- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Haresva li vi tova tekst4e?
Това е една много готина песен на DJ Deso feat Nikki Urummov.
Остани
1.Твойте усни,твоят смях
и одтегченият ти мрачен поглед,
всичко толкова познато,
минало и безразлично.
Пак си мисля,че между нас
вече нищо не остана.
2.Прибираш се в къщи,
дрехите захварляш
и вещите които аз обичам пак изхвърляш.
Грубо ме обиждаш,
после дълго плачеш.
Повярвай ми,не мога да направя нищо,
за да те избавя от това,което в теб вилнее.
Умът ти е превзело
и не можеш да се смееш.
Всички чувства вече в тебе се стопиха,
а думите загубиха значение и смисъл.
Стоиш в ъгъла,
надежда още има.
Поглеждаш през прозореца,
в душата ти е зима.
Искаш да ми кажеш нещо но не смееш.
Губим всичко,
ане искаш да го проумееш.
3.Знаеш,знаеш няма да излъжа.
Времето с теб летеше и отмина бързо.
Колко пъти трябва да повтарям тези думи,
за да върна любовта и топлината помежду ни.
4.Спираш,стоиш секунда на вратата.
Колебаеш се за миг,
а на вън е тъмнината.
Сигурно очакваш да ти кажа съжелявам.
Сигурно.
...
Ти трагваш.
Аз оставам.
Остани ако можеш,
забрави суетата,
не разбивай съня ми,
нямам нужда от спомен.
Не. Пълен с изтъркани фрази, използвани в поп-фолка.
Azis i Malina - iskam iskam e po qku ..
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
Chesno kazano ne mi dopada mnogo..Sega sym se zarabila po Mariq-Ne Te Obicham , Ne Syvsem i dr. i pesenta na Konstantin - Cherna Roza :]~
stava...ma zvu4i chalgarsko
The pain is temporary!
Dammmmm, baq 4alga zvu4ene ima!
Struggle for what is yours!!!!!!!
сссссссссссссссс
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
На мен лично много ми хареса.![]()
Аз такаа музика не слушам ..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
men li4no pesni4kata mn me kefi i ne mislq 4e prili4a na 4algiikite.![]()
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
просто в чалгата има много такива фрази и то почва да ти писва!Да ако я чуем може да си променим мнението но по техт-не ! Иначе стихотворението е супер яко напрао кърти мивки,фаянс и теракотБрао продължавай в същия дух !
Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO
Az li4no smqtam 4e pesni4kata kate q 4uete 6te razberete,4e naistina e mnoo qka...az si q drypnah i mnoo mi dopadna...
A za stihotvorenieto-sym si go prepisala v albuma mi sys snimki...Mnoo e qko i to...![]()
Снегът вали,пътеките затрупва и кърши клони с ледени ръце,но една пътека няма да затрупа-от МОЕТО до ТВОЕТО СЪРЦЕ...
men me kefi..toz teks napravo opisva situaciqta, v koqto sym sega..;[;[;[
mnogo dobra pesen e i e dosta smislena.nishto obshto nqma s tupite 4algii
dobar e teksta ama za pop-folk stil![]()
from
hot_sexy_lady
Нямам нищо против поп фолка се пак аз го слушам и той е български стил....секи си има мнение де и моето мнение е че това стихотворение е прекрасно и е испълнено с много любов и доказателства за истини и чуства от които аз скоро бях лишен...!Прекрасни думи...
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Лишен си от чувства? Интересно твърдение.
АБе стохотворението е страхотно,а текста няма никаква рима...блях
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Просто чуствата които имах към момичето което обичах се испариха от нейна странаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
amm texta ne e ne6to osobeno no pesenta kat cqlo e mnogo qka,tq e ot predi 3-4 godini,ama si e qka de
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
`Death`Whore` абе по тея аватар и подпис не моа та познайм що не си помислиш по въпроса ??..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
100 кила - устните на луната.. ей тфа е 1000000000000 по яко от на експлисит ..Първоначално написано от lina15
![]()
:P
pesni4kata na pryv pogled neama posle kat si q drypnah i q 4uh mn me ispylni 6tot mn se kefq na nqkvi takiva til leko R&B i det se pee za lubov i nqkvi takiva manii
mnou qki4ka :P
a stihotvorenieto na oniq manqk prosto e meko kazano perfektno za jalost 4e izrazqva bolka i stradanie,no vse pak e mnogo qko!edno golqmo BRAVO
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!