.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

sexa s devstveno momche

taka..ta za 1 pyt mi se sluchva priqtelqt mi da e devstven..i se chudq kak da podhodq kym situaciqta..vqrno che s momchetatata ne e syshtoto kato s momicheta..no veroqtno pak ima nqkakvo pritesnenie ili neshto ot sorta. Na momichetata,na koito im se e sluchavlo takova neshto, pls daite syvet kak da napravq taka che da se chustva dobre i da ne se psihira ot tova che toi e a az ne sym devstvena. A vie momcheta, koito ste bili v podobna situaciq spodelete opita..kak bi bilo po dobre..da vi nastavlqvat kakvo i kak trqbva da vyrshite ili prosto momicheto da poeme aktivnata strana? I po kakyv nachin nai dobre bi bilo da go predrazpoloja..?

Първияь ми път беше с яка кака, чеснто да ти кажа съвета ми е остави го него да действа, изобщо не се прави на царицата на ебането щото първо че си смешна и второ ще му пречиш да се концентрира.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ami kogato mom4eto e devstveno...Kakvo puk tolkova az nikoga ne sum bila v tva polujenie,ama golqma rabota-podhodi s nego taka kakto s drugite(predstavisi 4e ne e devstven)

Супер фен
    Град
    София
    И тук ще ти отговоря със същото:
    "Първо гледай да не показваш колко много си опитна, защото той ще се почувства кофти и дърво. Хубава идея е предимно ти да поемеш нещата в свои ръце, не го пренатоварвай от първия път. Може да го оКУРажиш като почнеш да му "говориш отблизо". Тъкмо после ще се чувства по - изтискан и няма да се притеснява, че ще се точи толкова бързо. Защото сигурно от притеснение и от неопитност ще свършва по - бързо. Ако не знае той как да си сложи кондома, действай ти (може и с муцунка).
    Ми умната, пък квото стане. Първия път с който и човек да е, не е чак толкова впечетляващ в сравнение със следващите. Така, че дори и да не мине много добре, не се отчайвай, после може да го превеърнеш в сексуален терминатор)"
    Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.

Град
    Sofiq
    Dobra ideq e da poeme6 initsiativata<no da ne go ostavi6 savsem bezu4asten,4e nali trqbva da se u4i moge6 da mu kazva6 kakvo da pravi ama ne kato u4itelka,a nejno i bavno!Taka toi 6te se otpusne i nqma da se panira 4ak tolkova!Moje da svar6i dosta barzo no ti ne go sadi,a mu pokaji 4e ti haresalo kolkoto i dalgo da e bilo!USPEH!

Голям фен
    ПриЕми Че НямА дА Се ЗадОВоЛИш И Го оСтаВи ДА ПРАвИ кАКФото Иска!

guzenzi
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Първияь ми път беше с яка кака, чеснто да ти кажа съвета ми е остави го него да действа, изобщо не се прави на царицата на ебането щото първо че си смешна и второ ще му пречиш да се концентрира.
    be ti kvo si M?F?Ili i dvete?

Po temata -- okurajavai go i ne mu davai nastavleniq kvo da pravi, navqrno ne e 4ak tolkoz tup da ne znae kvo da pravi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от 6u6inka
    И тук ще ти отговоря със същото:
    "Първо гледай да не показваш колко много си опитна, защото той ще се почувства кофти и дърво. Хубава идея е предимно ти да поемеш нещата в свои ръце, не го пренатоварвай от първия път. Може да го оКУРажиш като почнеш да му "говориш отблизо". Тъкмо после ще се чувства по - изтискан и няма да се притеснява, че ще се точи толкова бързо. Защото сигурно от притеснение и от неопитност ще свършва по - бързо. Ако не знае той как да си сложи кондома, действай ти (може и с муцунка).
    Ми умната, пък квото стане. Първия път с който и човек да е, не е чак толкова впечетляващ в сравнение със следващите. Така, че дори и да не мине много добре, не се отчайвай, после може да го превеърнеш в сексуален терминатор)"
    Както винаги - най - точното мнение Поздрави!

има такава тема , олигофрен, стига си флудил с глупости. не ти ли омръзна всяка вечер да пишеш и на сутринта и спомен да няма от шибаните ти теми ?
    094 lindeman_
    бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
    84.252.51.238

Голям фен
    Град
    софия
    ХАьхаьхаььахаьхАЬХАХаххаХ АхHAHXXAHhahAHXAhahAHhxaxaaxxaxaxXxaxaxaxaxa
    ше ме закопате лелелелееле............................ .но коммент

много искам да правя секс с девствено момче
    това си ми е мечта

да го научиш на това онова ...

