Бих желала по тая тама аз да напиша финалните думи
За два месеца се случиха мн повече неша колкото са написани тука и тука по скоро е представена една страна в която трима приятели си развалят приятелството заради както едвам не ме нарекоха всички "курвата която мислише само за себе си и за парите".Тва разбирасе не беше варно щото ако беше така надали въобще шях да трагвам с цецо,който разбира се пропусна няколко саществени моменти заради който не пожелах да се варна при него
1во той когато имахме наи стабилни отношения започна да си харесва най-добрата ми приятелка и включително аз неможех да си пиша с него без да не крещя и хабя нерви защото той все споменаваше нещо за нея но това го превъзмогнах се някак си и си затворих очите за всичко което малко хора биха сторили
второта саществено нещо е така наречения вече момент на слабост който се породи от тва че цецо се се оплакваше от тва че не съм го целувала първа и само той правел това и т.н. закоето започна да съди че не го обичам и гранци...
сега чак разбрах че човека се нуждае от толкова голямо изразяване на любовта,но аз явно не го задоволявах и му пожелавам да среще някоя която ще го дари с всичко това,което аз не успях
Разбирасе не са само тези два изпуснати моменти сас цецо бяхме прекалено различни и интересите на единия не бяха удолетворителни за другия и обратното