Ама вие сте супер агресивни и злобни хора бе... Чак ми е гадно да ви чета простите мнения. Човека си пита съвсем нормално и вие му се нахвърляте. От къде пък разбрахте, че се фука... Явно много ги разбирате тия работи.
По темата - нормален си споко.
"Emi otreji si go pi4 ne moje na 15 da ti e 17 sm ti si mutiral, prekaleno malak tti e, pomisli dori i za samoubiistfo.Edin flooder po-malko!" - А ти умник, що първо не вземеш да мислиш преди да пишеш такива глупости... Като не знаеш кво да пишеш по-добре не пиши щото не знаеш кви последици може да има...
tva e to4no fykane AMA TO4NO
Да ти имам фукането... Да беше казал че има 22 см патка по-може да е фукане ама тва... За мене не е фукане... Нали тоя форум е да си помагаме и да отговаряме на въпросите... Явно всеки тука гледа да се заяжда и да трупа мнения, които обикновено не са много смислени...
mi se edno "pytkata mi e 2 dka v diametar mnogo li mi e malka"
Да ти имам примера... Не ми се спори за глупости... Просто не мисля за много нормално всички да се нахвърлят върху човека, който просто и ясно си е задал въпроса...
Да ти имам фукането...Да ти имам примера... ti ne6to drygo osven tva znae6 li ma i si trugnala tyka da me y4i6 ko e pravilno i ko ne e