От много скоро ходя с едно момче.запозхаме се в чата и ми беше много трудно да разбера характера му,защото нищо около него относно мен не беше сигурно и ясно.Наскоро се беше разделил с една своя съученичка,за която твърди,че е незабравима и няма да се очисти от нейнама магнетична сила.Минаха няколко дни от нашата първа среща и излезнахме пак.Той ми повтаряше,че трябва да мине време,за да свикне с миъслта за НАС като цяло и за да не правим 'глупости',единодушно решихме да изчакаме ДА НАЗРЕЕ ТОЧНИЯ МОМЕНТ за тръгването ни.КАкто и да е...на 23.12.2005 аз и той се събрахме окончателно.И все пак аз усещам,че тя е в мислите му.Не го напуска това момиче....Той ми разказа,че се е целувала с един негов съученик,който му е и най-добър приятел.ПО разказа му разбрах,че той страда от случката.Целуваше ме нервно и припряно,сякаш искаше да докаже на себе си и на целия свят,че може и без нея.Аз съм бивша манекенка и този факт,ме навежда на мисълта,че чрез мен той се утвчрждава като..момче,чеше си егото един вид.След като ми разказа за приятеля и НЕЯ,започна да я убижда.НАрече я с неприлични и цинични имена,което ме накара да се чувствам неудобно.Какво правех аз с него?!Истината е,че моята най-дпбра приятелка преживя една таква връзка с момче,което 'уж' не харесваше бившата си,но се върна при нея.А и всички знаем поговорката:'Любовта ръжда не хваща'.За мен това момиче е като вампир.Тя го търси,иска го,вика го,но само го наранява.Тя няма чувства,а само нужди.И като си помисля,че тя още не знае,че съм с него...настръхвам.Имаше една много сладка песничка точно като за моя случй.КАзва се 'Case Of The Ex' на Mya.КАкво да направя?Според вас има ли смисъл да се опитвам да се справя с нея?