- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- malko suveti da mi dadete !
Abe nablijava da go naprava sas gadjeto mi za pruf kak da postupa tochno strah me e tq da ne me otblusne i da kaje ti samo za tova mislish ili neshto ot sorta kagete kak da postupa ! Kak da i go kaga !
Kaji ni pove4e podrobnosti!Tq na kolko e?Devstvena li e?Ti naj-ve4e na kolko si!![]()
na 15 sam i tq e na 15 kazva che go e pravila dva puti sas edno i sushto momche no az mnogo mnogo ne i vqrvam ! nz shto samo za tova ne i vqrvam i za tova me e strah da i ne e za purvi put i na neq!
Ами споре мен е хубаво да я попиташ все пак с колко е била до преди това и дали е правила само 2 секс или го е правила с 2ма защото много не ми стана ясно.Иначе, ако си притеснен недей избързва!Наистина си помисли преди да си направиш сефтето, защото това си е една важна крачка и в нея не трябва да се бърза.Провери дали това момиче наистина държи на теб както ти на нея, защото е много вероятно да не и харесаш, да те зареже, za6toto едва ли предпочита теб пред по-големите...Убеден съм, че не е правила секс с момче на твоята възраст.Просто повече момичета го правят с по-големи и така си мисля(моя гледна точка), че едва ли ще се задържи с теб дълго!Помисли си!Кажи какво мислиш!
![]()
ot kolko vreme hodite?
Абе плющи там бе ко та цвъка тебе..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ot 2 dniПървоначално написано от Анонимко
![]()
ako ne e ti e za parvi pat ...kvo ebala si se se ti e taq edin pove4e ili po malko nali shte mu napravish kefa a i na tebe sashto taka 4e kvo te boli iz4ukai go po jenski vie jenite znaete kak.....tova e ot men
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
hodim ot nqma i mesec i tq mi e kazala 4e go e pravila dva puti sas edno i su6to mom4e da po golqmo e bilo ot neq nqkade kum 17 e bil !
Изхвърляш се изчакай малко нали знаеш -> Бързата работа срам за майстора.Първоначално написано от Анонимко
много,бе!Първоначално написано от Анонимко
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
Tfa sas IZHVURLQNETO i vui4o mi mi go kaza predi da go napravite predi da doide tq uvas si udariq nqkoq 4ikiq izhvurli se 4e da mojesh da izdurgish !
Първоначално написано от nYvAkYt
Ааа той май имаше предвид,че е твърде рано за тая крачка,а не че бързо свършваш![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ne be vu4i mi kazva daje 4e mi e vreme da go prava nqma za koga da 4akam !
Shtom hodite ot dva dena mai naistina 6te te otblysne , pone az taka bih napravila nz...Kvo e tva 2 dena i sex..pff ti haresva6 li q pone ili si s neq samo za sexa?
postupi kato muj!pokani q vuv vas izvadi dve butilki vodka izpiite gi i pripadnete!Първоначално написано от nYvAkYt
КАжи и че имаш изненада за нея изивкай я у вас !НАкарай я да седне и след това го извади и го удари в челото ! Веднага ще го засмуче !!!
hahahahhahahahhahah
![]()
хахахахахаа ти се ебаваш ...а да ти кажа щом не и вярваш с колко момчета е спала ви е спукана работата ..ще си прават наще сефтето(100% че и на нея ще й е,на тея години момичетата ги е срам да си кажат че са девствени поне по мой наблюдения) и не смеят да си кажат.Ти казал ли си й че си девствен не нали?Да ти кажа трудно ще ти се навие ех нямаш опит хем ходите от скоро...Първоначално написано от Анонимко
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Вуйчо ти право казва.Ама и ти си загорял..Изчакай още време и не мисли само за ебнята( ако не е всичко само за това де)За 2 дена заедно може и да си помисли че е само за секса и наистина да те отблъсне.Освем ако и на нея не и се иска а това няма как да го знаем.Знаеш ли какво момичето може да е изпаднало в подобен казус като твоя и по някое време и тя да се появи тука
със подобно допитване.ХАХА ще стане весело моя съвет е изчакай малко и виж как се развиват нещата и накъде подухва вятъра.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
бегаи мушкаи и да не ти дреме
ммда..Първоначално написано от NSрi4
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
така си е
Първоначално написано от Анонимко
ееее пичага ти луд ли си !!!! от 2 дни ходите и ще го правите.На нея и през акъла няма да и мине че ти мислиш само за това демек за секс!!То даже вие ходите от много време така че си е напълно нормално да се перкате
Кажи и че искаш пълна програма ,кво мое да и кажеш друго че искаш да играете шах?!
zemi go e toia _!_