- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Golqm li mi e
az sam na 15 a penisa mi e 17-18 sm ... za men nebeshe nishto neobichaino dokato ne kazah na 1 momiche i to me popita kakvi hapecheta piq ili s kakvo se bockam che da mi e tolkova na taq vazrast i rekah da pusna tema za da razbera![]()
crl baby
Е на 15 и моя беше 17 ве !Ама от тогава дръпнах едва с 4 смВ началото много буйно растеше, ама като по осстарях много бавно расте вече и горе долу се изравних с другите !
![]()
тази етма не мисля че трябва да е в този форум ама модераторите май спинкат сладко сладко
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Temata e bezmislena ...fukalnik ...i az iam boiler ...ma ne sa hvalq
Даи ми един от ония партийни куфари да купя на пет путки мини купари ...портмонето ми да е претъпкано вместо кухо дошъл съм за нещо сухо!!!
Моя като е 20 и съм на 17г. роман ли да напиша с какво съм го хранил ?
Emi otreji si go pi4 ne moje na 15 da ti e 17 sm ti si mutiral, prekaleno malak tti e, pomisli dori i za samoubiistfo.Edin flooder po-malko!
Struggle for what is yours!!!!!!!
kogato na moda sa malkite pi6ki togava i ti 6te si v krak s moddata
moq be6e 45 santa oba4e kato bqh na 13 godini kom6ikata rezna 15 santa 6tot mnooo q bole6e ma ni sa hvalq!!! Pi4 taka 4e taq tema e super tapa![]()
Abe ti vaobshte znaesh li kak se meri?!
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Пич що не се допиташ до специалиста бе фокси_в6 той много ги чатка тея чурани..
а сега по темата.. радвай се има щото ако няма ще е по зле ..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Охх леле дай насам да виим и ще ти кажем дали ти е! К`ви са тея тъпи въпроси в неправилния раздел!
Иии П.С голямо фукане стаа тука
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Ама вие сте супер агресивни и злобни хора бе... Чак ми е гадно да ви чета простите мнения. Човека си пита съвсем нормално и вие му се нахвърляте. От къде пък разбрахте, че се фука... Явно много ги разбирате тия работи.![]()
![]()
![]()
По темата - нормален си споко.
"Emi otreji si go pi4 ne moje na 15 da ti e 17 sm ti si mutiral, prekaleno malak tti e, pomisli dori i za samoubiistfo.Edin flooder po-malko!" - А ти умник, що първо не вземеш да мислиш преди да пишеш такива глупости... Като не знаеш кво да пишеш по-добре не пиши щото не знаеш кви последици може да има...![]()
![]()
![]()
EVALAПървоначално написано от CooL^GirL^^^
Много правилно
Не виждам нищо необичайно в това.А пък и тя едва ли те е приела насериозно!
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
tva e to4no fykane AMA TO4NOПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ZAZZZI
Да ти имам фукането... Да беше казал че има 22 см патка по-може да е фукане ама тва... За мене не е фукане... Нали тоя форум е да си помагаме и да отговаряме на въпросите... Явно всеки тука гледа да се заяжда и да трупа мнения, които обикновено не са много смислени...![]()
mi se edno "pytkata mi e 2 dka v diametar mnogo li mi e malka"Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Да ти имам примера... Не ми се спори за глупости... Просто не мисля за много нормално всички да се нахвърлят върху човека, който просто и ясно си е задал въпроса...Първоначално написано от ZAZZZI
Да ти имам фукането...Да ти имам примера...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
ti ne6to drygo osven tva znae6 li ma i si trugnala tyka da me y4i6 ko e pravilno i ko ne e
Първоначално написано от dataworm
![]()
![]()
![]()
Абе бате с таз големата патка жена ти не требва.Спокойно ти стига до гъза и можеш да се работиш сам![]()
Кво толко се чудиш
П.С. А мъжката компания около мен пита каката с 2-та декара нива , ако нема кой да е оре те да я орът.
П.С. тая мъжка аудитория е малко зле![]()
CooL^GirL^^^ brao be....edin svesten 4ovek da se nameri tuk){}