.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: SVALKI....

Love-M
    Guest

SVALKI....

Ei zdraveite!!! ) predstavete si 4e v jivota vi se e poqvila qka macka? ;Pp i iskate da q svalite...neka vseki da si kaje mnenieto razni trikove i takiva ne6ta kak po lesno da se dobere do neq...)) Davam Primer:
    "Как се чувстваш?" Тя отговаря: "Страхотно". "Не, не те питам как изглеждаш, а как се чувстваш".
    "Ако вървя след теб до къщи, ще ме опитомиш ли?"

Ne6to ot toq sort ) i koi iska moje da razkaje svoq slu4ka ;Pp aide 4akam s interes da pi6ite !!! bye bye sladurkovci ;}}

Guest
    Kolkoto po-glupavo se dyrjat momchetata (ako tezi ploski izrazi spored teb sa svalki..) tolkova po-typo izglejdat v ochite na momichetata .. Stavat im bezinteresni .. Kazvash si .. a toq q go vij kak e hlytnal nqma kakvo da se zanimavam .. Osven ako ne e super gotin kato viziq.. Tiq svalki ne se zauchavat .. Prosto nqkoi momcheta si go mogat V kryvta im e .. Chraovni sa i ne im trqbvat usiliq.. Prosto uspqvat ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kolkoto po-glupavo se dyrjat momchetata (ako tezi ploski izrazi spored teb sa svalki..) tolkova po-typo izglejdat v ochite na momichetata .. Stavat im bezinteresni .. Kazvash si .. a toq q go vij kak e hlytnal nqma kakvo da se zanimavam .. Osven ako ne e super gotin kato viziq.. Tiq svalki ne se zauchavat .. Prosto nqkoi momcheta si go mogat V kryvta im e .. Chraovni sa i ne im trqbvat usiliq.. Prosto uspqvat ..
    Taka e! Teq "ploski izrazi", koito avtora na temata nari4a svalki, - sa meko kazano SME6NI...prosto kazva6 kfoto ti doide na momenta, a ne kfoto si nau4il da kaje6 ot meseci, 6toto momi4etata se dose6tat i stava sme6no...bude estestven

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Taka e! Teq "ploski izrazi", koito avtora na temata nari4a svalki, - sa meko kazano SME6NI...prosto kazva6 kfoto ti doide na momenta, a ne kfoto si nau4il da kaje6 ot meseci, 6toto momi4etata se dose6tat i stava sme6no...bude estestven
    и аз така мисля със сичките тия "заучени свалки"изглеждаш още по смешно в очите на момичето просто бъди естевствен
    f@nt@zi@

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Най-доброто е да си говориш с момичето да си споделяш, а не някфи такива, както каза мацката преди мене, смешни изрази! Мен такива бамбърлъци като земат да ми са обясняват и тъпо ми става отвсякъде! Едно е да правиш комплименти, друго е да поднасяш такива плоски изрази! Просто говори това, което мислиш за нея! И недей да бъдеш срамежлив. Дръж се отпуснато. Шегувай се, забавлявайте се! Покажи й какъв си всъщност! Дръж се естествено и непринудено!
    HardC0re and BDSM forever

Aз се държа напълно естествено с момичето и от доста време не съм имал за цел да свалям момиче защото си имам сериозна приятелка.Според мен свалката трябва да показва какъв човек си, а не да се правиш на нещо което не си
    "Освен глупостите в главата си имам само едно нещо.....и това си ТИ!"
    П.С Моля за извинение, ако засегна някой с изказване, но всеки има право на мнение все пак, а ако нещо не ви изнася пращаите ЛС, за да се разберем и да няма неяснотии,Благодаря !

Guest
    Пробвай да научиш езика на тялото тогава ще знаеш как да подходиш и без да използваш думи.Научи се да виждаш.

Анонимчо
    Guest
    Абе пич ти на диско не ходиш ли ???

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Ако ръката ми се спусне по гъза ти и ти се засмееш, кажи на майка си пак ще закъснееш, обесни и че оставаш със мене защото ти и аз трябва да се ляляляляля..
    тфа е отговора въпреки че не съм прочел въпроса..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Бъди естествен и забрави заучените фрази!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    тфа за мене ли се отнасяше
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Така си е.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

malko pove4e vnimanie i kakto kazaah malko spodelqne te predstavqt v dale4 po dobra svetlina ot kolkoto tiq zau4enie frazi koito vseki liolio izpolzva a i ti kazva6 4e e qka macka ne misli6 li 4e i e dotegnalo ot takiva tupotii,probvai s ne6to po prosto-budi sebe si kakto vsi4ki kazvat,nie jenite ne sme 4ak tolkova trudno ustroeni kakto ponqkloga si mislite vie mujete i izmislqte edva li ne teoremi

Мега фен

Re: SVALKI....

Цитирай Първоначално написано от Love-M
    "Как се чувстваш?" Тя отговаря: "Страхотно". "Не, не те питам как изглеждаш, а как се чувстваш".
    хахаххахаххахаххахаххахах хахаххаххахахаххахаххахах хяаххахаххахаххаха!

Това ако ми го каже някой, ще ме хване срам, че говори с мен.

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †

Re: SVALKI....

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от Love-M
    хахаххахаххахаххахаххахах хахаххаххахахаххахаххахах хяаххахаххахаххаха!

Това ако ми го каже някой, ще ме хване срам, че говори с мен.
    za tova 6te ti go kaze diskretno da ne razberat drugite okolo teb
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Град
    Лом,България
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    и аз така мисля със сичките тия "заучени свалки"изглеждаш още по смешно в очите на момичето просто бъди естевствен
    да,има един такъв момент на смях,но може и да е сладко в очите на момичетопонякога точно тази нескопосаност ни се харесва И въпреки всичко,се дръж естествено,пускай по някой лаф,нещо такова
    Който ме мрази,под кубинки да лази!Само ЦСКА!

лов- м Според мен ( без да се обиждаш ) ти не можеш да сваляш мацки вече си се отчаял и търсиш някой който да ти помогне да те научи да ти даде сувет как да постъпиш.(поправи ме ако не е така)Иначе само по течението без притеснения не насилвайте нещата.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си