- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- KOQ E MUZIKATA NA TEEN?
spored vas kakva muzika slu6at teen nai-mn v momenta![]()
from
hot_sexy_lady
4alga
emi kakvato slu6ame nie dveteemi po princip si zavisi ot tipa hora kakvo slu6at-4alga,metul,disko,retro
...
Чалга и поп-фолк.
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимкИ в подписа!
/забрана за позлване на такъв!
Метъл естествено!Самия форум го доказва.
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Мнооо ясно комерс............
sux ама си е така,квото и да си говорим............секи миски че слуша най-якото ама и тва си е комерс...има и изклПървоначално написано от TheNightRider
чения ама са малко![]()
za saujalenie...4alga. na vtoro mqsto e ostanaliq komers.
o6te 1 put da sum suglasen s tebeПървоначално написано от Lake_bodom
naistina i spored men e taka
za jalost ...
Не мога да разбера как един човек може постоянно да гледа планета,да слуша по цял ден едно и също нещо "Аз те обичах,ти изневери на любовта.." тва не е нормално бе не е ,затова от чалгата се затъпява защото няма нищо различно в текстовете,та дори и "Певиците" са еднакви!
Доколкото знам те немогат и да пеят ,единствено Ивана се справя с тая работа..
относно темата има ги всякакви но със сигурност преобладава чалгата и комерса
turbo 4alga![]()
Естествено, че чалга, И в световен мащаб се слуша чалга - пресилени ориенталски ритми и вокали, които може да изпее всеки и най-важното - голи задници и цици в клипа.
не знам каво слушат другите, в момента си слушам "Infected Mushroom"![]()
Доста малко хора слушат метъл. Доказва го фактът, че с който и да се запозная, се оказва, че имаме поне 3-4 общи познати метъли.Първоначално написано от VAMP_GIRL
Чалга, рап, техно, метъл...
Слуша се всичко от до!![]()
Aз слушам най-яката музика! Аре сега някой нещо да ми каже. МОЙТА МУЗИКА Е НАЙ-НЕ КОМЕРС! Бас държа че да ви кажа име на някоя група, съм сигурен че никога не сте я чували! МУАХАХАХАХАХАХА
*xDON CORLEONEx се самообявява за човека слушащ най-истинската музика и най-истинския фен.*
pove4eto vse pak mai sa 4algar4eta![]()
![]()
Няма такава- всеки си има свои вкусове...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
може да се каже че слушат предимно комерсиална музика, но това им харесва и нз за кво толкова се нервите...личен избор...
за съжаление трябва да те подкрепяПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
няма какво друго да добавя .. освен .. Бог да ни е на помощ .. залива ни хорската простотия и чалгията![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Дам ! Ама повечето слушат комерисланите лайната като Ъпсурт,Еминем,50 стотинки, Преслава,Гергана,ИВана,Газ лина и тн. !Първоначално написано от rosskata
за стжаление е така...обаче и те ше осъзнаят колко затъпяват от тая музика...
Защо всички искат другите да осъзнават нещо? Замисляли ли сте се, че ако няма псевдо музика, няма и качествена музика.
Аре бе, всички слушате чалга к'во се правите... няма такъв дето никога да не е слушал нито една чалга песен ..и това не те прави автоматично супер дупер чалга фен .. сеа като сме седнали на маса със салати алкохоли кво корн ли да пуснем .. ми не върви ся има и фолк песни които стават за слушане макар и рядко.
Пък тийн обществото слуша чалга и метъл (заедно) плюс някви индустриални продукти като фифти сент и ала бала киара риана направо като нашите чалга певици звучат...еднакви и банални. Е то нали уж всеки има вкус и мнение и т.н. и нека да имат хората мнение щот' иначе не е хубаво
Don't worry, be happy