.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Момичето на моите мечти

Харесвам си едно момиче обаче тя ходи по по-големи момчета дайте идея какво да права plsss помогнете ми

Emi ne vijdam kak 6te presko4i6 nqkolko godini i 6te stane6 ot 15 da kajem na 18.Kakuv syvet po to4no iska6?Tova koeto az moga da ti kaja e da i pokaje6 4e ne si nqkvo hlape koeto ima mozuk na petoklasnik.Pokaji i 4e s teb moje da e sy6to tolkova 6tastliva kolkoto i s nqkoi batko ta daje moje bi i pove4e.Kusmet!

Ami...trudno e tova polojenie v koeto si izpadnal ...tq hodi s po golemi samo zaradi gazarlak i che imat poveche parichki a i sa f po sigurni race chustvat se sigurni...no rano ili kusno shte razbere che samo da i platqt edno kafe,da i kupqt edni cigari,da q povozqt na kolata ...shte razbere che taka jivot ne se gradi...pochakai obajdai i se ...gledai da si vav priqtelski otnosheniq s neq da q spechelish kato priqtel...em tova e ot men...ako nqkoi ima neshto drygo da dobavi
    Даи ми един от ония партийни куфари да купя на пет путки мини купари ...портмонето ми да е претъпкано вместо кухо дошъл съм за нещо сухо!!!

Pi4 prosto i pokaji,4e ima6 stil izgradi si nqkakva repytaciq,a tova 6te stane s vremeto,ako naistina si mn hlutnal po neq zna4i moje6 da go izturpi6[az naprimer ne bih se habil,ama kakto si re6i6]...

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Re: Момичето на моите мечти

Цитирай Първоначално написано от deol
    Харесвам си едно момиче обаче тя ходи по по-големи момчета дайте идея какво да права plsss помогнете ми
    Ами земи си купи кокили..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    бе какво ти пука? Отиваш запознаваш се, ако те хареса - хубаво, ако не те, мии ще трябва да е преодолееш. Или по-точно ще разбереш, че не е била точно от мечтите ти!!! Ако те отхъврли, занчи изобщо не е била за теб Споко, просто се запозанейте, кафенце ала бала. Поговорете за това което на теб ти харесва, за това което на нея и харесва. Не знаеш, какво и харесва? Ми говорете за това - задавай и въпроси. момичетата обичат да говорят за себе си :Р И НЕ обичат да се говори за други
    Don't hate me, I'm just blind.

