.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
    Цитирай Първоначално написано от NeverForgiveNeverForget
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    комерс
    И чалга.

Проблемите в това отношение са много.

1. Много тиинове не са чували хубава музика. Виновни са родителите.
    Чудя се как да го коментирам това. Ако не бяха родителите ми сега едва ли щях да слушам това което слушам.
    Благодаря на баща ми че още от 6 годишна възраст ме зариби по РОК-а с великите Dire Straits, Roxette, Iron Maiden (знам че са метъл, споко), Кино и мн.др.

Точно родителите най-много влияят, защото са израстнали в друго време БЕЗ ЧАЛГА!
    И аз съм така. От малка съм възпитана с хубаво ретро и рок, за което още благодаря на родителите си. БТВ, евалата за групите, които изреди
    И аз така, фен съм на рока, идеално знам какво е хубава музика, и въпреки това слушам чалга секи ден!

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Мега фен
    А защо слушаш чалга, след като знаеш какво е музика?

Повече от фен
    Щот ме кефи.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    И аз така, фен съм на рока, идеално знам какво е хубава музика, и въпреки това слушам чалга секи ден!
    И аз съм така, не слушам чалга всеки ден, но на купони, с компания, или на кръчма някъде си е напълно ок, и си танцувам, и всичко... Вкъщи слушам само рок , тук таме малко хаус или някое поп-хитче, но най-вече рок, ретро и метъл баладки(ся съм се зарибила по Гънс и Аеросмит). Чудесно знам разликата между стойностна музика и нестойностна музика, но пък къде е казано че само стойностна музика трябва да се слуша... Според мен много повече се затъпява от тийн-комедии и ужаси,например,отколкото от чалга...
    Пък и кажи ми как да се кача на масата да танцувам , ако дъни някво хард парче... Просто така ги чувствам нещата- има музика за СЛУШАНЕ , има музика за купон... И в моя случай това са две различни неща...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен
    А за мен музиката за слушане е музика на настроението ми, на душевността ми, следователно е музика за купон. Имам един въпрос: *роската*, задължително ли е да танцуваш, за да ти е готино? Да се качиш на масата, за да си изкараш добре?

Град
    Не е задължително, но е кеф- а когато нещо ми харесва защо да не го правя?
    Не съм казала, че не мога да избухвам на друга музика(можеби наистина така прозвуча ), а че на чалга се избухва не по-зле отколкото на друго, в някои случаи и по-добре...
    Аз явно съм селянче и простак по душа, това е
    Кефи ме да въртя гюбеци
    Кефи ме да се качвам на масата
    Кефи ме да обикалям от дискотека на дискотека
    Почти не различавам чалга песничките една от друга, и все пак ме кефи атмосфератам която се създава- добродушно- селяндурска :P

И ме кефи като имам нужда от МУЗИКА да си пусна рок... А да имам нужда от МУЗИКА е различно от това да слушаш чалга и да си въртиш задника в дискотеката...

Това което искам да кажа,че не е лошо да се слуша чалга... Лошо е да се слуша САМО чалга...

Мега фен
    Обаче ти не подкрепи с нищо мнението си, че не е лошо да се слуша чалга. Каза, че не я слушаш, просто се кефиш на атмосферата, която създава.
    МОга да те разбера...аз мисля, че футболистите са тъпи грозофили и футболът не ме кефи чак толкова като спорт, но се кефя да ходя на мачове...еуфорията!

Град
    Aми това което всъщност исках да кажа, че няма нищо лошо в това да слушаш чалга, дори в това да те кефи... Сестра ми слуша много чалга, но не съм забелязала да е изтъпяла или изкурвяла заради това, или това да и пречи да оцени хубавата музика... Имам много приятели- чалгари, и вярвайте ми, нямат рога или опашки...На моменти и аз се изчалгарявам и ми се слуша, и ми се танцува... Кефи ме и тва е ...

