- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Тя се задява с приятеля ми ?!
Здравейте! Преди няколко месеца започнах МНОГО силно да харесвам едно момиче. Така, обаче все не събирах смелост да я зговоря докато един ден един приятел ми се обади и каза че си е писал с нея по чата и така разбрах ник-а и. Аз много отдавна имах леки подозрения, кви леки те си бяха направо съмнения, че ми се подиграва смисал външен вид, поведение, защото когато мине покрай мен в коридора на даскалото се нещо се подхилква независимо колко сериозна е била преди това. И така си писах няколко пъти с нея докато не ми писна и не я питах дали ми се подиграва на мен или има нещо друго, и за голямо мое съжаление тя ми даде някакъв супер завалян отговор. И така мина нова година и вчера аз си писах с един приятел който ми каза че двамата с нея се забиват или нещо от сорта каза. И сега съм найстина много объркан нз какво да направя да настоявам ли да се получи нещо с нея или да ги оставя да се забият, с моя приятел, който и идея си няма за мойте чувства към нея. ПЛС дайте некво решение!
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
"Ако човек няма за какво да умре, то той няма за какво да живее" M. L. King J.
Lindsay Lohan Forever!
Ами мисля, че си много пасивен.Смени начина си на общуване, демек бъди по-пряк с момичетата, не изпускай момента, въобще настрой се така, че да ти бъде по-добре.Смисъл в случая си можел да бъдеш по-дързък и смел и да забиеш момичето първи.Съмнявам се да ти се подиграва, ако ти самия усещаш, че няма основания за това! Може би простоте харесва, но по този начин изразява себе си - със затаен смях.Не се притеснявай!Нищо толкова не е станало, а следващия път ти бъди пръв в ходовете!Надявам се разбра какво се опитах да кажа!Успех!![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Какво се занимаваш с тая след като явно ти се подиграва и се сваля с някой друг?Оставяй я на произвола-живота е пред теб и в него има достатъчно момичета.
Остави ги да се "забият" щом ти се смее..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
~Не мисля,че има смисъл да продължаваш да си блъскаш главата с нея.![]()
AWE AKO TI SE SMEE ZAREJI Q!!! DA NE E EDINSTVENATA!!!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
6tom ti se podigrava q ma6tai.ostavi gi da se zabivat tam s tvoq priqtel pak kakvoto 6te da stava.vse pak ne e edinstvenoto momi4e.no pak ako 4AK TOLKOVA Q HARESVA6 spri da i obra6ta6 vnimanie i taka 6te i stane6 interesen i tq leka poleka 6te se opitva da te spe4eli![]()
Няма защо да се унижаваш и да търчиш по момиче,което ти се подиграва,не ти обръща внимание и на всичкото отгоре се кефи на приятеля ти.Ти нямаш ли си достойнство?!Я вдигни гордо глава и престани да се измъчваш с такива мисли.Тя харесва приятеля ти,той също я харесва,а към теб е безразлична!Не виждам кво може да направиш.Игнорирай я от живота си,поогледай се около себе си и съм сигурна че ще намериш момиче на което да си спреш вниманието![]()