- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв тип коса ви харесва?
Светло руса, къдрава...
Тъмно руса, къдрава...
Светло руса, права...
Тъмно руса, права...
Светло кестенява, къдрава...
Тъмно кестенява, къдрава...
Светло кестенява, права...
Тъмно кестенява, права...
Светло червена, къдрава...
Тъмно червена, къдрава...
Светло червена, права...
Тъмно червена, права...
Черна, къдрава...
Черна, права...
ами моята коса е тъмнокестенява,права и е под раменете...такава ми харесва и за момиче и момче(на момчето естествено къса)...нз защо но не ми харесват нито руси,нито червени,камо ли пък черни...черните коси придават старчески вид ако питате мен...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ем понеже съм момиче ще кажа каква коса предпочитам за момчето.Значи обичам ги с тъмнокестеняви или черни коси.Няма да казвам права или къдрава щ0т предпочитам късата коса за момче и то не се разбира к`ва еА иначе аз съм със светло кестенява коса леко чуплива
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Аз съм с дълга къдрава тъмно кестенява коса...за момче обичам тъмно кестенява или черна и права за предпочитане...Абе не зависи каква е косатата,всяакква е хубава самод а се подържа!И тая тема не е за тука май май !!!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
защо няма Къса - черна![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
moita e ne mnogo dulga svetlokestenqva prava
a za mom4e nqmam pretencii
The pain is temporary!
Emi az sym dylga kestenqva kydrava kosa na masur4eta i mn si q haresvam, a ina4e za momi4e me kefi 4erna i prava, ili s nqkyf 6okoladov cvqt, 4upliva
a za mom4e....tymna i kysa...mooooje i dylga da e est~!
![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.