.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Чесно да ти кажа момчетата по малко мислят момичетата за курви отколкото самите момичетата ...аз лично сматам много момичета за курви по постъпките им...момчетата по малко мислят за тези неща пък за тях една курва е една бройка повече така че...да а ти сигурна ли си че знаеш истинското значение на думата курва?
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Град
    София

Re: ZA6O MOM4ETATA SMQTAT .........?

Цитирай Първоначално написано от hot_sexy_lady
    za6o pove4eto mom4etata smqtat 4e edno krasivo momi4e e k***a?
    Незнам от къде си стигнала до това заключение.Може би обкръжението ти от момчета не е много добро.. в смисъл доста тапачета се срещат напоследък,които неосъзнават колко нежно и сладичко същество е момичето .За мен курви са само онези които можеш да ги видиш по магистралата т'ва е!

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от dark soul
    хахахаахахх OMG OMG

ВСИЧКИ ЖЕНИ СА КУРВИ БЕЗ МАЙКА МИ, НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ И ТЯ Е ЖЕНА !

ебаси майката!Една жена не е курва ако не иска да е курва!След като иска значи е!Но никоя жена не е стана курва насила!Ами ако нямаше жени кой щеше да готви да чисти да се грижи за бельото ни и да ни глади дрехите?Жената е едно божие творение което трябва да се уважава!Е да правилно има неща които са си мъжка работа (да караш кола) това най вече,не че искам да обидя жените шофьори но се пак тва си е мъжка работа!МЪжа някак си има усет за нещата когато е на шофьорското място!Е да не сички жени са ''опасност за движението'' има и такива които са изключения и си внимават ама са малко!Та една жена не би искала да е курва за това че е богата нали?Щото ако беше богата щеше да живее добре!Сички жени се препитават по някъв начин и явно курвите го правят по този да се предлагат себси за да могат да се прехранят!не познавам курва която да се гордее че е такава!Когато едно моиче е красиво ти веднага си мислиш алеле са па тая па с кой ли не излиза с кой ли какжо ли не прави и т.н а същото време тя е момиче като сички останали....и се пак секи си има мнение за нещата от живоата и тоя пич мисли че сички жени са курви че даже и майка си (намекна го)!Тва си е негово мнение и няма никой право да му го променя но моито е че не е курва нито една женя която не иска да е такава...
    Само мога да ти кажа, че нямаш чувство за хумор...

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Тва изказване не сме го измислили момчетата ами тъпите и грозни момичета които се изгарят от здлоба като гледат някои млади и стегнати дупенца с чифт цицки да се забавляват с готините момчета и те като видни завистливи говедца решават че това тукотака не може да мине без тяхно участие. И идва въпроса са кво кво... ква мизерия да ими змислим на тия кифлички - А! Сетих се ще им изкараме име на курви , обаче виж ли тех зело ги че ги заболел куро от тва. Ако аз трябва ад изкажа мнение ще е че колкото по курвенски изглежда едно момиче и колкото повече злобеят другите при видя и толково по ми харесва и повече я желая (от тук и злобата на тия дето не смеят да бъдат такива)
    To4no taka mislq i az...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си