- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo pravite v momenti na depresiq
Ka4vam se v kolata i obikaliam
S edna razxodka i nastroenieto mi se opravq
Аба ако сакаш и теб ща изям ам чи дажи ща повторяПървоначално написано от [CSKA
![]()
Прав е пича, който каза, че има разлика междu кофти настроение и депресия. Аз през живота си съм изпадала само веднъж в депресия и това беше преди година или година и половина, не съм сигурна. Няколко месеца си седях почти само вкъщи, като излизах с приятели не говорех почти. И всъщност така за малко да не си изгубя най-добрите приятели. Ама се оправих.. важното е да не се самосъжаляваш.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Ami az dori i sega sam v depresiq boli me surceto napravo kakvo da se pravi mujete sa bokluci((
оф леле като ми се почнат едни такива оплаквания за любовни мъки и страдания ми става лошо абе погледнете се не сте излезнали още от пубертета и си тровите живота с някакви такива детски ми истории каква е тая любов на тия години ?! детска ето такава която е красива но идва и заминава нямя смисъл да си тровите живота за такива неща хората къде къде с по-серизони проблеми не се оплакват толкова ... според мен е най-глупавото това ... не мога да го разбераПървоначално написано от KOTKATA_17
![]()
Съществуват различни степени на депресираност(така да се каже).
Лека - от години съм така, няма причина за нея - изразява се в това, че много малко се интересувам от обкръжението ми, правя каквото си искам и резултата от действията ми не ме интересуват.
Regular(демек нормална) - вися доста време пред компютътра.
Тежка - ставам в 6р.м, отвам на стадиона, бягам 5 км, връщам се, слушам нещо тежко, към 1-2 часа а.м. отивам да се поразходя до вълнолома с тапите в ушите(да се чете като мр3 уокмена). Няколко пъти са ме спирали ченгетата за проверка. Връщам се, играя на някоя игричка или гледам някой екшън филм, после лягам.
Много тежка - деля я на 2 разновидности - в чужбина и в България:
В чужбина - първия вариант е да се строшаваш от работа - 15 часа 6 дни в седмицата...или седем, според зависи, или просто да спиш по цял ден.
В БГ - прекарвал съм часове лежейки, гледайки тъпо в една точка. Родителите ми имаха намерение да ме водят на психолог.
Струва ми се че много малко хора тук си имат дори идея за това що е депресия.....и по-добре да нямат.
Еми аз не изпадам в депресии.Когато нещо не стане както аз искам просто си казвам че явно така е трабвало да стане и продължавам напред към новите неща и усещания.Това според мен е по-добре отколкото да се затворя в нас и да плача безутешно по някое момче или за нещо друго,защото по този начин изпускаме други възможности,които после никога няма да се върнат.![]()
![]()
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
fashtam kitarata zabravqm za vsi4ko i po nqkoe vreme kat se osaznaq gledam otgore kolko sm maluk i problema kolko e maluk![]()
"Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...
Depresiq e silno kazano , no mn 4esto sam v lo6o nastorenie.Togava gledam da sam pred TV-to ili na kompa , 6tot ako sam na van 6te se skaram s nqkoi sas sigurnost![]()
Ami as ne se depresiram mn 4sti4ko no kogato mi se nasabere mnogo naistina izpadam v depresiq i gnqv i togava po hubavo da nqma mn hora okolo mene.
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
и аз така..съгласна съм с тебПървоначално написано от Bimper-ska
само че не слушам червената шапа..
слушам метъл баладки..
а когато съм яко сдухана се режа..хаха![]()
Emi reva i se osamotqvam da pomislq vurho nqkoi ne6ta aam sama![]()
Аз съм в депресия.Винаги съм мислил че не трябва да ги избягвам.Трябва да се мине през депресията защото тогава мозъка щрака много и човек е способен на генерални промени в живота си и на геройски постъпки въпреки че от депресията боли отвътре. По добре с депресията от колкото без нея.Има нещо вярно.Аз се лекувам с малко ракия или каквото има.Не съм слабохарактерен и нямам проблеми с психиката (е може би съм маалко пернат) Но като пиина малко ми става благо.Алкохола не е решение на проблемите просто за една вечер ти е хубаво загърбваш всичко но на следващия ден освен че нищо не е променено те боли и глава.
Тази вечер смятам да си унищожа черния дроб маXимално.![]()
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Намерил се кой да говори за това колко са тъпи тези "оплаквания за любовни мъки и страдания".. извинявай.. хах...Първоначално написано от nekaduren
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Преди доста често се депресирах ,но вече ми писна да страдам по момичета и вече направих така ,че те да страдат по мен!Затова не се депресирам толкова!
В момент на депресия слушам тъжни песнички и си мисля за любимият човек!Това депресира още повече ,но аз така правя![]()
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Всъщност, понятието "депресия" е сериозно нещо и трябва да се лекува. Не е сдух или лошо настроение.
Хвърлям се през прозореца!
Събирам компанията и ае на градинка 'парти'.
Или просто слушам музика.
8435928582824 банн си каза думата.Първоначално написано от Анонимко
Госта бях аз.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
i az sam taka {} samo 4e i ina4e gi slusham ma malko a kato ne sam na kef nabi4vam muzikata i si ska4am kato luda xaxaxa tragi4na gletka sam togava xaxaaxaПървоначално написано от sineoka_kukla
xa e moga da kaja 4e imeto s koeto sum vuv foruma e ot 4udo takova ;/ i az kato pove4eto ot tuk osuznah 4e da se depresira6 e ne6to deto si spomnq6 4e nqma6 e verno slu4va mi se daje dosta 4esto i kato sum v kataka poziciq po4vam da si tananikam nqkakvi baladi ili ne6to deto mi napomnq za hubavi momenti svurzani s 4oveka za jivota mi ili tam kakto iskate go kazvaiteda no posle kato se zamislq da pravq vsi4kite teq cirkove i za kakvo az da sum zle a vuprosnite hoda si jiveqt jivota nestava i posle zeme ta mi mine :P tolko i too e mai nai-pravilnoto spored men aide byezz
![]()
Broi depresii - 1
Produljitelnost 3.5 godini i produljava
Lek - Nqma
Re6enie na problema - Smurt !!!
FUCK THE LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ili pone amneziq ako ne smurt.....Първоначално написано от Boy_pld
![]()
If you want to be ПИЯН,drink Ракия not Айрян
http://www.krechetalo.com/uploads/photo-6005.gif
Smurt !!! pri moqta situaciq