- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Tq go zabravi,toi neq ne.
Predi haresvah edno momche .Zakachashe se, no ne iskashe nishto poveche.Biah go zabravila veche , a toi zapochna da mi hvarlia edni pogledi!Edna moia priatelka koiato go haresva mu kaza che go haresvam.Vsashnost az ne go haresvah.Za moe udobletvorenie toi samo i se izsmia v liceto i i kaza savsem iskreno che az veche ne go haresvam.Obache kak da razbiram pogledite mu.Dali tarsi avantiura ili naitina me haresva?Oseshtam che zapochvam da hlatvam.Kakvo da pravia?
Ами мойто момиче ти си го харесвала той тебе не.После той ти фърля някакви погледи, а ти се чудиш какво да правиш.Съвсем е ясно че те харесва.Иди при него и му кажи че и тиго харесваш.
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Ти си го харесвала.но той не ти е обръщал внимание.Когато обаче ти си престанала да му обръщаш внимание,той е разбрал,че всъщност не си му безразлична.Сега той те харесва и ти го харесваш-е какво чакате?Понякога погледите не могат да свършат цялата работа,за тва просто се разберете да излезете някъде и поговорете за това,което изпитвате![]()
За да я забрави..ми с чук по главата(ама да е гумен) - добре действа..
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !