.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: da

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Майка му деееба може ил такова нещо бе?Как може едно толкова финно момиче да харесва некъв си на 36 и е женен даже?Да не си мислиш че ше заебе семейството си за да се ебе с тебе?да бе!!!!!
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

Супер фен
    Oooo, da! Az sum sigorna, 4e toi e lud po tebe - ne izpuskai 6ansa si! Stani mu liubovnica i se 4u*kaite redovno
    Taka 6te pridobie6 uvajavanata i rqdko sre6tana "titla" KU*RVA
    DAVAI, ZNAM, 4E 6TE USPEE6

Фен
    Град
    В Лудницата
    1во къде момиче на разглезено момиче на 16г. ще ми върти бизнес хахаха
    2ро пича си има и семейство и въобще няма да ти обърне внимание
    3то Иди на Специалит Прихиатър

Град
    Банкя
    Има ги сякви хора бе познавам едно момиче което е на 13 ДА НА 13 и ходи с един на 34 който има връска баси просто немога да повярвам как става тая работа!А да и нямаш шансове първо има си семейство-вече го виждам как тича към теб второ-кога според теб ще си има лубовница на 16-вече те е прегърнал!
    Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    аз познавам една на 15 дет е с 36 годишен мъж и се ебат по два пъти наден а той е вдовец...как може такова нещо бе?Тва е природно нарушение!!ДА беше с 1-2 макс 3 год. по голем да ама тои е над 20 и е ЖЕНЕН....
    Admin-Coki:

Абе я се осазнай ве момиченце!Тоя иска само да те ебе!Пак и си има жена,която сигорно е мн по-хубава от тебе и повече го задоволява ама сигорно има нужда от малко разнообразие!!!Забрави го инак ще те прецака гадно!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    бахти джизОрдетата.....(на някой му се ебе и то малко повече)
    Admin-Coki:

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ти си ненормална!
    dam....

abe momi4ence kak moje da zalita6 po muje det sa jeneni s deca be ? ti ne6to ne si nared hodi na psihqtur

Повече от фен
    Град
    (:
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]и един мърмот ..

si zaviva6e kura f staniol
    The pain is temporary!

Повече от фен
    Град
    (:

Re: a

Цитирай Първоначално написано от ma
    1-ba6ta mi ne e mutra.2-na 16sum.3-az vi pomolix za suvet kak da razbera dali toi me xaresva a ne vsi4ki da me napadate.puk i s tozi 4ovek sme biznes partniori!da to4no taka az ne sum razligaveno bogato momi4enca a si izkarvam parite!ne kato xodq i se e** s bogati 4i4kovci

baxhxahahaxh aman ot ku*rvi
    The pain is temporary!

afe hora q po-spokoino go karaite....kvo se vprqgate na takiva IDIOT6TINI))a kolkoto do teb q malko slez na zemqta....vse pak ako tova e istina ne ostavqi ne6tata taka otivai na lekar..a ako ne e i si go napisala samo da vidim kakva "biznes dama"si e ne uspq!!! P.P uspeh v rabotata i v lubovta

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Цитирай Първоначално написано от beB_
    1-ba6ta mi ne e mutra.2-na 16sum.3-az vi pomolix za suvet kak da razbera dali toi me xaresva a ne vsi4ki da me napadate.puk i s tozi 4ovek sme biznes partniori!da to4no taka az ne sum razligaveno bogato momi4enca a si izkarvam parite!ne kato xodq i se e** s bogati 4i4kovci

Бе не съм по голям от тебе ма тва е тъпоооо!НА бас че не те харесва!ИМА СЕМЕЙСТВО БЕ ЖЕНА!!!как искаш да е с тебе ?САмо малко повече мозък ти тряаа и да имаш граница за възрастите.... Испопреебах му майката тва е нещо нечовешко!ИДИ се фани с елвис блеким ти е голям и да не ти мърда докато го ебеш!Човек направо да се самозачеркне!
    Admin-Coki:

Град
    Банкя

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от beB_

Бе не съм по голям от тебе ма тва е тъпоооо!НА бас че не те харесва!ИМА СЕМЕЙСТВО БЕ ЖЕНА!!!как искаш да е с тебе ?САмо малко повече мозък ти тряаа и да имаш граница за възрастите.... Испопреебах му майката тва е нещо нечовешко!ИДИ се фани с елвис блеким ти е голям и да не ти мърда докато го ебеш!Човек направо да се самозачеркне!
    е не ти просто ме разби как го каза само-БРАВО верно ходи с Елвис или Хитлер ако щеш и как ще сте бизнес партниори като е бодигард на баща ти?
    Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO

Град
    Po sveta i u nas
    Za6to li si misla 4e tfa e nekaf bazik Da zareje semeistvoto si zaradi du6terqta na 6efa si ... MmMmM zvu4i mi nevuzmojno

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Бах та мааа ти май си на път да се запознаеш с чуството да си говориш сама бе!Е да се пак няма нищо лошо да си говориш сама ама има друг момент дето....хаха като започнеш да си отговаряш сама вече си за една сграда с такива малко по интелигентни хора!(дали ме обича?Чеки ве та той е на 36 години и има сем. как така!- и един трети глас ти казва:''аре бе мамка му са кво се карате бе?)

П.С.-исках да кажа че си лудааааааа!!!!!
    Admin-Coki:

Виш са сичките по някав начи са се нахварлили върху тебе но ти наистина трябва да осъзнаеш че той не те харесва щото за него сигурно си лапето на шефа,пък и не ми се вярва някой да зареже живота си семейството за да ти е на тебе кефа пък и помисли отстраната ако баща ти разбере ако нещо стане с въпросния бодигард и ще разрушиш едно семейство
    по добре земи си намери някой на твойта възраст и остави хормоните ти да не тичат покрай женени мъже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си