- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- LUIBOVTA
awe ebalo si e semkata si4ko e ruganie ne 4u6kata u boba nema liubov
Лошо, че мислиш така... Жал ми е за теб...![]()
aaaa ne mnogo si zaluhav i ograni4en a kolko si pprost ve4e nqmam dumi jalka kartinka nqma nadejda za teb
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Mi NA MAIKQ TI PUTKATA U TOA SLU4AI
веселяк..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
МИсля че това си е твое мнение и наистина много ама много жалко че мислиш така защото със сигурност н е така....но нали знаеш секи си има мнение и няма право друг да му се меси...Първоначално написано от KE4 MANIQ
![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Ами има хора,които са мн жалки на тема любов !!!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
xaaxaxaxxxxxaxxaax
tapak
The pain is temporary!
Любовта е нещо прекрасно и обемно!МОже да е взаимна хубава или/и нещо повече!Секса и целувката са главните компоненти на любовта но не са сичко те!Любоевта е любов до момента до който тя е взаимна и се изразява и от двете страни!КОгато не е така няма взаима любов!Един секс не е нищо повече от проява на чуства!Въпроса не е само муййййй и айдеее после кой от къде е!Ако е любов трябва да има чуства и да има разбирателство!
Admin-Coki:
da i az sam saglasna, qvno prosto ne si nameril 4oveka,koito 6te te nakara da izpita6 istinska liubov.Iskreno se nadqvam da sre6tne6 podhodq6tiq 4ovekПървоначално написано от CooL^GirL^^^
Аз го намерих но го загубих затова пич неговори така а се опитай...поне се опитай да бъдеш щастлив...Първоначално написано от mariella_17
Admin-Coki:
мдааа...така си е...Ами има хора,които са мн жалки на тема любов !!!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Spokoino , tova 4yvstvo skoro 6te otmine... nedei da se bezpokoi6... sega moje6 da si go izkarva6 na koito si poiska6 i kudeto si poiska6 no nakraq 6te se precaka6 po-tozi na4in. Priemi za momenta slu4va6toto se i pii edna rakia.
Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!
Първоначално написано от Dlord
Всеки може да пие ракия но не и да обича...а на здраве![]()
Admin-Coki:
и ще продължи да се отдалечава ако не проумее някой неща.Първоначално написано от ZAZZZI
![]()
Admin-Coki:
Бе тоя е направо от мъглатаПървоначално написано от ziky
![]()
м'глаПървоначално написано от Sa3ana3a
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki: