- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Има ли 100% метод,предпазващ от забременяване?!
na 16 god. i skoro iskam da pravq seks s gadjeto mi..ta vaprosa mi e ima li nkakav 100% siguren metod predpazva6t ot zabremenqvvane...6tort s prezervativ mai ne e mn sigurno
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Май няма 100%. Човекът не е робот. Презерватив, обаче вкарването да е само с него и трябва да се внимава. Другото е противозачатъчни, но трябва да се взимат редовно.
все още няма такъв метод![]()
аммм виж са презервативите са си дооооста сигурни,стига да ги ползваш правилно![]()
а ако искаш 100% сигурност .. или на ръчна,или внимателно френска![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
vinagi s 4ustvo za humorПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
Да!Да не правиш секс примерно!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
![]()
Prezervativite imat 99% ili 97% edno ot dvete be6e nepomna to4nu , abe ne se pritesnqvai nqma da zabremenee6 ako izpolzva6 prezervativa to4no :}{}![]()
100 % метод с външни фактори НЯМА! Срещу природата няма такива неща.
Единственият 100 % метод е оперативното премахване на вътрешна част от половия орган на жената, ама кой точно не мога да ти кажа. Не боли, нищо не усещаш след операцията, но органът го няма и не можеш да имаш деца.
Друг 100 % метод НЯМА срещу природата, девствени момичета са забремнявали, ти за след секс питаш![]()
Еми отиди на гинеколог(ако те е страх от майка ти звънни на "услуги " и искай телефона на "центъра по семейно планиране и сексуално здраве" там ще те насочат) и пий "YASMIN"
-хапчета против бременност.Пият се всеки ден в продължение на 21 дни ,след това 7 дни почивка и пак така.Аз на 16 ги почнах.Вече съм на тези хапчета от около година и като правим секс с гаджето той ВСЕКИ път си се празни в мене-аз не съм бременна и няма от какво да се притеснявам.А не съм наддала и кило отгоре.Тва е най-новото и най-доброто!
100% метод!? Хмм..нека да помислим... :
Един презерватив,един слой бинт,още един презерватив, още един слой бинт, още един презерватив, още един слой бинт, още един презерватив, още един слой бинт, и още един презерватив, още един слой бинт, още един презерватив, още един слой бинт, още един презерватив, още един слой бинт, още един презерватив, още един слой бинт, още един презерватив, още един слой бинт, още един презерватив, още един слой бинт, още един презерватив, още един слой бинт, още един презерватив, още един слой бинт, още един презерватив, още един слой бинт, още един презерватив, още един слой бинт, още един презерватив, още един слой бинт...
ааааааааа и най-важното е да не праиш секс![]()
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Има - Да не прайш сех![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Вече споменах, че девствени момичета са забременялиПървоначално написано от mis_marry_jane_13
![]()
Хайде няма да споменавам сега схемата, по която е станало![]()
Постинор се казват. На теб ли казах...КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛА ДА ПРАВИШ СЕКС, СЛЕД КАТО НЯМАШ ПРЕДСТАВА ОТ ПРЕДПАЗВАНЕ?Първоначално написано от mis_marry_jane_13
Хах пич тфа скоро го гледах в един сериал ..Първоначално написано от machoka
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
vazeoktomiq e 100% demek da ti prekasnat mato`nata traba(tva zna4i cql jivot bez deca) ili na maja semeprovodite..tva e 100% sigurno ama v nikakav slu4ai ne vi go prepora4vam
Първоначално написано от mis_marry_jane_13
tova 4e si rusa ponqkoga ne e izvinenie i az sam rusa oba4e......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
не правиш секс![]()
или пий лимонада... ма не преди или след, а вместо (преработен виц, хахаха)![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
purvo postinora ne ubiva oplodenata qicekletka ako e oplodena shte imash dete
vtoro sled sterilizaciq(kastraciq) moje po operativen put otnovo da se svurjat matochnite trubi i spermoprovodite
ta po temata ako ti se nalaga da pravish sex i te e strah da ne zabremenee tvoqta priqtelka edin ot nai sigurnite metodi e prazarvativa. ednistvenoto koeto moje da se precaka e tova prezarvativa da se (skusa koeto e mnogo maluk procent) no vsichko se sluchvatogava shte trqbva da pribegnesh do proslovutot hapche postinor duo koeto se izpolzva samo v kraen sluchai a ne kogato pravish sex . vuv sqka apteka go ima 11-12 leva e
no nqma da se stigne do tam
a i m/u drugoto to ne se zabrenmenqva tolkova lesno. osobenno ako si okolo 16 nqmash mnogo shansove za taktko puk i ako momicheto e predi ili sled ovolaci trudno bi zabrenenqla dori i bez predpazni merki
tova e 99,9999999 siguno
a ako si dosta buzliv mojesh tochno predi da svurshish da si go izkarash (no kefa se preebava)
Да, има. Противозачатъчни, спирала, два презерватива и никакъв секс.
е можв и без това мвткасх един капут и бодеш като усетиш че идва обращаш я и и го биеш в устата тва е начина става и в гъза(ама че сам простак)в аналния отворПървоначално написано от Shogi
Няма, мила, нямаа.... Ако си решила да правиш секс си обречена всеки месец на 28-мия ден да си трепериш и да се молиш... Презерватив и сигурност- ХАХАХА!!! Каква ти сигурност! Отчаяла съм се от проклетите гуми! Те само за балони стават! Оня ден Durex ELITE с многото лубриканти и екстри остана на парчета!!! Все едно го бяхме рязали с нож! 5-6 парченца! За 2-3 минутен секс. После пъзелче да си сглобяваш от него..! 97% сигурност - хахаха. И 30% не им давам! От другия месец съм на противозачатъчни! Дай боже поне те да са по-сигурни!