- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ludorii pravite li
Скочих от НДК.
Кола ме дърпаше с 100 КМ/ч докато карах BL8.
Катерене от външната страна на сграда без предпазно въже.
Много агресия има в теб...аз лудории не правя, понякога си пея в рейса и по улиците...
az sam mirno malko 4ove4e
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
АЗ съм добро дете...![]()
![]()
![]()
![]()
Mi az sym sklonna na takiva raboti ama nqma koi da mi otdisva na akyla da gi pravi s mene :[~ jalko... Ama sega nemoga da se setq za ni6to ludo
Оу, това с катеренето - наистина съм го правил
Попринцип си падам нали леко с катерачески наклонности... на много места съм се катерил, но най-така забележителното и страшното, поне за мен, беше когато се опитах да се кача на тераста, втори етаж на даскалото ми...ама ме хвана страх, като парче от мазилката се откърти... баси и даскалото... иначе щях да си продължа![]()
Don't hate me, I'm just blind.
Ами да ти кажа като тръгнах да се катера по един Блок стигнах до 3тия етаж и влезнах в един приятел през джама и отнесох 20лв.
Ама си беше малко страшничко
хаха, още неопитен катерач си
Само 20 лв можеш да носиш, е като се научиш да изнасяш я видео, я телевизор![]()
А то за етажите, по панелки или блокове, лесно се катери, гадни са училищата, където етажите им са по 5 метра и няма къде да се хванеш и естесвено мазиклата е на 100 години, честит юбилей... или е правена като за 100 кинта цялата... :/
ПП: Хихик, 777 пост ми е това![]()
Don't hate me, I'm just blind.
Вече и регнатПървоначално написано от Анонимко
![]()
Неопитен ама 100% много по-опитен от теб
може и батълче да си направим
Аз не крада просто си правя кефа като се катеряПървоначално написано от exploitedteen
Аз бях царица на простоиите,но откакто съм със сегашното си гадже кротнах.Иначе неща,като бомба,ебавки с даскали, правли сме самоделни бомби щото намерихме малко припаси в мазето на един бивш военен..и замалко да гръмнем едно магаренце(горкото),но нищо му няма
размина му се
абе лудетина бях.
a re6il sum tva lqto da hodq da si izmiq krakata vuv fontan4eto na metro stanciq serdika![]()
ima i edin park sus razni jivotni ot ciment i mislq da se snimam sednal na glavata na edin jiraf i posle qhnal 1 kostenurka(ama 4e sum oligofren
)
ina4e nai 6antavoto ne6to det sum napravil nqkoga ... lele ako tva go pro4etat nqkolko 4oveka ot foruma i 6te me pomislqt za ludizlizal sum po pijama izvun bloka mi da si zema semki i cigari za maika mi
i tva pred o4ite na sasednoto kafene det se sabirat nai golqmite guzari
a i bqh po 4ehli be6e ve4erta no kat kaja 4e be6e i zima sigorno ve4e 6te se opla
![]()
ve4e me mislite za psihopat sigorno
![]()
Ami az po princip sam si luda.Vednaj v chas po istoria zaliahme gospojata s sok ot kasisi,koito ne se izpira i q zamiargahme spukanki.Posle celia klas imashe nakazanie,ama slava bogu nikoi ne razbra che az sam organizirala vsichko. :P
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
da mn 4esto :P
from
hot_sexy_lady
mi nai-ludoto e Slide Bike (poqsnqvam hva6tash sa za opashkata i sa vlachish po kecove ..skorostta beshe okolo 90 - 100 neznam ama e ne4oveshko )
a inache debil6tini i prostotii vseki den
Don`t Ride Faster Than Your Angel Can Fly
шизофренията те мъчи.. не е лесна тфойта..Първоначално написано от korn___
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
mi da odeve sedqhme v edno kafe na vtoriq etaj i obqsnqvam na edna averka 4e trqa da naprava ne6to i ne me svarta i tq-hodi mi donesi suvenir i az sleznah i zeh rolkata hartiq ot wc-to i i go usukah okolo vrata,servitoirkata be6e da pripadne...posle si zehme i sapun4e....
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Хахаха! Лудница!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
И като се събуди какво стана?Първоначално написано от Crazy^Biker
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Попринцип ако тряаа да сме чесни човек трябва да направи нещо лудо за да усети тръпката в живота иначе няма да е изживяна пълноценно...и все пак може и да съм правил нещо лудо някога но просто не се сещам щото е 3 през ноща и ''малко'' ми се спи и немога да мисля са за тва....![]()
склерозичен срив е тфойто..Първоначално написано от ziky
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Седиме си веднъж със един приятел на балкона и долу некво кафе с чадър, и он вика "не че те подстрекавам ама не можеш да се изсереш през балкона на чадъра" и аз викам "така ли?" и оп нагъзвам се пляк долу ама после влиза баща ми "кво е тва лайно дето ми падна в краката
![]()
![]()
?"
И един друг случай дето доса ми се сммеят и ми го разказват - бил съм яко малък и в междучасието ме домързе за тва зех че се изпиках в един фикус, ама не знам как разбраха и учителката ме викна да обяснявам и аз и казах "дреме ми на кура баща ми е милионер" та по тоя случай го викнаха и него да дава показания
![]()
![]()
.
А на нова година бехме на една вила, и лятото поне проорците отворени и влезнали един милон мухи вътре, после затворили джамците и мухите вътре умрели от студ и се скупчили 9827658470 трупа на мухи пред един джам, ма ние пуснахме печки вътре и забелязваме че две мухи вече летят около лампата а разни други се гърчат, и веднага бам с фунията ги събрааме и ги исипаме на един приятел в колата![]()
![]()
![]()
![]()
та тия дни трябва да почне да ни псува
. А преди тва ние сме на втория етаж със същия тоя приятел а те точно под нас в хола където е печката - и гледаме комина минава точно през стената и има капаче за отделен кюнец, и са естествено решихме че това тукотака не може да мине без наше участие и набърже се изчуркахме в комина
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
ти по цял ден с мастиката ли са разхождаш ве ?Първоначално написано от Oyama
..
mi vra6tah se ot bombing [draskane] i s averite si prikaame i edin centralen blok do centara to4no na krastovi6teto v 11 ve4erta krastovi6teto palno s koli i mi hrumna 4e trq da napraq nqkoi bomba[grafit4e] to4no v toz moment na tozi blok i tai izbombihprodaljih stignah do centara i dokat minaah do podleza re6ih 4e trqbva da izbombq i nego izbombih go i nego i tova sa poslednite ludorii det sam prail
![]()
..impossible...
...is nothing...