А защо слушаш чалга, след като знаеш какво е музика?
    Исках също да кажа,че не виждам защо да не слуша някой чалга, знаейки какво е музика Едното не изключва другото.
    За атмосферата си много права... Но не ме разбра напълно. Ти не харесваш футбола, а аз нямам нищичко против чалгата,харесва ми, защото има живи ,често идиотски мелодийки и безсмислени текстове...ИМЕННО заради , а не въпреки това...

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    mi muzikata na teenovete e 4algata makar ,4e li4no az haresva 2 ili 3 pesni no e fakt 4e pak haresvam nqkvi pesni na 4algata dori i te da sa 2 pak sa pesni.I seki edin slu6a pone 1 4alga ,no pak zarazlika ot tui ne seki slu6a pone po 1 pesen ot drugite stilove zatova 4algata e muzikata na teenovete makar 4e e palna prostotiq polovinata tekstove kradeni prevejdani ot gracki srabski i tem podobni , vapreki si4ko az slu6am 4erno i mislq 4e tova e nai dobriq stil
    ..impossible...
    ...is nothing...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Слушам почти всичко,само и единствено пънк не слушам,а и метъла съм го ограничил имам само 10тина песни които стават за слушане.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Рос, права си! Не че и аз танцувам на чалга в заведенията няма как, щото нещо много напоследък съм замязала на метълка и някакси не става! Важното е да се веселиш! Както с алкохола който не му е весело трезв, да се напие, за да се веселим всички! Но чалгата ме отвращава като ритми, текст и т.н. Но това е лично ммнение! Имам приятели, които слушат чалга, но пук това не ми пречи

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Напълно подкрепям мнението на rosskata. То май с нищо не е хубаво да се прекалява. Човек трябва да има музикална култура и да не се вглъбява само в един определен стил музика. За тези, които казват, че чалгата кара хората да изтъпяват не мисля че са много прави. Има много смислени чалга парчета, които имат готини текстова и т.н. Музиката е крадена много ясно, но тва пък не ми пречи да и се кефя. Всеки намира част от себе си в дадена музика, било то чалга, техно, метъл или нещо друго. Не виждам нищо лошо в тва.
    Между другото имам един приятел, който слуша САМО чалга... Някой беше попитал за разликата между чалга и поп-фолк. Ми много просто... Чалга са мазните кючеци на Амет и 'братята роми', а поп-фолк са Гергана, Преслава и т.н. Та тоя моя приятел казва хейтъри за тези които слушат поп-фолк. Представете си до колко се е посветил на тази музика Наистина е ненормално, но човека просто не може да заспи без да си пусне някой от любимите си кючеци, които според него са уникални и сами по себе си различни, а на мене ми се струват абсолювно еднакви.
    Просто исках да кажа, че всеки си има собствено виждане на нещата и е меко казано глупаво да обиждаме даден стил музика, защото той не отговаря на нашите представи. Малко уважение няма никак да ни навреди...

Повече от фен
    Са па за думата се фана нема ли да разбереш че нема да ни убедиш. Аз па твоите метъли изощо не мога да ги класифицирам в графа музика така че стига с глупостите .

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Са па за думата се фана нема ли да разбереш че нема да ни убедиш. Аз па твоите метъли изощо не мога да ги класифицирам в графа музика така че стига с глупостите .
    Хеххехехехе, иронично е, че тоно на мен ми се въузлага честа да кажа обратното при цял форум, пълен със сякви метъли
    Сега... И аз преди така мислех. И в интерес на истината доста се измъчих, преди да успея да ги харесам, колкото и глупаво да звучи Защото ми изглеждаше само като някви бумтежи! Но, благодарение на упоритостта ми, успях да се справя и сега не мога да кажа, че има по-хубави стилове от метъла и рока (ако приемем, че са различни стилове)

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Мега фен Аватара на machoka
    Обичам го тоя раздел, водят се най-безмислените и умопомрачителни дискусии

Повече от фен
    Хеххехехехе, иронично е, че тоно на мен ми се въузлага честа да кажа обратното при цял форум, пълен със сякви метъли
    Сега... И аз преди така мислех. И в интерес на истината доста се измъчих, преди да успея да ги харесам, колкото и глупаво да звучи Защото ми изглеждаше само като някви бумтежи! Но, благодарение на упоритостта ми, успях да се справя и сега не мога да кажа, че има по-хубави стилове от метъла и рока (ако приемем, че са различни стилове)
    Бравооо .

