.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Vunshen Vid

Guest

Vunshen Vid

Kak da spra da mislq za vunshnia si vid .. momche sam ! napravo ne izdurjam ve4e ... iii vse se mislq za mn grozen i t.n... a ne mislq 4e e taka (g-d de)
    napravo shte se grumna veche

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ами просто спри да мислиш, че си грозен...все пак всеки човек е хубав по своему.
    А може би мислиш за външния вид, за да впечатлиш момичетата?Е и така да е-те ще те харесат заради теб, а не заради това как изглеждаш

Guest
    Хмм,аз съм момиче и мисля за себе си по същия начин.Понякога даже съм плакала за това и немога да го преодолея.Имам чувството,че съучениците ми не ме възприемат и винаги се деля от тях....Оф,чесно казано,ако знаех какво да правя,досега да не съм била така,ама какво да се прави.....

Guest
    ако сам започнеш да се харесваш и другите ще те харесват .това наистина е така,казвам ти го,не защото съм го чула от 2-3 места и ми е харесало как звучи,а зашото наистина е така,от личен опит го знам.започни да търсиш малки неща у теб,които са хубави-очи,вежди,коса,ръце,дупе ако щеш и какво ли още не...малко по малко се убеждавай,че не си грозен .трябва наистина да го мислиш и резултатите няма да закъснеят...успех

Супер фен
    Град
    sofia
    nameri si nqkvo drugo zanimanie, kato nqkuv sport naprimer, s ne6to s koeto da si oplutnqva6 vremeto, i da ne misli6 za takiva gluposti

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ако сам започнеш да се харесваш и другите ще те харесват .това наистина е така,казвам ти го,не защото съм го чула от 2-3 места и ми е харесало как звучи,а зашото наистина е така,от личен опит го знам.започни да търсиш малки неща у теб,които са хубави-очи,вежди,коса,ръце,дупе ако щеш и какво ли още не...малко по малко се убеждавай,че не си грозен .трябва наистина да го мислиш и резултатите няма да закъснеят...успех
    И също така не е важно да си най-красивия/та..по-важното е какво излъчване имаш.Всеки би загледал един усмихнат човек,на фона на всички изморени от ежедневието хора.Аз примерно съм забелязвала,че като съм с грим и дори за някоя фотосесия..просто ми казват ,че не изглеждам добре..а някой път без грим направо се им остават очите в мене.Всичко идва отвътре.Просто трябва да гледаш по-позитивно на нещата..и ще видиш,че хората остават със все по-положително впечатление от тебе.

Град
    Sofiq
    хехех...еми надеждата крепи човека.Тва ми изглеждаше като сериозна тема,но явно е поредния базик

Guest
    ne e bazik

Супер фен
    4e kakvo ti ima na vun6niq vid be ?spored men si bnu6ava6 ... biva 4ovek da misli za vida si v smisal za liceto si primerno za kojata za pupki za sekvi gluposti no 4ak da se stiga do toq izvod 4e si grozen ... nqma grozni hora za edni moje i da si grozen no za drugi nqma da si nali se se6ta6

Супер фен
    "За целия свят може да си никой,но за някой може да си целия свят!"...замисли се над това Тоест опитвам се да ти кажа,че за някои може да си "грозен",но това не те прави такъв,разбираш ли?!Защото всекик разбира красотата по своему и така един ден ще разбереш,че ти си идеалното момче/момиче за някой (може би)
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Guest
    ne sam grozen prosto ne spiram da mislq za vun6niq si vid i taka napravo ne moga da se ponasqm

Фен
    Град
    SOFIA
    ne sam grozen prosto ne spiram da mislq za vun6niq si vid i taka napravo ne moga da se ponasqm
    za6to beeeeeeeee nqkoi da ne bi da ti e kazal 4e si grozen !!!
    imai malko samo4uvstvie ,vqrvai v sebe si
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    VSI4KO E V GLAVATa TI
    LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
    LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.

Ми ... явно си обърнал резбата приятел ... не може нон стоп да мислиш за тва - няма лошо да си суетен ... ама един мъж не може да мисли за тва постоянно. Това да си красив мъж е екстра - бъди успял мъж преди това бъди човек с подплатено самочувствие и няма да имаш проблем

Повече от фен Аватара на macy_day_parade

Re: Vunshen Vid

Kak da spra da mislq za vunshnia si vid .. momche sam ! napravo ne izdurjam ve4e ... iii vse se mislq za mn grozen i t.n... a ne mislq 4e e taka (g-d de)
    napravo shte se grumna veche
    О,я стига с тия простащини!!!Красив съм,грозен съм,дебел съм,слаб съм и хиляди простащини за външния вид!!!Не ви ли писна вече,а!?!?!?
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Комплексирал си се
    Спри да мислиш за това .Както каза exploitedteen "Няма грозни хора!"

if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен
    колкото и да мислиш че си грозен няма да станеш по-хубав тей че спри да мислиш

Такам.... Аз само искам да кжа че грозни хора няма смис Всеки човек си има своя чар имаш нужда от промяна за да престанеш да мислиш, че си грозен ! Смени стила си на обличане прическата и така нататък ! Като станеш сутрин застани пред огледалото и си кажи "Аз Съм Готин " Звучи налудничаво НО помага

Да не си фиешън щото те мислят 24часа за външния си вид ахаха

3-годишна тема още със старата Латиница.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си