- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- na koi kakvo
ako dvama du6i se obi4at istinski...to i dvamata 6te izpitat udovolstvie,ne smeq da tvyrdq na koi mu e po hubavo(majete ili jenite),no jenite mn po trudno dostigat do orgazam...a kolkoto do...tva za erogennite zoni...ne ste pravi...i vie majete si imate dosta,qvno prosto va6ite partniorki ne go znaqt
![]()
JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!
az znam tri mesta....
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Оргазма на мъжете е концентриран в изпразването,докато жените могат да свършват в продължение на минути....Май на жените защото е по-продължителен
![]()
a az znam...pove4e,no pri vseki myj e razli4no...taka 4eПървоначално написано от dj_tigrica
![]()
знаеш три за мъжете или жените?Първоначално написано от dj_tigrica
за който и от двата пола да е и имаш бая да учиш още...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
taka si eПървоначално написано от California
![]()
![]()
Пак ли почнахте да се дерете в форума.На мен ми е чудно модовете защо не се намесват като почнете да флуудите.
Иначе мъжете естественно че си мислят че технният оргазъм е по силен , както и жените мислят така за техния.Но никои не може да го докаже защото не е бил на мястото на противоположния пол.Едим мъж няма как да знае дали на жената и е по хубаво от колкото на него и обратното.Сигурен съм че всеки от вас поне веднъж е искал да бъде на мястото на другия, за да усети какво е.Аз с моя късмет ако ми се случи 100% ще ми се падне едноседмичен кървав бонус
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
такааа нека помислим логичноПървоначално написано от Foxi_v6
КАК ЩЕ ДАВАМЕ МНЕНИЯ КАТО МОЖЕМ ДА КАЖЕМ САМО ОТ ЕДНАТА СТРАНА КАКВО Е БЕ?!?!?аз като съм момче от къде да знам дали на жената и е по хубаво като свърша или на мен ми е по-хубаво ?!?!? Колко пъти през живота ми съм бил жена та да знам?!?!?мислете малко като пускате теми
Еми този въпрос всъщност е доста тъп и няма реален отговор
zemi go e toia _!_
добро утро!какво говорим ние до сега...никой не може да си представи какво му е на другия полПървоначално написано от bara
![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...