.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Kak da preudoleia pritesnenieto?

Vinagi kogato govoria s niakoe momche, koeto na men strashno mnogo mi dopada se pritesniavam i poniakoga(ne mnogo chesto)se izcherviavam. Kajete mi molia vi se kak da preudoleia tova moe pritesnenie.
    Niakak si mi e mnogo gadno, shtoto si mislia che momcheto shte si kaji:"Abe taia e mnogo tupa" ili shte mu stane smeshno che se pritesniavam i niama da me haresa. Mnogo vi molia daite niakakuv suvet. Inache niamam problemi da govoria s momcheta koito sa mi bezrazlichni, samo s tezi koito sa mi malkko ili mnogo simpatichni.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ami...druj se vse edno mom4eto ti e bezrazli4no,govori si spokoino s nego,bazikai se i t.n.Prosto ne se sduhvai,mila
    Estestveno ot purviq put nqma da e lesno,no postepenno 6te preudolee6 tova tvoe pritesnenie
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Град
    София

Re: Kak da preudoleia pritesnenieto?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vinagi kogato govoria s niakoe momche, koeto na men strashno mnogo mi dopada se pritesniavam i poniakoga(ne mnogo chesto)se izcherviavam. Kajete mi molia vi se kak da preudoleia tova moe pritesnenie.
    Niakak si mi e mnogo gadno, shtoto si mislia che momcheto shte si kaji:"Abe taia e mnogo tupa" ili shte mu stane smeshno che se pritesniavam i niama da me haresa. Mnogo vi molia daite niakakuv suvet. Inache niamam problemi da govoria s momcheta koito sa mi bezrazlichni, samo s tezi koito sa mi malkko ili mnogo simpatichni.
    Ами просто не трябва да ти пука.Аз съм разбрал ,че притеснението само проблеми носи такаче няма място за него !

а може би нямаш самочувствие погрижи се за това!бъди себе си и да не ти пука за мнението на другите!а ако си още малка(което явно е така)-90 % съм сигурна,че с възрастта ще го преодолееш

МразяКурвии_20
    Guest
    МОМЧЕТАТА, ПОНЕ ТАКА СЕ НАДЯВАМ, ПОВЕЧЕТО НЕ ИДАТ ОТ ГОРАТА И ПРЕДПОЛАГАМ УСЕЩАТ ТВОЕТО ПРИТЕСНЕНИЕ, ТОВА НЕ БИВА ДА ТЕ ПРИТЕСНЯВА, ПРОСТО СЕ ОТПУСНИ И НЕЩАТА САМИ ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТОТО

mila,kakto gi znam mom4etata(bez da iskam da ubidq nqkoi)te za vsi4ko i vinagi mogat da si kajat"taq kva e typa".no mom4eto koeto e za teb trqbva da te haresa takava kakvato si,a ne pritesnitelna.nali?a ti dokato govori6 s nego si tova koeto vsy6tnost ne si .togava kvo te interesuva govori si spokoino .vqrno 4e mnogo mom4eta moje i da ne te haresat,no pyk ot mnogoto ako ima samo edno koeto te e haresalo...e to e za teb uspeh!

Супер фен
    da be 6te si pomisli 4e si tupa ... ako toq e tapak moje i taka dasi pomisli ako men taka mi se slu4i bih se zaradval 4e nqkoi pri vida mi to v tva lo6o nqma spored men malko e sme6ni4ko ponqkoga no samo ponqkoga de ina4e kak da go preodolee6 li ... 100 grama wiski i si gotova

Фен
    Град
    Pazardjik
    badi takava kakvato si a ne takava kakvato spored teb mom4eto koeto haresva6 iska da bade6.draj se estestveno i ne si misli s kakvo vpe4atlenie ostava toi ot teb -> ako te haresva-super, ako li ne-prati go da dyha sypata i tva e. a pretisnenieto si otiva s vremeto

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ne mislq,4e trqbva da se pritesnqva6 ot tova Ne e grozno,naprotiv!4arovno e
    Ako nqkoi ne haresva tova v teb-prav mu pat
    Svestnite mom4eta ne biha se otblasnali ot ne6to takova,vajnoto e kak se darji6,6to za 4ovek si,a ne dali se iz4ervqva6 ili ne!I pak ti kazvam-ne e grozno,a e sladko
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    Град
    софия
    с една ботилка ВОДКА!
    препоръчвам ти
    SobieSki Green Apple , верно 20кинта е ама нема те боли главата после

PLAMENKO taka li da si re6i problema?!a kato se napie o6te po-golemi prostotii moje da govori i mom4eto ne samo da si pomisli 4e e typa a i tova e ...glupavo re6enie ,vseki pyt da se napiva...bahhh...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си