- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- KEFI LI VI SERIALA PRIQTELI?
MEN LI4NO MN ME KEFI
NASKORO PUSNAHA PO BTV I EDIN DRUG SERIAL PRI4ESKI.
TEZI 2 SERIALA SA UBIISTVENO QKI NO ESTESTVENO TOVA SI E MOQ MNENIE
from
hot_sexy_lady
Кой не го кефи приятели..
Конкретно тези два сериала не ги гледам но гледам и ме кефи "Трима братя три сестри" по БтВ
Приятели е култов сериал,обожавам го!Гледал съм всички серии не веднъж ,но не могат да ми омръзнат -не смятам ,че това някога ще стане![]()
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Priqteli - tova e prosto super serial , i az sym go gledala nevednyj, a dokolkoto noviq serial Pri4eski - ne e lo6 no ne e ne6to oosbeno - pone za men!![]()
![]()
celta opravdava sredstvata!
приятели ли ? боже кой ша е тоя дет не им се кефи супер готини салично мен най ме кефят Джоуи и Рейчъл
EntrE NoUs C'Est toujouRs, C'Est le ContrAiRe d"un JoUr,un VoyagE SanS DeToUr,EnTre nOuS...
Прически - група негра попадат в малоумни ситуации и разчитат на плоски шеги с минимално количество хумор.
Приятели - група смотаняци, живеещи заедно, които изпадат в абсурдно-малоумни ситуации, пускат тъпи лафчета и залагат на изтъркани стереотипи.
Кефи ме много!
Любимци са ми Джоуи и Фиби.![]()
Дам,много ясно,че ме кефи![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
мноооо як![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Da "Priqteli" si me kefi!!!Apak toq "Pri4eski" o6te ne sam go gledala!:![]()
Ami da haresvat mi i davat seriala,no lubimia mi si ostavia "Jeneni s deca"
Неподходящ размер на снимка в подпис!
men priqteli ne me kefi,ama pri4eski mn mi haresva.su6to taka i jeneni s deca e mn qko serial4e
Оуууу и питаш !Този сериал кърти мифки отсякаде.Особено Джоуи ми пълни душата.Всяка втора негова реплика е бисер
![]()
![]()
![]()
Не е важно къде си ! Важно е с кой си :P
кефи. мен Чандлър най-много ми харесва, щото хем се води умен, хем е абсурдно тъп.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Кефете се на тъпия американски хумор за тъпите американци. Няма нищо по-велико от британския хумор - "Ало, Ало" и "Фолти Тауърс" УБЕР АЛЕЗ!
"Ало, ало" наистина е много по-добър. Но пък аз обичам "Приятели"!
Първоначално написано от JoInTcHe
![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Приятели , Пойнт Плезънт , Хавайски бряг са ми 3те любми сериала !![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ироничен. Изобщо не е тъп.Първоначално написано от мечтател
Reach out and touch faith
o priqteli ma kefi super mno![]()
..impossible...
...is nothing...
Mnogo me kefi priqteli, no 6to se otnasq do pri4eski-ne6to ne mi haresva, prosto mi e nqkakav tup.
Ina4e sa6to mnogo mi haresva The oc