- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сенки под очите
Моля ви дайте ми някакъв съвет за сенките под очите. Огромни са. С какво да ги прикривам. заради тях трябва да се кляпам цялата с фондютен и ефекта е много слаб.
Ако някой може да помогне с нещо, ще съм му много благодарна![]()
Лягай си преди полунощ и спи по повечко време, ако е възможно. Сънят е важен за красотата.
има специални мазила..попитай в някой магазин
probvai s korektor za lice na manhattan+pudra
Когато имам сенки ползвам коректора на манхатън.опитай и ти с него.
Има кви ли не боклуци за тая работа.Аз съм чувала ,че сутрин като станеш можеш да си сложиш лед под очите.Помага и за торбичките.2 в 1Също имаше и едно кремче на AVON-много помага.И попринцип кремчетата на AVON много помагат.
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Брей Парис Хилтън, нещо нова си тука, неква фенка ли си й?Първоначално написано от Paris_Hilton
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 9 и 10 от правилника! Не превръщайте темата в чат - за целта има Лични Съобщения!
Благодаря!
A kak se kazva i kolko struva tozi korektor?Първоначално написано от Paris_Hilton
Koйто ме мрази под мен да лази!!!
Вземи си някакъв тонизиращ крем.И има на VICHY кремове за около очния контур.Много помагат
korektora struva 9-10levaПървоначално написано от Bonbolina
Просто си почивай повече, и и слагай когато имаш време, две пакетчета средно топли върхи клепачите.
hell is still overburdened
ами като не спя нощем и аз съм имала и имам..но с малко фдт или грим може да се скрият :P
удфПървоначално написано от lainagovna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.т. СТАРА ТЕМА![]()