Град
    Пазарджик :P Kou KaTo MeHe :P
    С извинения към потребителя пуснал тази тема искам да Ви разкажа за моя проблем и се надявам да ме посъветвате какво точно да правя, че вече ... ( не пускам нова тема, защото ще е със същото име ).Та към въпроса.От доста време харесвам едно момиче, което нито живее близко до нас нито учи в моето училище и единствения начин да я видя е да я засеча на центъра или в местната дискотека "Ларго" .Само да отбележа,че не се познаваме, но имам супер много приятели , който могат да ни запознаят с нея...но доста от моите приятели бързаха да се запознаят с нея и сега като се срещат нито се поздравяват, нито нищо...Много от приятелите ми ме съветват да бъда по-смел и така нататак.Но дори и да се запозная с нея не зная какво да правя оттам нататак.Тя не е в нашата компания и това усложнява нещата още повече.Казаха ми, че си имала някакъв приятел ( всички които са го виждали са ми казвали, че никак не е симпатичен или нещо от сорта ) .Аз си го обяснявам така, че тя "ходи" с него , за да бъде сигурна и спокойна ,да знае, че никой не може да я закача.Обаче аз имах проблеми с родителите ми доскоро ( смятаха, че пуша и пия в дискотеката ) и не ме пускаха много-много.И през това време "селски бекове" са си си изградили име и имидж и той може би е един от тях.А моя баща познава шева, управителите и охраната там и с една дума ( не се фукам казвам истината-не обичам да лъжа-няма смисъл ) няма кой да ме докосне там или да ми се опре.Всъщност той е доста влиятелна фигура в моя не голям град, а именно - Пазарджик.От друга страна братовчет ми всеки път е там с неговите "колеги" волейболисти и той също ме пази.До сега много пъти са ми е "отваряли" и правели на газари много хора, но аз не обичам да създавам побойща и винаги си премълчавам.И затова много хора мислят, че нито могат да разчитат на мене нито, че мога да ги извадя от ситуация ( неприятна ) .Също така имам и ВИП карта, за която отново баща ми попита шефа и съм един от много малкото хора , които имат ВИП карта и така...Май много се отклоних от темата, но това беше с цел да ви помогна в това да ми помогнете да разреша проблема си.Всеки път в дискотеката с нея си хвърляме някакви такива ( не зная как да ги нарека може би изпитателни ) погледи и не зная какво може да означават.Към момичетата: днес малко пред входа в една малка стайча, където са тоалетните, и от която се влиза в дискотеката си стоя с най-добрия ми приятел и той много добре знае, че съм луд по нея и тя се озовала точно до мене.Той ми кимна, обръщам се аз и видях, че ме гледа.Когато я погледнах в очите тя веднага смени посоката на погледа си.Това какво може да означава?Та кажете моля Ви как да направя така, след като се запозная с нея ( евентуално ще опитам сам, за да направя й направя впечатление може би ) да мога да общувам с нея, да се поздравяваме и след като скъса с прятеля си ( нямам представа дали иска или не ) да се опитам аз да "тръгна" с нея.И евентуално ако имате идея да ми кажете как мога да се докажа, че не съм най-голямия балък там.
    Не е важно къде си ! Важно е с кой си :P

Фен
    Град
    stara zagora
    SaD_Funlooking-запознай се с нея кажи и че я харесваш пък каквото излезе.Все пак момичета много-стига да искаш ги има с хиляди.

deolзапочни да се държиш като по големите(това не значи да се напиваш кат свиня и всякви такива)просто бъди по отговорен и всякви такива от сорта.

Айде късмет и на двамата[/b]
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SaD_Funlooking
    С извинения към потребителя пуснал тази тема искам да Ви разкажа за моя проблем и се надявам да ме посъветвате какво точно да правя, че вече ... ( не пускам нова тема, защото ще е със същото име ).Та към въпроса.От доста време харесвам едно момиче, което нито живее близко до нас нито учи в моето училище и единствения начин да я видя е да я засеча на центъра или в местната дискотека "Ларго" .Само да отбележа,че не се познаваме, но имам супер много приятели , който могат да ни запознаят с нея...но доста от моите приятели бързаха да се запознаят с нея и сега като се срещат нито се поздравяват, нито нищо...Много от приятелите ми ме съветват да бъда по-смел и така нататак.Но дори и да се запозная с нея не зная какво да правя оттам нататак.Тя не е в нашата компания и това усложнява нещата още повече.Казаха ми, че си имала някакъв приятел ( всички които са го виждали са ми казвали, че никак не е симпатичен или нещо от сорта ) .Аз си го обяснявам така, че тя "ходи" с него , за да бъде сигурна и спокойна ,да знае, че никой не може да я закача.Обаче аз имах проблеми с родителите ми доскоро ( смятаха, че пуша и пия в дискотеката ) и не ме пускаха много-много.И през това време "селски бекове" са си си изградили име и имидж и той може би е един от тях.А моя баща познава шева, управителите и охраната там и с една дума ( не се фукам казвам истината-не обичам да лъжа-няма смисъл ) няма кой да ме докосне там или да ми се опре.Всъщност той е доста влиятелна фигура в моя не голям град, а именно - Пазарджик.От друга страна братовчет ми всеки път е там с неговите "колеги" волейболисти и той също ме пази.До сега много пъти са ми е "отваряли" и правели на газари много хора, но аз не обичам да създавам побойща и винаги си премълчавам.И затова много хора мислят, че нито могат да разчитат на мене нито, че мога да ги извадя от ситуация ( неприятна ) .Също така имам и ВИП карта, за която отново баща ми попита шефа и съм един от много малкото хора , които имат ВИП карта и така...Май много се отклоних от темата, но това беше с цел да ви помогна в това да ми помогнете да разреша проблема си.Всеки път в дискотеката с нея си хвърляме някакви такива ( не зная как да ги нарека може би изпитателни ) погледи и не зная какво може да означават.Към момичетата: днес малко пред входа в една малка стайча, където са тоалетните, и от която се влиза в дискотеката си стоя с най-добрия ми приятел и той много добре знае, че съм луд по нея и тя се озовала точно до мене.Той ми кимна, обръщам се аз и видях, че ме гледа.Когато я погледнах в очите тя веднага смени посоката на погледа си.Това какво може да означава?Та кажете моля Ви как да направя така, след като се запозная с нея ( евентуално ще опитам сам, за да направя й направя впечатление може би ) да мога да общувам с нея, да се поздравяваме и след като скъса с прятеля си ( нямам представа дали иска или не ) да се опитам аз да "тръгна" с нея.И евентуално ако имате идея да ми кажете как мога да се докажа, че не съм най-голямия балък там.
    Сори пич ама не ми се чете а и си чатя с алексчето така че ще потраеш и няма да се зарадваш на моето компетентно мнение до след около 3-5 часа.. сори ама така е ..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Ave 4ovek zemi pusni nova tema ve !
    PP: i na men ne mi se chete

