- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Golqm li mi e
За 15 годишен пениса ти не е малък.Тази тема си я пуснал само да се изфукаш!Толкова ли искаш всички да знаят че ти е голям?
from
hot_sexy_lady
Awe ti za kvo si vzel da se pritesnqva6.Ni6to ne normalno nqma!Kat ti e tolkoz-tolkoz. :P Te mom4etata na tvoe mqsto biha se radvali,a ti si vzel da se pritesnqva6!Aide opavai i vari da ...!![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
ihihih :PПървоначално написано от Анонимко
Az sym pokvarena,az sym krasiva,az sym ambiciozna i Znam Kakvo Iskam!Ako tova me pravi Kuchka...Dobre! http://i.yoosms.com/i/uploaded/wall/1111485592120.jpg http://www.boaundwolf.de/bc-erotik-6.gif
Никого не съм тръгнала да уча, още повече такива като тебе, които са безнадежден случай. Просто си казах мнението, което както виждам е доста по различно от на повечето в този форум... Тва е... Айде стига се мъчи да измисляш нещо интересно за да трупаш мнения... Спести си изказванията щото не ме интересуват.Първоначално написано от ZAZZZI
![]()
q probvai da si go NABIE6 V GUZA
The pain is temporary!
Глупав , неси интересен с тея мнения и ако мислиш ,че правиш нещо велико като пускаш такава тема грешиш!Сам се гавриш пичага.17-18 на 15години може да ти е само ако си някой от онея дето ги е фанала радияцията и стават по над 190см на 15годиниПървоначално написано от Alm1ghty
Ами незнам дали ме е хванала радияцията ама съм на 17г. и съм 192смПървоначално написано от Matt
![]()
Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
еми отговори си сам
![]()
![]()
Аве хора я се успокойте малко бе?Човека има проблем !НЯма значение дали това му е вроден проблем или не е !По никакъв начин не се фука а иска просто съвет!Нали за това форума е тиин проблемс?Защото когатро някой има проблем може да го сподели тук и ако има такива които му сачустват може да му помогнат ако искат!Човека има проблем и иска актуална подкрепа по него!МОже и радияция да го е фанала!Тва за тва нещо той не е виновен!Не го опреквайте а му помагайте зашото някой ден и вие ще имате нужда от помощ!А надали на някой ше му е приятно да му се подиграват!![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Не се плаши колкото по-долям толкова повече се кефат жените
Tрябва да отида да ме прегледат за около година и половина пораснат от 177 на 192 споре мен е супер много за толкова малко време
awe lek edin fr e na 13 i huq mu e 18 santa !
А и се надявам да си го видял защото и аз мога да кажа, че моя е 25-26 ама не еПървоначално написано от Анонимко
Ти да не мислиш, че ще му расте вечно!
Хаха споко бе пич нормален сиПървоначално написано от Soldier_OF_Fortune
Аз се кефя много на високи момчета а не на некви джуджета
![]()
Напълно съгласна съм... И аз мисля, че тук е мястото да си помагаме а не да се обиждаме...Първоначално написано от ziky
![]()
egati i temata egati i choveka si ii kvo da ne e bolest 4e ti e 17 cm![]()
![]()
винаги напред и нагоре!
пишкииии, размерииитоя комплекс няма да умре
радвайте се че поне имате "нещото" и мама му стара ще взема да препиша едно писмо от списание Плейбой и да го постна тук.Писмо от жена,която разкатава проблема с размера само като и прочетеш писмото!!!
маа фака
И все пак аз продължавам да настоявам че сички прекалихте малко или много и даже и продължавате![]()
да знайш няма да можеш да ги укротиш. .![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Takiva temi e imalo i predi no kakto i da e!Vie ne(mom4etata)ne razbraxte li 4e ne e vajno kolko vie golqm,a kakvo udovolstvie dostavq!
Аз нямам пенис![]()
![]()
... ужас
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hell is still overburdened
Хайде стига сме си мерили..... ограничеността.
Т. 11 от правилата.