Цитирай Първоначално написано от sladurankata001
    това си ми е мечта

За теб съм девствен айде....
    П.П. Останаха ли девствени момичета ве .....???

хах нали ама само за мен

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    ъ?
    абе и аз съм била с девствено момче,ама честно казано не се е налагало да правя нещо специално...
    то зависи от човека...
    не го мисли тва че е девствен и би треало сичко да е наред...
    просто недей да му скачаш веднага,знам ли...пробвай по-нежно,да не вземе да се шашне момчето....
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Opredeleno trqbva po nqkakuv na4in da go vuody6evi6 taka 4e toi da se po4ystva kato luva i ti kato nqkoq bezza6titna antilopa
    Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Айде и аз като по-така от "първа ръка" /демек левилслава и десислава.../, да се изкажа -
    Зависи изцяло от настроението на момчето. Ако се е здухал за нещо, по-добре е ти да поемеш инациативата. Можеш да му казваш какво да прави.. смисъл в коя поза, а не къде да го бута. Ако не се притесняваш да го пипаш, му го хващаш и там правиш каквото си занеш. Ако свърши по-раничко, няма страшно. Той е толкова загорял, че след малко ще иска пак.. освен ако не е пиян. Накарай го да се чувства сигурен с теб и всичко ще си дойде от самосебе си. Можеш за мотивация нещо да му казваш. Примерно, че не ти изглежда неопитен, дори и да е баси заспалият. Нз как ще е точно повреме на акта, но за мен е важно да се чувствам сигурен...
    А само да отправя едно запитване към момчетата, дето са писали тук и са много опитни. Ам, защо когато питат за такъв въпрос не си спомняте за първият ви път? Толкова ли зле е било? Нали не се заяждам, просто хм... се 1 :Р
    Don't hate me, I'm just blind.

Неизвестен
    Guest
    Аз какво да кажа когато за пръв път се пробвах да правя (преди година) малкия Джо както се беше навирил така като стана въпрос да влиза някаде омекна и стана доста конфузно. Също така остави трайна следа в мен. За това гледай да го предразположиш момчето, да не се притеснява от нищо ами просто да действа. И дори да не се вдигне приятелат му го окоражи като му кажиш че ти си виновна и тн. Наистина от този случай до сега все не смея да легна с момиче колкото и да ми харесва само защото съм се изложил първия път и ме е страх да не се повтори.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Неизвестен
    Аз какво да кажа когато за пръв път се пробвах да правя (преди година) малкия Джо както се беше навирил така като стана въпрос да влиза някаде омекна и стана доста конфузно. Също така остави трайна следа в мен. За това гледай да го предразположиш момчето, да не се притеснява от нищо ами просто да действа. И дори да не се вдигне приятелат му го окоражи като му кажиш че ти си виновна и тн. Наистина от този случай до сега все не смея да легна с момиче колкото и да ми харесва само защото съм се изложил първия път и ме е страх да не се повтори.
    Ei,ei simpatqga,nedei taka bre,4ovek! Az ti garantiram ,4e, aide da ne kaja pri VSQKO mom4e,no na vseki vtori stava taka 1-viq put,kolkoto i da ne si go priznava.Pri men li4no,s purviq mi priqtel,situaciqta be6e ob6to vzeto su6tata,samo 4e i az bqh devstvena.Oba4e moga da ti kaja,4e tova absoliutno,ama ne preuveli4avam,nikakvo vpe4atlenie ne mi napravi,4e ne6tata se precakaha...Prosto za6toto si znaeh, 4e vsi4ko si e v kruga na normalnoto!Za6toto,ot skromniq mi opit-ec(pod4ertavam skromen),smeq da tvurdq 4e "purviq put"e ednakvo konfuzen i za mom4eto,i za momi4eto.I nqma "vinovni".Az sum na mnenieto,4e vsi4ko v slu4ai na gaf(ot vsqkakvo estestvo)trqbva da se obru6ta na maitap,no da se vnimava puk i da ne se prevurne v gruba 6egi4ka,nali.E,mqrata vinagi e vupros na umenie na pritejatelq i

XaXo_oTBcuaKage
    Guest
    това си ми е мечта

ъъъъъъ да ти дам телефона си?
    088863****

Анонимчо
    Guest
    това си ми е мечта

Аз пък искам първия път да ми е с някоя по-голяма открехната кака да ме научи на това онова ...

ICQ Number : 320348670
    Mirc Nick : Tsv3tAn
    Ще те чакам или в Кю-то или в Мирк да се разберем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си