- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ZA BOLKATA!!!
Zdraveite.Imam problem ... zna4i mnogo me boli pri vkarvane!Otvorena sum.. ne tova e problema.Problema mi e 4e tam doly sum mnogo suha i pru vkarvaneto umiram ot bolka.Molq vi naso4ete me kum nqkakvo re6enie na problema mi ... 10X predvaritelno
sigorna li si 4e e ot suhoto ?
Napulno sum sigurna .. a i nqma ot kakvo drugo da e
Има различни видове лубриканти в сексшоповете /лубрикантите са смазващи течности/. Ако те е срам да идеш в магазина - помоли приятеля си да купи вместо теб.
Иначе съм чувала, че ставало и с бебешко олио, било безвредно... то нормално, нали е бебешко![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
Mi probvai s ne6to ovlajnqva6to...ili ne6to takova.Pri4inata poradi koqto moje da si suha 4e nemoje e taka kakto si sedi6 i izvednuj a po4ne6 da pravi6 sex purvo trqbva da ima malko lubovna igra dokosvane i taka 6te stane6 mokra,no ima i takuv tip hora deto sa suhi taka 4e izpozlvai ovlajnitel nqkakuv ako e taka...
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
Blagodarq na vsi4ki za pomo6ta))Ami 6te ida do Sex Shop-a 6te vzema lybrikant:}}} vie stiskaite palci i pak mnogo blagodarq :}}
Пробвахме с някакав лубрикнт който вървеше с една кутиика Sportex, но несе получи... възможно ли е нещо да сме се омазали(така де) в използването му?
Ави недей като си суха да правиш каквото и да било.Не се възбуждош достатъчно и за това е така.Просто с приятеля ти удължете люовната игра и му кажи да те възбуди повече.
щом лубриканта не е помогнал е възможно да имаш генекологичен проблем по добре отиди на лекар
Ami problema ne e v priqtela mi ... toi me vazbujda adski mnogo ... i az neznam ot kakvo moje da e tazi suhota.... no moje naistna da otida na lekar.. za6toto neznam dali e normalno da sum suha...no bolkata e neturpima prosto ... pls pomognete da namerim nqkakvo re6enie![]()
Ami edinstvenoto reshenie spored men e lekar!Nie tuk kakvoto i da ti kazvame,izglejda,che ne pomaga,taka che,za da ne se izmachvash poveche idi na ginekolog i dano vsichko se opravi!
hm i na men mi se e slu4valo da sam suha i da me boli no tarpq malko i sled tova e ovlajnqvam super mn i np
Love you Kris !!!
Ами мацка виж сега.Няма смисъл да купуваш каквото и да е от Секс шоп поради няколко причини:
1.Наценката е доста голяма(същата работа е и в аптеките)
2.От къде си сигурна какво ти продават и дали то е първо с неизтекъл срок и т.н...
Та да забравим формалностите...Според мен просто трябва да отидеш до аптеката и да си земеш "Вагинален овлажнител" бил той съвместим с латекс или не и да пробваш,а пък ако и с това не стане просто потърси лекарска помощ.
Късмет.
da lije tam pove4e xaxa![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
idiot!...Първоначално написано от Mike-Jones
sqkakvi nesmisleni otgovori ima nai dobre e da ide6 v sex shopa .. nqma ni6to sramno kazva6 4e iska6 ne6to za ovlajnqvanei si gotova ..
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Mike-Jones ami za tvoe svedeniq priqtela mi me lije dostatu4no ...pi6a v tozi forum za da namera re6enie na problema si, a ne da polu4avam tupi otgovori ..
Попринцип Mike-Jones го е казал доста грубо, но слюнката е един от най-добрите овлажнители и възможно най-безопасния за човешкото тяло. Друго което може да те посъветвам ... има една тема "Ерогенни зони" прочети малко от там и заедно с твоя приятел си открии свойте. Сексът не се изразява в това: "От вратата за краката" ... сексът е всичко: целувки, прегръдки, любовната игра и накрая самият акт. Отделете по-голямо време на първите три от горните четири изброени и когато стигнете до последното ще бъдеш сигурна, че не ти трябва нищо за овлажняване
Мила, на мен ми беше същото. Разбирам те напълно. Правехме го вече половин година, а ме болеше. Понякога болката беше нетърпима. Отидох на гинеколожка и тя ми каза, че съм се протрила. Изписа ми едно мазило да се мажа с него 8 дена и да не правим секс, и ми каза да ползвам овлажнител, когато ми мине. Обаче има вероятност болката при секс да е от някакво вагинално възпаление, и това ми се е случвало. Така че най-добре посети гинеколожката си. За всеки случай. А и не зависи само от възбудата това до колко ще си овлажнена. Затова приятеля ми ми прави дълго време френска със страшно много слюнка, преди да почнем да го правим. А и аз му облизвам пениса, преди той да ми го вкара. И така се получава мн по-добре. И по време на самия акт започвам да се овлажнявам. И с овлажнител сме пробвали, купихме си, също става много добре. Ама като че ли ми е по-добре със слюнка. Дано съм ти помогнала, скъпа.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()