno Kestenqva prava.. no moje i chupliva![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Az si haresvam kosata i ako pitate men vsiaka kosa si ima char,kolkoto i smeshno da zvuchi.Niakoi momvheta s butat v men samo zaradi kosata mi- zashtoto bila "meka,kato koprina,mirishela hubavo..."
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
За момиче - винаги зависи от цялостната визия, но най-мн ме кефат мацките със тъмно-кестенява или черна права коса. А за момчетата... задължително къса и тъмна коса
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
Не съм отговорил в анкетата, защото не си добавил този тип, който аз харесвам - а именно светло или тъмно кестенява на руси кичури - с малки къдрици.
Не е важно къде си ! Важно е с кой си :P