.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    flirta_f
    Guest

dali 6te ima prodaljenie???

Na Nova godina v diskotekata se celuvah s edno mom4e!Nastroenieto be6e prazni4no,vsi4ki leko zamaqni ot alkohola i bez da usetq daje kak to4no se slu4i,no se celuvah s edin po4ti nepoznat sladur!Toi ne e ot moq grad vijdala sam go i predi,no vinagi sam smqtala,4e e prekaleno gotin i 4e nikoga nqma da uspeq da go svalq...prosto vlqzoh v diskoto poglednahme se i samo sled minuti ve4e se celuvahme!Oba4e tova mom4e ot togava nasam ne mi izliza ot glavata!ne znam po4ti ni6to za nego ne si razmenihme i nomerata!Osven,4e ne znam kak da postapq kato go vidq otnovo,ne znam dali toi si spomnq ne6to ot tazni no6t!Kajete spored vas ima li 6ans da se polu4i ne6to mejdu nas i zaslujava li si da polagam kakvito i da e usiliq za nego??!

Ima dva varianta.Ili i mom4eto te e haresvalo i e izpolzval slu4eq da e s teb ili prosto e iskal da si naprai kefa,nali e nova godina.Ne pravi ni6to.Iz4akai ako se sre6tneta i iz4akai toi da ti kaje ne6to,toi da te potarsi.Ako ne go napravi zna4i ne e bilo ni6to sas seriozni namereniq.

Мега фен
    Щом сте били на едно и също място, все ще имате общи познати. Ако те харесва, ще разпитва познатите си, които са били там, дали те познават и все някой ще те познава или ще има телефона на някой, който те познава...което не значи, че не те харесва. Може наистина да чака да се видите пак там.

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>

:]~

Mi da taka e prava si ...ama az mislq , 4e ni6ty nqma da stane ..tva uvle4enie 6te te dyrji za malko sigorna sym :]

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Не мисля,че ще стане нещо между вас.Нито той те познава,нито ти него и изведнъж просто ей така се целувате,като прибавим и че сте се запознали на Нова година,в дискотека ,че сте пийнали малко...Тва не звучи много обещаващо за една сериозна връзка.Пък и точно тия "готините" са супер големи бройкаджии.Все пак надявам се греша.Ако наистина си направила впечатление на тва момче,той ще се опита да научи нещо повече за теб,пък и от поведението му в дискотеката другия път ще разбереш дали наистина си го грабнала с нещо или пък просто си била една авантюра

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Не мисля,че ще стане нещо между вас.Нито той те познава,нито ти него и изведнъж просто ей така се целувате,като прибавим и че сте се запознали на Нова година,в дискотека ,че сте пийнали малко...Тва не звучи много обещаващо за една сериозна връзка.Пък и точно тия "готините" са супер големи бройкаджии.Все пак надявам се греша.Ако наистина си направила впечатление на тва момче,той ще се опита да научи нещо повече за теб,пък и от поведението му в дискотеката другия път ще разбереш дали наистина си го грабнала с нещо или пък просто си била една авантюра
    Браво.. тфа е отговора .. (
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си