- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kazvate li na va6te 4e imate gadje?
Споменавам,но незнайно защо баща ми се прави,че не слуша в тоя момент![]()
Обикновено някой ме издава... Или сестра ми или комшията![]()
Az ne kazvam,za6toto kogato maikami razbere tq si misli 4e postoqnno pravq sex...I kogato izlizam tq postoqnno me pita kade s koi i v kolko 6te se vurna.I ne mi dava da sedq mnogo.TAqzi jena e maniq4ka na tema sex.Samoza tova govori.I mnogo q e strah da ne pravq sex 4esto!(za6toto brat mi minalata godina pravi abort s gadjeto si,az su6to sum go prejivqla)i zatova ne i kazvam
дам и аз съм така а пък е много досадно като почнат "ами как се казваПървоначално написано от TheNightRider
","на колко е
" "къде учи
"...
![]()
по принцип не споделям мн за такива неща с родителите си но споделям страшно много с приятелите си
![]()
![]()
f@nt@zi@
Попринцип аз сичко си споделям с майка ми и тя е в пълно....как да кажа....знае сичко което правя!Но при баща ми не е така!Него го интересува да уча да ям и да съм добре и според него тия неща са глупости за това не си и правя труда да му казвам поне на него!
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Ако ме питат им казвам, иначе си трая.Не отивам ей така да им кажа- 'Да знаете имам приятелка'.![]()
Баба ми е доста любопитна напоследък.![]()
Абе, най-добре е да се изчака месец-два (максимум) и тогава, когато вече си личи, че нещата няма да са вятър и мъгла, а ще е сериозно, тогава да представите гаджето си на родителите си. Разбира се, тази теория автоматично се проваля, ако няма къде да правите секс и го правите у тях, или у вас, защото тогава искате, или не - вашите разбират, че си имате гадже и се налага да ги запознаете (все пак е тъпо да правите секс в съседната стая, а дори да не представите момичето на родителите си).![]()
Левски шампион але але!
az puk im kazvam sled dadeno vreme te zapoznavat i po4vat da mu imat doverie na gadjeto mi i me puskat do kusno navunka mnogo me radvat moito tate i mama mnogo si gi ta4a i sa mn pe4eni hora i me razbirat po6ti vinagi :P
amii de da znam prosto im kazvam zaradi neshto si tam ..
emi kato me pitat kade 6te hodi6 s koi koeto pocti vinagi stava im kazvam ne gi luja nqma za kakvo neka znaqt![]()
винаги напред и нагоре!
Попринцип секи трябва да прецени родителите си!След като го направи той си преценява дали да им каже!Е има и неща които родителите и да искат не трябва да ги знаят де![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
ОО да много обичат да разпитват..и като незнам какво работи майкаму и баща му,се почва: ама как незнаеш?!Другият път да ми кажеш..Първоначално написано от f@nt@zi@
az spodelqm po4ti vsi4ko s roditelite si...![]()
JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!
da si priznaq-ne spodelqm s tqhprosto dosega vryzkite mi ne sa bili koi znae kolko seriozni, a i vednaga 6te zapo4nat s vyprosite-"kyde u4i tva mom4ence?' "kyde se zapoznahte?', "na kolko e?' "kyde u4i?'...blq blq...ako popitat est-im kazvam, nqma smisyl da kriq
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
нищо не им казвам-не намирам смисъл
от 7 годишна съм се научила да се оправям сама и ако има проблем бих попитала сестра ми,но за сега не съм намирала повод
не мисля,че трябва да знаят,това си е изцяло моя работа![]()
A те нямат ли право да знаят с кой си всеки ден? Или у кой спиш от време на време?
1.Прекалено съм малка,за да спя при гаджетата ми
2.Те въобще не забелязват(родителите)
3.Връзките ми не са много сериозни![]()
Едноседмичните лиготии не са връзки за мен.
и за менПървоначално написано от `Death`Whore`
това че връзките ми не са сериозни,не означава че са кратки
А защо са несериозни?
При мен е същата история!Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Toz pat mi sa naloji da im kaja vapreki che ne e nishto seriozno ... Po princip ako hodim poveche ot 3-4 meseca togava kazvam
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
mi predi kat bqh po-malka ne sym kazvala na na6te 6toto moje bi e bilo detska rabota i ne sym vlagala golqm smisal da znaqtama za sega6niq mi priqtel znaqt i maika mi i ba6ta mi 4e dori i brat mi :P nqq lo6o daje taka e po-dobre sno6ti daje dokato govorih s gadjeto i toi poiska da govori s mama(e i tq iska6e de) i si polaviha malko
ko lo6o ima
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
О не отказала съм се от идеята да им казвам! Майка ми разбра за сегашното ми ииии не не -кошмар-нон стоп се опитва да дава съвети ,разпитва ме и др тем подобни.Така че ,не 10х- по добре да си останат "невежи"!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Maika mi znae za vsqko mom4e v jivota mi no ba6ta mi ne i nqmam namerenie da razbira