A po temata: Pich Zemi porasni po-byrzo ! (tva ne e ebavka)

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Момичето на мойте мочти

Благодаря ви момчета ще се опитам да направа нещо

SaD_Funlooking mi edinstveniq ti problem e 4e si kompleksar drug ne vijdam
    Btw momicheto nadali q interesuva dali imash ``VIP`` karta ili koi e ba6ta ti......
    ne se kahyri kupi si edin golf 2 i si izgradi imij na gyzar
    И през това време "селски бекове" са си си изградили име и имидж
    mai v sly4ai selqninq si ti ....anyway
    Don`t Ride Faster Than Your Angel Can Fly

Na godini li e po golqma ot teb?Togava ne mi se vqrva da stane kvoto i da prai6.No vse pak trqbva da q vpe4atli6 s ne6to,da te zabeleji.

Цитирай Първоначално написано от mimi_gothica
    Na godini li e po golqma ot teb?Togava ne mi se vqrva da stane kvoto i da prai6.No vse pak trqbva da q vpe4atli6 s ne6to,da te zabeleji.
    Ne tq e kolkoto moen no qvno haresva po golemite !

deol Choveche, vinagi shte go ima toq moment povecheto momicheta v po-golemiq batko vijdat po-zrql 4ovek, a otnosno teb nemoga ti pomogna batka i az go imam toq problem v izvestna stepen
    Don`t Ride Faster Than Your Angel Can Fly

Re: Момичето на моите мечти

Цитирай Първоначално написано от deol
    shtom si pada po po golemichki nachi moje i da nqmash shans pa tq da e zle smisal takuv da ne si zaslujava da se tormozish tolkova che chak da q zabivash ala bala i takiva glyposti nameri si nqkoq na tvoite godini a ako tq e na tvoite godini i si pada po po golemi ne govori mn mn hubavo za neq no seki ima pravo na mnenie bulgaria e slobodna darjava

Яко дупе, красиви гърди... Абе модел на X-граунд!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Crazy^Biker
    SaD_Funlooking mi edinstveniq ti problem e 4e si kompleksar drug ne vijdam
    Btw momicheto nadali q interesuva dali imash ``VIP`` karta ili koi e ba6ta ti......
    ne se kahyri kupi si edin golf 2 i si izgradi imij na gyzar
    И през това време "селски бекове" са си си изградили име и имидж
    mai v sly4ai selqninq si ti ....anyway
    tva e ebati selskoto....ako si misli6 4e kato ase pravish na gazar...6te si izgradi dobro mnenie--mnogo se lage6

pokaji i 4e ne e vajno god...a misleneto..pokajii 4e misli6 kato po-golqm
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си