- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko e normalnoto vremetraene na polvoq akt
ot 4 do 6 4asa! Ako e po-malko ne e normalno!![]()
Мисля че 10-15 мин. е добре. Ако е повече е съмнително и трябва да се проверите за болести
А болестите да не би да удължават половия акт?
Едва ли има точно определено време,а това за болестите я стига бе недей да говориш глупости.
абе вие добре ли сте?иначе е нормално някъде между 15 и 20мин.А това за болстите...ти май имаш някаква психична болест,ми се струва.колкото повече,толкова по-добре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Зависи от човека+ любовта игра някаде час ...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Tolkova gore - dolu , ama to naistina nemoje da se kaje to4nu opredeleno vreme..Kakto moje da e mnogo malko , taka i moje da e mnogo dylgo :]Първоначално написано от ^^kotenceto^^
Зависи. Понякога е 10 минути, друг път - 1 час.
Az pyk za6to imam 4uvstvoto , 4e ne6ty ti ne si na red am? :PПървоначално написано от `eNeRGie`
Значи това, че съм попитала относно нещо, което не съм чувала преди, означава, че съм ограничена?
докато не те захапе и не ти падне ..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
1 седмица
Ти си бил много прост бе пекинез ох мале сиренясало гейче...Първоначално написано от `eNeRGie`
Eventful past is everclear.
бати разгонените сте се събрали - ако искаш да му кажеш нещо вземи му адреса и имаш свобода на действието. НИкой не те спира.Първоначално написано от FaHrEnHeit
иначе по темата - от половин час до час и половина иначе колко акта има през нощта си зависи от капацитетите и на двамата и от мощността на двигателя![]()
Живей си живота , за да не ти го изживее някой друг!