Цитирай Първоначално написано от SaD_Funlooking
Плуване съм тренирал от 6 годишен до преди 1 година, но досега нито едно състезание не съм печелил .Както и да е.М/у другото мога да заявя, че не съм отпуснат или хърбав и мисля, че това се дължи на спорта ( плуването ) и голямото количество хране, което приемам.Но дотук с плуването.Не ми се тренира повече.Искам да тренирам един от двата спорта, но съм по-склонен към бокс.Само последно питам с течение на времето и постояннство в тренировките може ли да се постигне успех в състезания и турнири ? И също така подобрява ли се телосложението ? ( дали се оформят мускулите и тн)
Mi uspehi mogat da se postignat i po sustezaniq,no tva da maje6 po sustezaniq kak da se izkaja,trea si malko "po-luda glava",smisul da ne se pritesnqva6 ot travmi i t.n,az bqh na sustezanie i padnah ma se izkurtihme s toq moq Ina4e ot boxa ili kick-boxa 6e stopi6 si4ko izli6no po teb ako ima,mnoo energiq otiva v toq sport :P Az pak ti preporu4vam da zapo4ne6 s box samo,posle ako si seriozen i krakata 6e nau4i6:P Az samo 4akam da mi svalqt pironite ot rukata i pak po4vam(ooops malko se pootnesoh)