- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated by W.I.M.: Кога е нормално да направиш сефте ?
Не мога да си обесня как може на някой да им харесва да "блъскат" дете на 12-13-14. Абсолютно ненормално ми се вижда. Може да ме изкарате старомодна, но това ми е мнението. За мен нормалната възраст е 16-17-18 много зависи от човека. Как дете на 13 години ще има психическата подготовка и как изобщо ще го разбере. Секса е много повече от вкарване и изкарване на пишката!И най-малкото -повечето момичета на 12-13 не са оформени изобщо. Какво женствено намирате незнам..Нито ханш, нито добре развити гърди........
![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
[/b]Ами естествено,че има значение кога ще го направиш.Никой не може да ме убеди,че едно момиче или момче на 12-13 години е било готово за първия път.И забележи момичетата натази възраст го правят с много по-големи момчета на по 19-20 години.Те ги виждат,че са лесни и ги използват за секс.Естествено,че не е нормално в 4-ти клас да прави секс.Тя още цикъл няма и не е съзряла пък ще се чука.Първоначално написано от playful_baby
Mi ne e normalnooo
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Боже! Умирам от смях. Май верно младото поколение не ебава да чете! Само като гледам какви безбожни глупости се пишат тук и почва да ми се повръща! Наричате хора с които сте от има няма 2 месеца и 20 дена "ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА МИ"...! Че той животът Ви мили мои деца още не е започнал бе...?! Я да мирувате! Всяко нещо с времето си. Иначе на по 20 години вече ще сте изхабени много повече от това което ви се струваме в момента ние по-големите![]()