.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    vacko
    Guest

Проблем ли е?

Здравейте!
    На 12 години съм, и при чикийки главичката въобще не излиза! Нормално ли е на мойте години?

НЕ ! Пробвай да дръпнеш с все сила надолу колкото и да те боли !!!Ако не ше трябва да се обрязваш...

Guest
    Izobshto ne e normalno Tova se naricha "fimoza" > i az biah taka > Hodih na lekar > i mi napraviha edna malka operacia> za okolo polovin chas > posle e malko gadno no sled operaciata se vuztonoviavash okolo mesec > i obshto vzeto e tova > AMA TI PREPORUCHVAM DA HODISH VUZMOJNO NAI SKORO > Zashtoto posle neshtata stavat po slojni >>> Uspeh

vacko
    Guest
    Мале.... Ми като ме е страх..?

А като ти е ненадървен можеш ли да го заголиш на макс ?

Ми не съм пробвал.. Ще пробвам И ще пиша!

ПП: Вече съм регистриран !

Пробвах! Не става - боли ме и тва е

koku
    Guest
    ае серизоно е кат ти казват
    ако главата не се оголва може да хванеш рак на пениса

аз кат бях колко тебе имах същия проблем, и мене така ме болеше. Обаче един ден викам край. фанах го и дъъъърпай. Болеше си обаче изтърпях

vupros
    Guest
    dobre a az iskam da pitam za da ne puskam nova tema-ako kato mi e nadurven glavi4kata si sedi ne zabelena ,no moga sam da si go zabelq(smisul toi sam ne stava) normalno li e ?

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от vupros
    dobre a az iskam da pitam za da ne puskam nova tema-ako kato mi e nadurven glavi4kata si sedi ne zabelena ,no moga sam da si go zabelq(smisul toi sam ne stava) normalno li e ?
    Преди малко писах за същия проблем и в една друга тема.Ако успяваш да го забелиш до край значи няма проблем.

emi ne sam mn ve6ta po taq 4ast ama ..... kato gledam nai dobre idi da se operira6
    Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!

obelena_4irka
    Guest
    ave nikvi lekari ne ti trqbvat, i az bqh taka predi vreme, no vseki put kato se kupeh(seki den :P ) si go belih 6oto vodata pomaga i sled edna sedmica ve4e mojeh da go belq postoqnno, a i su6to dobre e da go durji6 obelen prez denq, kolkoto i da te boli purvona4alno, za6toto trqbva da svikne6 s izostrennata 4uvstvitelnost kogato ve4e nqma predpaznata koji4ka

Guest
    По принцип още като бебе се прави това забелване и след години се няма този проблем.

Супер фен
    emi ne e normalno za tva odi na lekar i kai na va6te

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си