- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем ли е?
Здравейте!
На 12 години съм, и при чикийки главичката въобще не излиза! Нормално ли е на мойте години?
НЕ ! Пробвай да дръпнеш с все сила надолу колкото и да те боли !!!Ако не ше трябва да се обрязваш...
Izobshto ne e normalnoTova se naricha "fimoza" > i az biah taka > Hodih na lekar > i mi napraviha edna malka operacia> za okolo polovin chas > posle e malko gadno no sled operaciata se vuztonoviavash okolo mesec > i obshto vzeto e tova > AMA TI PREPORUCHVAM DA HODISH VUZMOJNO NAI SKORO > Zashtoto posle neshtata stavat po slojni >>>
Uspeh
Мале.... Ми като ме е страх..?![]()
А като ти е ненадървен можеш ли да го заголиш на макс ?
Ми не съм пробвал.. Ще пробвамИ ще пиша!
ПП: Вече съм регистриран !![]()
Пробвах! Не става - боли ме и тва е![]()
ае серизоно е кат ти казват
ако главата не се оголва може да хванеш рак на пениса
аз кат бях колко тебе имах същия проблем, и мене така ме болеше. Обаче един ден викам край. фанах го и дъъъърпай. Болеше си обаче изтърпях
dobre a az iskam da pitam za da ne puskam nova tema-ako kato mi e nadurven glavi4kata si sedi ne zabelena ,no moga sam da si go zabelq(smisul toi sam ne stava) normalno li e ?
Преди малко писах за същия проблем и в една друга тема.Ако успяваш да го забелиш до край значи няма проблем.Първоначално написано от vupros
emi ne sam mn ve6ta po taq 4ast ama ..... kato gledam nai dobre idi da se operira6![]()
Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!
ave nikvi lekari ne ti trqbvat, i az bqh taka predi vreme, no vseki put kato se kupeh(seki den :P ) si go belih 6oto vodata pomaga i sled edna sedmica ve4e mojeh da go belq postoqnno, a i su6to dobre e da go durji6 obelen prez denq, kolkoto i da te boli purvona4alno, za6toto trqbva da svikne6 s izostrennata 4uvstvitelnost kogato ve4e nqma predpaznata koji4ka
По принцип още като бебе се прави това забелване и след години се няма този проблем.
emi ne e normalno za tva odi na lekar i kai na va6te![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?