- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- KOQ E MUZIKATA NA TEEN?
а така!Първоначално написано от Ейми
всички слушате чалга!! мръсни метъли, признайте си! ни въй срам ..
младежите да слушат каквото искат - все ми е едно. само да не претендират и/или позират с това![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ами аз си мисля, че повечето Тийнейджъри не слушат само един определен стил.Например аз слушам поп,рок,метал,рап...и доколкото знам повечето ми приятели слушат тези стилове, затова си мисля, че доста тийнове ги слушат![]()
Но наистина има доста чалгаджии...
mamka viii!!!v momenta slu6am Breakaway i sum bezsmurten!!!TRO6IM KOKALIII!!!!!![]()
![]()
![]()
гадни комерсиални помии - тфа слушат.
американска чалга... по-зле и от българската![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
А да не би чалгата да подпомага по-доброто усвояване на алкохола от организма? Да не би питието да ти влиза по-добре, когато го пиеш, докато звучи чалга?
na men nai-dobre mi vliza alkohola s vodka
А на моя компютър няма саунд карта и не слушам нищо.
абе май тъпата чалга..
ама след време ше се слуша много метъл!
само метълллллллл!![]()
![]()
Чалгата мноо асно, и АРнБИ рекърдс ве мой - най нашумелият хип хоп лейбъл в българия мой - разбрали ве мой, Ъ ъ мишо шамара , господин сто кила конса тува е стилъ ве брито![]()
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Aман от "правоверни" начи...
`Death`Whore`, ако си пусна Korn или Cradle of filth докато си пия ракията и си ям салатата, най- много да се задавя"Вашта музика е тъпа, грешна, комерсиална- Ние сме ПРАВИ... НИЕ СМЕ НА ПРАВИЯ ПЪТ! ПОДЧИНЕТЕ НИ СЕ!!! Една е Музиката и АЗ съм нейния ПроРок!!!"![]()
И не мога да разбера кой реши че метъла не е комерсиална музика- не по-малко комерсиална е от много други...(Да, убийте ме с камъни сега, че се осмелявам да говоря лоши неща за МУЗИКАТА).
ПОр, евалата!
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ами честно да ти кажа Анал Кънт вървят много добре за маса. Хапвам си пържолчици и си слушам нежния глас на батко Сет.
SE MI E TAQ KOI KVO SLU6A AZ KAT SE SBEREM NA KUPON4E PIQM QDEM KVO LI NE PRAVIM I SI SLU6AME I 4ALGA I HORO SI IGRAEM I NI E VESELOO NA DU6ATA NE MOA DA VAZPRIQMA AZ DA SI PIQ RAKIIKATA I OTSTRANI METAL AZ DA NE SAM CRAZY!!!DA JIVEE SELQNIQTA PUSNI SI SA SA6O ROMAN I PEI SARCE
Еййй батее- сашо роман а
един приятел му е бричед.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Юношите днес нямат музика, имат мода!
Каквото и да съм написал, все съм прав
к'ва е разликата?Първоначално написано от kaua
![]()
ами по темата - метъл - вече е модерно да се слуша линкин парк
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
И чалга.Първоначално написано от TheNightRider
Проблемите в това отношение са много.
1. Много тиинове не са чували хубава музика. Виновни са родителите.
2. Не са преживели достатъчно, за да разберат кое наистина е ценно в живота.
3. Много от тях не разбират текстовете - било то, заради незнаене на езика, или заради малък житейски опит.
4. Любимото ми - говедският инстинкт - щом приятелите ми слушат това, значи и на мен м харесва.
5. За да се харесат на някого.
Разбира се, това не е за всички индивиди...
ЛИНКИН ПАРК НЕ СА МЕТЪЛ, А НЕО МЕТЪЛ!!!Първоначално написано от SyLZaTa
Само в името на стила има думичката "метъл", но те не са метъл! Кво му е метъла на Майк (тъп рапар
)
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Чудя се как да го коментирам това. Ако не бяха родителите ми сега едва ли щях да слушам това което слушам.Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
Благодаря на баща ми че още от 6 годишна възраст ме зариби по РОК-а с великите Dire Straits, Roxette, Iron Maiden (знам че са метъл, споко), Кино и мн.др.
Точно родителите най-много влияят, защото са израстнали в друго време БЕЗ ЧАЛГА!
И аз съм така. От малка съм възпитана с хубаво ретро и рок, за което още благодаря на родителите си. БТВ, евалата за групите, които изредиПървоначално написано от NeverForgiveNeverForget
![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
a moje li da popitam, za6to nqkoi ot vas tvurdqt 4e ako sedne6 na masa zaduljitelno trqbva da se slu6a 4alga, i 4e slu6aneto na metal na masa e protivopokazno? kadeto i da se namiram, na masa ili ne, muzikata koqto me kefi e edna i su6ta i priemam 4algata po edin i su6t na4in - draifa mi se ot neq![]()
Верно има такива глупости. Например аз обожавам една метъл кръчма "Тенекиите". Супер яко ми е да ям и да пия на метъл...Първоначално написано от Lake_bodom
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
като бях малка, наште ми забраняваха да слушам чалга. сега съм им благодарна. иначе ако ме бяха оставили да се водя по акъла на малките квартални курветини, отдавна да съм пропаднала.
благодаря ви, мамо, тате !![]()
алелуя.
Абе няма кво да се лъжем. Тука в България владее чалгата - на запад яко мода в момента е indie, emo, pop-punk.
Не може да се каже - младежите слушат тва и точка. Слуша се всичко по малко (въпреки че, да бъдем честни, най-много се слуша чалгата). Аз слушам от всичко по малко (например като цяло не харесвам метал, но има мн добри песни, които с удоволствие слушам), но най-много си се кефя на техното и хауса.
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
Pove4eto hora naistina slu6at samo mazni 4algi no.....vseki si ima predpo4itaniq ne mojem da go s1dim