- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo pravite v momenti na depresiq
Аз си пускам Nightwish и настроението ми се оправя много бързо.
Депресирам се средно по веднъж месечно.
P.S. Не съм Метал ( с дълга коса и изродски навици )
Лошото настроение не е депресияДепресията си е болест, психична болест. Не се оправя само с една месен или една водка.
Иначе, като ми е тъпо, излизам в коридора на общежитието, пуша много, ям шоколад или пия кафе с мляко, слушам Песен за червената шапчица и си пея, понеже акустиката в коридора е страхотна. Ако пък ми е много много кофти, тогава рева и правя същите неща.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
rqdko sam v losho nastroenie![]()
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
аз често се депресирам и дори в момента съм в такъв период това което правя е не спя защото ако легна почвам да мисля разни неща и се депресирам още повече ... кофти ама кво да се прави![]()
Mmmm az pravq sy6tite raboti , dori sy6tata pesen si peq mnogo e hubava ...Ama kato kazvam sy6tite raboti naistina e taka samo 4e go pravq pred kompiutara - pu6a..qm 6okolad , sy6to obi4am kafe s mlqko {}Първоначално написано от Bimper-ska
Ne se depresiram 4esto i ob6to vzeto se depresiram za po-seriozni ne6ta.Depresiqta ako e po-produljitelna prevuzmogvam kato izcqlo angajiram vremeto si s nqkakva rabota,koqto iziskva pove4e energiq ili misul,za da ne se se6tam tolkova 4esto za ne6toto koeto me izmu4va,kato izcqlo izloriam 4oveka ili situaciqta koqto e provukirala tazi depresiq i vsi4ko koeto mi napomnq za tova,gledam da ne ostavam dulgo sama,a da sum v kompaniq na poznati i na polojitelno zaredeni hora,a ne s hora sus shodni problemi ili puk s takiva koito da me natovarvat dopulnitelno s problemite si.Ako depresiqta(dosta silno kazano depresiq) e leki4ka q preudolqvam predimno s tanci,te glavno mi pomagat da zabravqm i s nqkoq gore6ta vana,malko sulzi4ki eventualno i sled tova sum kato nova!))
Вече 4 месеца съм в такова състояние ... ами ккаво правя в началото се самонаранявах,после докато беше топло бягах на ден по 9-10 км ... докато не издахна и нямам сили да си причинявам зло на себе си,ся се скапвам от учене,но все още не съм преживяла депресията си...тея гаджета ще ми изядат здравето мамка им ...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Slu6am KoRn, Rammstein ili Slipknot i se opraqm, naisina deistva uspokoqva6to :P , kogato sum depresirana ili qdosana...ama kogato sum si v normalnoto sustoqnie i mi e dobre - ne gi slu6am :P
Хмм аз бях 4 месеца в ебати депресията.Нито ядях ,нито спах абе ходещтия труп бях..докато не си казах "мамка му" и продължих напред.Според мене,когато човек е в такова състояние трябва да се срщне с проблема си,и тогава нещата се подреждат.
А иначе вярно е ,че физическата умора е начина да не мислиш за кофти работи(а и почти нищо),защото тогава просто заспиваш и доста неща се изпаряват.НО това са временни решения.FACE YOUR FEARS![]()
koRn ne e depresarska muzika be horaПървоначално написано от sineoka_kukla
![]()
kvi sa teq tubi razbiraniq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ina4e kat sum v lo6o nastroenie ... puskam si Tearjerker i si mislq za ne6to i taka ... a ako 6te trqbva da izlizam navunka si puskam ne6to veselo na KoRn ili na Slayer i sled kat izdiveq v nas izlizam![]()
Ям шоколад по принцип и чупя ако какво
А иначе ако я слушам тая песен Tearjerker ще се самоубия!Действа ми много гадно и за тфа рядко я слушам![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
До сега съм имала само 2 депреции,ама то си бяха доста сериозни.Не бях спала около 4 или 5 нощи,по цял ден стоях в стаята ми,натъпквах се с шоколад и бонбони,слушах некви балади,ходих цял ден по пижама...Айде няма да продължавам,че като се сетя още кви глупости съм прайла ми става гадно
E dobre, moje naistina muzikata da ne e "depresarska" i MOITE razbiraniq "da sa tupi", no az deistvitelno uspqvam da se uspokoq na tazi muzika. Tova, 4e tvoeto mnenie e razli4no, ne ozna4ava 4e trqq da mi go nalaga6!Първоначално написано от korn___
:P
btw i s golqma doza 6okolad se opravqm...![]()
![]()
точно така съм сега и кой знае кога ще се оправя...Първоначално написано от Akivasha
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
sineoka_kukla същност твоите разбирания мн са правилни...100% съм съгласна с теб!Първоначално написано от sineoka_kukla
Когато съм в депресия( това е рядко) се затфарям в нас и слушам само едни и същи песни и не говоря с никои. Оправям се след няколко дена като болест ми минава и забравям![]()
Когато съм в лошо настроение съм много нервна и всички са ми виновни и криви и много викамАма ко да се прай.. Характер :P И като сам ядосана пуша много ам ми минава така ..
![]()
Точно фен..Първоначално написано от Bimper-ska
А иначе лошото настроение с моята приятелка го оправям .. а когато няма такава.. пуканки с биричка много добре действа..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Varsha ludorii i pravia smetkata na telefona 100 kinta.Ama dobre che ne chesto che shte me ubiqt.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
sineoka_kukla написа:
korn___ написа:
sineoka_kukla написа:
Slu6am KoRn, Rammstein ili Slipknot i se opraqm, naisina deistva uspokoqva6to , kogato sum depresirana ili qdosana...ama kogato sum si v normalnoto sustoqnie i mi e dobre - ne gi slu6am
koRn ne e depresarska muzika be hora kvi sa teq tubi razbiraniq
E dobre, moje naistina muzikata da ne e "depresarska" i MOITE razbiraniq "da sa tupi", no az deistvitelno uspqvam da se uspokoq na tazi muzika. Tova, 4e tvoeto mnenie e razli4no, ne ozna4ava 4e trqq da mi go nalaga6!
btw i s golqma doza 6okolad se opravqm...
sineoka_kukla същност твоите разбирания мн са правилни...100% съм съгласна с теб!
Pravi ste hora.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
rqdko izpadam v depresiq no kogato izpadna gledam TV ili nai 4esto izlizam da se porazhodq :P slava bogo 4e barzo mi minava![]()
from
hot_sexy_lady
Не изпадам много често, но като стане така гледам ТВ, нагъвам каквото намеря и кисна пред компа.![]()
Az naistina mnogo 4esto se depresiram.I pri men e mnogo tejko ne mi se izliza i naravi mi stava lo6o ot ne6to koeto mi teji.Ami kogato namerq ne6to nova-priqtel,priqtelka,gadje...Togava malko se opravqm.Su6to mi stava dobre kogato otida na kafe s priqtelka i tq po4e da mi govori kolko moga da raz4itam na neq...I togava razbiram 4e imam istinski priqteli