.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Не мога да си обесня как може на някой да им харесва да "блъскат" дете на 12-13-14. Абсолютно ненормално ми се вижда. Може да ме изкарате старомодна, но това ми е мнението. За мен нормалната възраст е 16-17-18 много зависи от човека. Как дете на 13 години ще има психическата подготовка и как изобщо ще го разбере. Секса е много повече от вкарване и изкарване на пишката! И най-малкото -повечето момичета на 12-13 не са оформени изобщо. Какво женствено намирате незнам..Нито ханш, нито добре развити гърди........
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Мега фен Аватара на koalka

Re: Moderated by W.I.M.: Кога е нормално да направиш сефте ?

Цитирай Първоначално написано от playful_baby
    I TAKA PREDI MALKO 4ETOH EDNA TEMA ZA NQKAKVO MOMI4E KOETO BILO NA 11 I OT EDNA GODINA VE4E MASTURBIRALA!!!TOVA NORMALNO LI E?4ETVARTI KLAS?SPORED VAS IMA LI ZN4ENIE NA KOLKO 6TE IZGUBI6 DEVSTVENOSTTA SI?PRI VAS KAK BE6E!!!AWE SMQTATE LI ZA NORMALNO 4ETVARTOKLASNI4KA DA SE 4UKA?????

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 1,7 ! §§
    [/b]Ами естествено,че има значение кога ще го направиш.Никой не може да ме убеди,че едно момиче или момче на 12-13 години е било готово за първия път.И забележи момичетата натази възраст го правят с много по-големи момчета на по 19-20 години.Те ги виждат,че са лесни и ги използват за секс.Естествено,че не е нормално в 4-ти клас да прави секс.Тя още цикъл няма и не е съзряла пък ще се чука.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Mi ne e normalnooo
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Guest
    Боже! Умирам от смях. Май верно младото поколение не ебава да чете! Само като гледам какви безбожни глупости се пишат тук и почва да ми се повръща! Наричате хора с които сте от има няма 2 месеца и 20 дена "ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА МИ"...! Че той животът Ви мили мои деца още не е започнал бе...?! Я да мирувате! Всяко нещо с времето си. Иначе на по 20 години вече ще сте изхабени много повече от това което ви се струваме в момента ние по-големите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си