Повече от фен
    Град
    Бравооо .
    Абе ти се смееш, но беше точно така Заради една метъл балада се напънах да се кефя на метъл! Другите сигурно не са имали този проблем, но при мен определено имаше засечки :P Но най-големите бумтежи са най ме кефят

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Град
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    бе то насила хубост не става...
    как ли ще се насилвам да харесам музика

и все пак кфо му е фолк на поп-фолка???

Как... Гръцки фолк, цигански и турски фолк ритми... Само български фолк няма , ама бутай...

Гадна мазна чалга звучи по- добре...

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Обичам го тоя раздел, водят се най-безмислените и умопомрачителни дискусии
    Нещо против безсмисления флууд на тема колко съм се мъчила да харесам метъла?

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ami neznam sega moderni sa pesnite koito se slu6at v "AMOR" i taq do neq...Tva se slu6a i za tva go puskat...Pulna boza!No vse pak trqbva da imame uvajenieto kum horato koito slu6at 4alga ili kakvoto i da e

Мега фен
    Всъщност, в поп-фолка има фолклорната музика на всяка страна, но не и на нашата.

Фен
    Град
    Добрич
    Pop-folk!I 6te te pomolq Bleika da ne obijda6 fenovete na folka kato men naprimer.Da 6to da ne gledam Planeta non stop,na men ne mi omruzva.I kato ne si naqsno s ne6tata v tozi stil po-dobre si trai.Ivana ne e edistvenata dobra peviza v taq muzika.Da si 4uvala slu4aino za Preslava,Gloriq,DesiSlava?Az slu6am pop-folk ot 4-godi6na i v ogunq 6e vlqza zaradi tezi izpulniteli.Te sa moi idoli i 6te gi za6titavam do kraq na jivota si.Tazi muzika,tezi izpulniteli sa bili vinagi s men,te sa edna nerazdelna 4ast ot ejednevieto mi i nikoiiiii nqma da promeni mnenieto mi,nai malko ti s tvoite filosofski razsujdeniq!
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Град
    Sofia City
    Абе к'вото и да си говориме мисля че 90% от тийновете слушат чалгийка. Вече всички ние останалите се опитваме да им втълпим в главите друго ама нестава
    HMSU.ORG

gosta...:))))))
    Guest
    mi 4estno da vi kaja hora vs si slu6at 4alga!!!!dori az samata NE ISKAM DA SLU6AM ama kato vs okolo men samo mi pripqvat "6te ostana samo po parfum,oburniiii mi vnimanieee" i t.n prosto nqma na4in!!!!!!!a i az sum ot na6iq klas samo az i o6te dve priqtelki sme 4uvali za AVRIL,LP,LIMP BIZKIT,METALICA I dr qki grupi4ki.......a sme ob6to 28 du6i!!!!!!!praite si smetkata!!!!!!vs se kefqt na preslava????where the fuck we're going??????

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gosta...:))))))
    mi 4estno da vi kaja hora vs si slu6at 4alga!!!!dori az samata NE ISKAM DA SLU6AM ama kato vs okolo men samo mi pripqvat "6te ostana samo po parfum,oburniiii mi vnimanieee" i t.n prosto nqma na4in!!!!!!!a i az sum ot na6iq klas samo az i o6te dve priqtelki sme 4uvali za AVRIL,LP,LIMP BIZKIT,METALICA I dr qki grupi4ki.......a sme ob6to 28 du6i!!!!!!!praite si smetkata!!!!!!vs se kefqt na preslava????where the fuck we're going??????
    1. Дори и най-заклетите чалгари са чували за Аврил Лавин, Лимп Бизкит и Металика. Даже се кефят на техни песни.
    2. Според мен, трябва да се прегледаш...избухваш за глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си